Psihoterapija – koliko časa
Veš kaj….. figo pa taka učiteljica, ki ni sposobna mulce postavit na mesto, ki jim gre in da se sramuje očeta pijanca. Sigurno ji ni v ponos, je pa lahko upravičeno ponosna nase in na to, da se je uspela sama izkopat iz tega pekla.
Če bi to dojela ji opazke otrok ne bi prišle do živega in bi znala nanje odgovorit tako, da bi se mulci sramovali tega, kar so ji očitali, da so sploh odprli kljunčke, tako pa…. 🙁 :/
Ni vsak učitelj, ki ima za ta poklic poštemplan papir od strokovno usposobljenih oseb… 😉
??????? GGGrrrrrrrr
Se ti ne zdi, da si sama koplje to jamo niča?
Opisal sem samo tisto kar sem “videl” v tvojem zapisu, nisem je nikamor “dal”, kar sama stoji tam, jo nihče ne premika……
Ne moreš me dati v “nič” če tega sam ne dopustim.
A ni to očitno iz tega primera?
Tako tudi vse opazke v stilu, da te je nekdo spoznal na “anonimnem” forumu nimajo nobene moči, če tega sam ne dopustiš.
No, pa si me dobila :))
Zaradi sebe verjetno niti ne bi bil problem napisat celo ime, zaredi vseh bližnjih pa nisem več prepričan, da bi bila to pametna poteza.
Je pa eno opisat neko življenjsko situacijo ali pa kar napisat celo ime.
V prvem primeru bi lahko debatirali o dogodku kot takem in bi iz te debate imel nekaj “gradiva” za razmislek, v drugem bi pa kaj? V najboljšem primeru potešil tvojo radovednost, dobil popoldne tebe pred vrati doma… ne vem :))))
S tem uporabniškim imenom se je sprva registriral, čemu bi zdaj šel to spreminjat, bralci ga prepoznajo po tem nickname-u. Ni vsakemu v interesu, da pogosto spreminja svoje nickname-e tako kakor to delaš ti 😉
Torej preden prepričuješ nekoga, da svojo življensko zgodbo napiše na javni portal, kar bi pomenilo, da bi ga lahko več ljudi prepoznalo. Začni pri sebi. Ne skrivaj se za nikom.
Jaz vem, da svoje zgodbe ne bi pisala sem gor, ker bi me ljudje prepoznali. Ne vsi, veliko pa ja. Torej je ne pišem, mogoče kak delček, nikakor pa tega kar sem povedala psihoterapevtu ne bi pisala sem gor. POtem bi me preveč ljudi prepoznalo.
Ti pa izvoli, ker nimaš nič za skrivat, piši z imenom pa bo. Kaj misliš, da tisti, ki smo oz bomo hodili k psihologu, nimamo svojih bližnjih? Mi pa bi se morali razkriti?
Ne ne rabite se. Kdo te sili?
Poveš kar želiš, če sploh želiš, lahko pišeš komu na ZS (ne Zmedeni_Samički :)) tam si mogoče lahko privoščiš kaj več podrobnosti o sebi, sploh če pišeš komu od zaposlenih. No, če se ti zdijo vredni zaupanja. Kaj pa vem, bilo je predstavljeno nekaj možnosti, da nekaj “izdahneš” iz sebe. Menda to olajša dušo 😉 🙂
Ne vem pa če ti bo kaj lažje pri srcu, če bi gor pisali s pravimi imeni?
Se mi pa zdi “pošteno” da če že pišeš uporabljaš isti nick, vsaj meni, tako si lahko tudi drugi ustvarijo neko predstavo o tebi. Vizualizacija je bila nekoč ena tema….. 😉 :)))
Se ne skrivam, smo imeli srečanje julija tistih, ki pogosto pišemo sem in smo se tam spoznali; zakaj bi zdaj šla spreminjat svoj nickname v pravo ime in priimek, ne bi bilo isto…vsi, ki so kaj brali od mene me prepoznajo pod mojim izbranim vzdevkom. Se spravljam na ljudi, da naj pišejo svoje zgodbe, no to je golo brezpredmetno pretiravanje, navedla sem kot možnost, da se na mon-u tudi lahko kdo izpove, nisem pa v to popolnoma nikogar silila, le vprašala zakaj ne.
Iz vseh postov razumem, da imaš nekaj proti meni. Jaz ti nisem kriva, če te nihče ne mara ali sama sebi nisi všeč ali karkoli že imaš za oviro, ki te pošteno j*be v glavo. Ne beri me pa bo takoj manj bolelo. OK?
Pojdi k mesarju, da ti zob izpuli, saj ne rabiš strokovnjaka stomatologije. :)))[/quote]Matjazko vrnil si se!……..
Enkrat je ena napisala, da ko/če bo imela partnerja ne bo več (tako pogosto) sem pisala.
A si tudi ti “not padu”….? :)))
Je je treba bit pazljiv pri teh rečeh. Ne beri dalje, če imaš slab želodec….
Je mamica hotela vedet koliko njen dojenček tehta, ko je ravno šla mimo mesnice pa si je mislila, da ji mesar lahko pomaga ko ima točne tehtnice in je zavila not. In možak ji ustreže, odnese otroka nekam zadaj in ju ni dolgo nazaj.
Končno pride in izjavi:
“4,6 kg, brez kosti…..”
Pojdi k mesarju, da ti zob izpuli, saj ne rabiš strokovnjaka stomatologije. :)))[/quote]Matjazko vrnil si se!……..
Enkrat je ena napisala, da ko/če bo imela partnerja ne bo več (tako pogosto) sem pisala.
A si tudi ti “not padu”….? :)))
[/quote]
A še ni toliko bolj pomembno, kdo ti “groža po psihi”? Jasno, da to ni vseeno, da tak človek mora biti profesionalno usposobljen (teoretično in praktično), da so dobre refrence, saj tudi kirurg npr. ni vsak dober – in tak te lahko “zafuša”, čemur se reče strokovna napaka. 🙂 In za to delo rabiš tudi licenco, če si veterinar in si npr. mačkam in psom že večkrat operativno odstranil tumor, je prav neumno domišljavo, kdor si samovšečno domišlja, da bi s tem znanjem potem lahko operiral tudi človeka. 🙂 Mogoče si pa ti izjema, On? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.