Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pušenjak je res pameten

Pušenjak je res pameten

Maš prav. A daš? :)[/quote]

Hudiča si ni pametn na glavo nakopat. Na kerokol :-))))[/quote]
Bolje hudič, ki javno prizna, da je kar je, kot tisti hudič, ki se skriva za “prijaznostjo”..

Če ti nečesa ne vidiš še ne pomeni, da ne obstaja zato ne rabiš obsojat, če nekdo bolj široko gleda kot ti sam.
Tisto o rkc in vladi pa raje izpusti.[/quote]
Itak. kot tudi velja, da če ti nekaj vidiš, še ne pomeni da obstaja. Zato raje izpusti kar vidiš pa ni dokazljivo…[/quote]Zakaj potem nisi izpustil, ko nisi mogel dokazat?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj zlobna? Do mene je čist prijazna. Dobiš, kar daš, ko smo že ravno pri tej temi. :))[/quote]
Ne veš kako neskončno sem vesel zate….

Itak. kot tudi velja, da če ti nekaj vidiš, še ne pomeni da obstaja. Zato raje izpusti kar vidiš pa ni dokazljivo…[/quote]Zakaj potem nisi izpustil, ko nisi mogel dokazat?[/quote]
Kaj pa bi naj bil izpustil, kar naj ne bi mogel dokazat?

Hudiča si ni pametn na glavo nakopat. Na kerokol :-))))[/quote]
Bolje hudič, ki javno prizna, da je kar je, kot tisti hudič, ki se skriva za “prijaznostjo”..[/quote]

kaj čem lagat, če pa avatar govori sam zase :-)))

Menda, ta vse pove…

Zakaj potem nisi izpustil, ko nisi mogel dokazat?[/quote]
Kaj pa bi naj bil izpustil, kar naj ne bi mogel dokazat?[/quote]Tisto kar si začel pisat, bučman!

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj zlobna? Do mene je čist prijazna. Dobiš, kar daš, ko smo že ravno pri tej temi. :))[/quote]
Ne veš kako neskončno sem vesel zate….[/quote]
Jaz pa prav nič žalosten zate. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je Robi, spet brišeš poste samo določenih avtorjev, svoje ljubljenčke pa pustiš pri miru ?

Kaj pa bi naj bil izpustil, kar naj ne bi mogel dokazat?[/quote]Tisto kar si začel pisat, bučman![/quote]
Ne vem.. ali začel sem pisat, da tvoje klobasanje, ni razvidno iz začetnega citata in to je lahko dokazljivo. Ne vidim, kaj naj bi izpustil. Sicer se mi pa s tabo ne da več pogovarjat. Ko nimaš več argumentov, postaneš žaljiv … zatorej… begaj stran

Tisto kar si začel pisat, bučman![/quote]
Ne vem.. ali začel sem pisat, da tvoje klobasanje, ni razvidno iz začetnega citata in to je lahko dokazljivo. Ne vidim, kaj naj bi izpustil. Sicer se mi pa s tabo ne da več pogovarjat. Ko nimaš več argumentov, postaneš žaljiv … zatorej… begaj stran[/quote]
Saj tak je do vseh. Nezrel otrok pač.

Tudi o zatiranju nič ne piše.
Piše, da je vsak vložek v kakovost žensk bogato poplačan s kakovostjo življenja vseh.
In ker dandanes veliko ljudi ni zadovoljnih in nimajo občutka o nekem kakovostnem življenju, potem iz tega sklepamo, da moški nismo dovolj dobri in ne vlagamo dovolj v ženske.
Mislim, da imajo vsaj pri nas ženske prav tako dovolj pravic in so obravnavane enakovredno, da razlog v nekakovostnem življenju ne more biti v zatiranju ali v premajhnem vložku.
Trditev je idealna za vzpodbujanje feministične miselnosti in neodgovornosti, da lahko nezadovoljne ženske najdejo krivca pri moških.

Skratka, najbolje da se preselite na njegov forum in ga vprašate, kje vas čevelj žuli.

Tisto kar si začel pisat, bučman![/quote]
Ne vem.. ali začel sem pisat, da tvoje klobasanje, ni razvidno iz začetnega citata in to je lahko dokazljivo. Ne vidim, kaj naj bi izpustil. Sicer se mi pa s tabo ne da več pogovarjat. Ko nimaš več argumentov, postaneš žaljiv … zatorej… begaj stran[/quote]Žaljiv si ti, tudi takrat, ko nimaš nobenega (dokazljivega) razloga!
Gazela. je napisala menda Pušenjakovo trditev, nedokazano.
Mi smo pisali vsak svoje videnje za katero ti nisi imel dokaza, da ne obstaja saj nas niti ne poznaš ne pa da bi nam še dokazoval kaj kdo vidi v napisanem!
Če vsega tega nisi imel kaj si šel sploh pisat vse te klobase! Še več! Ti še drugim očitaš.
Saj če se tebi ne piše kar ni dokazano, potem NE piši, druge pa pusti pri miru s svojimi nedokazanimi trditvami, ok?

Me veseli, da se ti ne da več pogovarjat, ker tole ni nikomur podobno.
Samo zdraho zdrahi in kerg nastaja, če/ko človek še sam sebe na razume…

Tudi o zatiranju nič ne piše.
Piše, da je vsak vložek v kakovost žensk bogato poplačan s kakovostjo življenja vseh.
In ker dandanes veliko ljudi ni zadovoljnih in nimajo občutka o nekem kakovostnem življenju, potem iz tega sklepamo, da moški nismo dovolj dobri in ne vlagamo dovolj v ženske.
Mislim, da imajo vsaj pri nas ženske prav tako dovolj pravic in so obravnavane enakovredno, da razlog v nekakovostnem življenju ne more biti v zatiranju ali v premajhnem vložku.
Trditev je idealna za vzpodbujanje feministične miselnosti in neodgovornosti, da lahko nezadovoljne ženske najdejo krivca pri moških.[/quote]Pri tako ozkogledih ljudeh je res lahko voda na mlin feminizmu.
Nikjer ne piše, da naj MOŠKI vlaga v kakovost življenja ženske, kje si to prebral???

Dokazano gradivo

http://www.siol.net/novice/junaki_za_jutri/2014/09/stanko_pusenjak_ginekolog_porodnicar_svetovalec_spletni_forum.aspx

Nič nisi dokazal, samo svoje domišljanje si pokazal, medtem ko ti je On_ in še jaz dokazal s citatom avtorja, da se motiš. Očitaš drugim to, kar sam delaš, kar izpade dost nerodno, drugače bi lahko bilo pa še kar ok. Da niti ne omenjam tega, da si iz muhe naredil slona.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem.. ali začel sem pisat, da tvoje klobasanje, ni razvidno iz začetnega citata in to je lahko dokazljivo. Ne vidim, kaj naj bi izpustil. Sicer se mi pa s tabo ne da več pogovarjat. Ko nimaš več argumentov, postaneš žaljiv … zatorej… begaj stran[/quote]Žaljiv si ti, tudi takrat, ko nimaš nobenega (dokazljivega) razloga!
Gazela. je napisala menda Pušenjakovo trditev, nedokazano.
Mi smo pisali vsak svoje videnje za katero ti nisi imel dokaza, da ne obstaja saj nas niti ne poznaš ne pa da bi nam še dokazoval kaj kdo vidi v napisanem!
Če vsega tega nisi imel kaj si šel sploh pisat vse te klobase! Še več! Ti še drugim očitaš.
Saj če se tebi ne piše kar ni dokazano, potem NE piši, druge pa pusti pri miru s svojimi nedokazanimi trditvami, ok?

Me veseli, da se ti ne da več pogovarjat, ker tole ni nikomur podobno.
Samo zdraho zdrahi in kerg nastaja, če/ko človek še sam sebe na razume…[/quote]Ej dej ti še sebe mal poglej, ker na čase si še veliko slabši…pametnjakovič…res si en mali otrok.

Daj ne jemlji moje lopatke saj imaš svojo in svoj peskovnik…. :))

Predvidevam, da smo moški prav tako del te družbe, ki bi naj poskrbela in vlagala v kakovost žensk.

Nič nisi dokazal, samo svoje domišljanje si pokazal, medtem ko ti je On_ in še jaz dokazal s citatom avtorja, da se motiš. Očitaš drugim to, kar sam delaš, kar izpade dost nerodno, drugače bi lahko bilo pa še kar ok. Da niti ne omenjam tega, da si iz muhe naredil slona.[/quote]
Ničesar s tem nisi dokazal, če si še enkrat povzel že itak na začetku citiran izrek in ga še enkrat povzel s svojim videnjem. s tem se ne dokazuje… to je “dogmiranje”, ki pa je daleeeeč od dokazovanja.

On je samo želel povedat, da se mu ginekologija splača, zaradi česar svet vidi lepši. To je vse. :))

Predvidevam, da smo moški prav tako del te družbe, ki bi naj poskrbela in vlagala v kakovost žensk.[/quote]
Očitno po enih videnjih temu ni tako. Kam smo prišli

Nič nisi dokazal, samo svoje domišljanje si pokazal, medtem ko ti je On_ in še jaz dokazal s citatom avtorja, da se motiš. Očitaš drugim to, kar sam delaš, kar izpade dost nerodno, drugače bi lahko bilo pa še kar ok. Da niti ne omenjam tega, da si iz muhe naredil slona.[/quote]
Ničesar s tem nisi dokazal, če si še enkrat povzel že itak na začetku citiran izrek in ga še enkrat povzel s svojim videnjem. s tem se ne dokazuje… to je “dogmiranje”, ki pa je daleeeeč od dokazovanja.[/quote]
Gre se za izražanje mnenja o tem, kaj je nekdo rekel. Če jaz povem svoje mnenje o tem, ti tega ne rabim dokaz, ker je že samo moje mnenje dokaz. Saj ne dokazujemo tega, kaj je on dejansko mislil s tem, ampak se gremo, kako je kdo razumel. Itak pa si iz preproste šale zanetil vojno.

Gledanje pič.ke je zanj in zate tako velik presežek? Ok, enim je to nekaj običajnega, verjamem pa da je nekaterim to res čudež…

Predvidevam, da smo moški prav tako del te družbe, ki bi naj poskrbela in vlagala v kakovost žensk.[/quote]Najbrž res, ampak ti si zreduciral pogovor moški proti ženskam.
Če prebereš izjavo pa lahko vidiš, da ni tako ozko usmerjena in očitno govori bolj v smislu tega kar tudi Pušenjak počne profesionalno.
Večino vojn in podobnih stvari, ki predvsem ženskam, ki skrbijo za otroke/družino otežijo življenje, zakuhajo moški.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close