Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pušenjak je res pameten

Pušenjak je res pameten

Ničesar, kar dodatno pišeš nisi ne prebral niti razumel/doumel iz napisanega. Vse je samo tvoja domišlija ali želja, da bi tako bilo ali da bi komu s tem ugajal. Tvoja stvar, tvoj problem. Samo ne govori, da si to kar pišeš, razbral iz napisanega…[/quote]

Tako je. Razen, če je friend od Pušenjaka, ker po starosti sta si blizu.[/quote]:)) Včasih me povabi, da mu asistiram v ambulanti in mi kakšno star razloži, praktično pokaže…..hec!

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

En tip!
Nič ne piši, ker nisi ne prebral niti razumel/doumel iz napisanega. Vse je samo tvoja domišlija ali želja, da bi tako bilo ali da bi komu s tem ugajal. Tvoja stvar, tvoj problem. Samo ne govori, da si to kar pišeš, razbral iz napisanega…

Skratka lahko nehaš sodelovat na forumi in tudi nasploh lahko kar obmolkneš, ok?[/quote]
Možnosti, ki si jih želiš imaš tudi sam. Tako da… izvoli[/quote]Jaz se nisem oglašal s tem, kaj smem napisat in kaj sem razumel, tebe to bolj moti.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako je. Razen, če je friend od Pušenjaka, ker po starosti sta si blizu.[/quote]:)) Včasih me povabi, da mu asistiram v ambulanti in mi kakšno star razloži, praktično pokaže…..hec![/quote]

Mal sem se zaciklala:). Narobe citirala in povzročila zmedo v ambulanti:))).

Kako to misliš, da se toliko ukvarjam s tem, kaj bo ona vrnila ?
A potem v službo tudi hodimo le zato, da vlagamo v šefico. Če pa bo kaj vrnila, pa se s tem naj ne bi ukvarjali ? 🙂
Hočem povedati to, da je zgornja trditev preveč enostranska, saj trdi, da je kakovost življenja vseh pogojen s tem, kako ženska odreagira na to, kar moški vloži v njo.
Če je ženska skromna in poštena ter inteligentna, potem bodo res tudi ostali poplačani s kakovostjo, ker bo sama zadovoljna in bo trud vlagala v to, da bodo še ostali.
Niso pa vse ženske takšne, zato same trditve ne moremo posplošiti kot neko resnico, ker potem ženska, ki ni zadovoljna, odgovornost pripišemu moškemu, ker se ni dovolj potrudil za njo.

:)) Včasih me povabi, da mu asistiram v ambulanti in mi kakšno star razloži, praktično pokaže…..hec![/quote]

Mal sem se zaciklala:). Narobe citirala in povzročila zmedo v ambulanti:))).[/quote]
Saj ti je oproščeno, sem videl kako si zmedena v ambulanti, ko je bilo treba zlest na mizo… 😀

Možnosti, ki si jih želiš imaš tudi sam. Tako da… izvoli[/quote]Jaz se nisem oglašal s tem, kaj smem napisat in kaj sem razumel, tebe to bolj moti.[/quote]
Seveda me moti. Vedno me moti, če kdorkoli govori nekaj, kar vidi samo on in nihče drug in to videnje predstavlja za sveto resnico stvarstva.
Enako me moti pridiganje RKC ali ostalih.. Moti me, da si naša politika kupuje glasove z izjavami..”do leta 2015 bomo ustvarili 80000 novih delovnih mest”. Laži in še enkrat laži z namenom nekomu ugajat in imeti korist. Ja to me moti. A te moti, da me to moti?

:)) Včasih me povabi, da mu asistiram v ambulanti in mi kakšno star razloži, praktično pokaže…..hec![/quote]

Mal sem se zaciklala:). Narobe citirala in povzročila zmedo v ambulanti:))).[/quote]
Glupača pač…

A potem v službo tudi hodimo le zato, da vlagamo v šefico. Če pa bo kaj vrnila, pa se s tem naj ne bi ukvarjali ? 🙂
Hočem povedati to, da je zgornja trditev preveč enostranska, saj trdi, da je kakovost življenja vseh pogojen s tem, kako ženska odreagira na to, kar moški vloži v njo.
Če je ženska skromna in poštena ter inteligentna, potem bodo res tudi ostali poplačani s kakovostjo, ker bo sama zadovoljna in bo trud vlagala v to, da bodo še ostali.
Niso pa vse ženske takšne, zato same trditve ne moremo posplošiti kot neko resnico, ker potem ženska, ki ni zadovoljna, odgovornost pripišemu moškemu, ker se ni dovolj potrudil za njo.[/quote]

Točno tako…

Niso pa vse ženske takšne, zato same trditve ne moremo posplošiti kot neko resnico, ker potem ženska, ki ni zadovoljna, odgovornost pripišemu moškemu, ker se ni dovolj potrudil za njo.[/quote]
V izjavi nikjer ne piše kaj naj moški vloži v njo, govori na splošno o življenju ženske v smislu bolj kot se jih zatira, slabše se piše celotni družbi in več kot se vlaga v kakovost življenja ženske, boljše je vsem.

Seveda niso, to so samo naši odzivi na to kar smo prebrali/razumeli iz napisanega.[/quote]

Kako, da ne, če pa stavek zaključuje z “…da je vsak vložek v kakovost življenja ženske bogato poplačan s splošno kakovostjo življenja vseh

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda niso, to so samo naši odzivi na to kar smo prebrali/razumeli iz napisanega.[/quote]

Kako, da ne, če pa stavek zaključuje z “…da je vsak vložek v kakovost življenja ženske bogato poplačan s splošno kakovostjo življenja vseh“[/quote]?? O_o

Možnosti, ki si jih želiš imaš tudi sam. Tako da… izvoli[/quote]Jaz se nisem oglašal s tem, kaj smem napisat in kaj sem razumel, tebe to bolj moti.[/quote]
Njega to moti samo pri drugih. On to lahko dela. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako, da ne, če pa stavek zaključuje z “…da je vsak vložek v kakovost življenja ženske bogato poplačan s splošno kakovostjo življenja vseh“[/quote]?? O_o[/quote]
Je letelo na En-tipa, ki pravi, da iz Pušenjakove izjave ni razvidno to, kar pišeš. Pa še kako je. 🙂

Ženske nas zavirajo pri osebni rasti. Več resnih zvez daš čez, bolj si retardiran. Ne vem o kakšni kakovosti življenja ta butec naklada.

Glupača pač…[/quote]

Glup si ti.

Saj nimaš kam zrasti…si retardiran že od rojstva naprej, z ozkim gledanjem in posledično omejenimi možnostmi.

Kolk ste vi filozofi…iz enega citiranega stavka boste zdele pet strani nebuloz spesnili…

Vedno se gre za nek daj dam odnos, ni druge, če hočeš zadovoljstvo na obeh straneh. Simpl.

Glupača pač…[/quote]

Glup si ti.[/quote]
Am, bo kar držalo kar je napisal.

Maš prav. A daš? 🙂

Maš prav. A daš? :)[/quote]

Hudiča si ni pametn na glavo nakopat. Na kerokol :-))))

Jaz se nisem oglašal s tem, kaj smem napisat in kaj sem razumel, tebe to bolj moti.[/quote]
Seveda me moti. Vedno me moti, če kdorkoli govori nekaj, kar vidi samo on in nihče drug in to videnje predstavlja za sveto resnico stvarstva.
Enako me moti pridiganje RKC ali ostalih.. Moti me, da si naša politika kupuje glasove z izjavami..”do leta 2015 bomo ustvarili 80000 novih delovnih mest”. Laži in še enkrat laži z namenom nekomu ugajat in imeti korist. Ja to me moti. A te moti, da me to moti?[/quote]Če ti nečesa ne vidiš še ne pomeni, da ne obstaja zato ne rabiš obsojat, če nekdo bolj široko gleda kot ti sam.
Tisto o rkc in vladi pa raje izpusti.

Moraš bit že v osnovi normalen, pa se ne pozna tako zelo. Enim pa se že po eni zvezi utrga. 🙂

Glup si ti.[/quote]
Am, bo kar držalo kar je napisal.[/quote]
Še bolj bi držalo če bi napisal zlobna nedojebana blond glupača, samo potem bi to že bilo preveč, pa raje tega ne napišem.

Enako me moti pridiganje RKC ali ostalih.. Moti me, da si naša politika kupuje glasove z izjavami..”do leta 2015 bomo ustvarili 80000 novih delovnih mest”. Laži in še enkrat laži z namenom nekomu ugajat in imeti korist. Ja to me moti. A te moti, da me to moti?[/quote]Če ti nečesa ne vidiš še ne pomeni, da ne obstaja zato ne rabiš obsojat, če nekdo bolj široko gleda kot ti sam.
Tisto o rkc in vladi pa raje izpusti.[/quote]
Itak. kot tudi velja, da če ti nekaj vidiš, še ne pomeni da obstaja. Zato raje izpusti kar vidiš pa ni dokazljivo…

Zakaj zlobna? Do mene je čist prijazna. Dobiš, kar daš, ko smo že ravno pri tej temi. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close