Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za glasove!!

Prosim za glasove!!

Antilopa, a nisva rekla, da bo tista hrenovka za psa? :))
Za tiste izjave na nezvestoba-varanje pa ne vem ker ga ne spremljam.
Verjamem pa da se ljudje poročajo iz mnogih razlogov (državlanstvo, denar, mogoče si celo katera hoče oprati ime :))

Največ se jih pa še vedno zaradi lažje skupne prihodnosti.

Vidim, da že veselo strižeš z ušesi in mahaš z repekom? :))
Antilopa, a uboga na komando, ko rečeš ‘k nogi’? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

On_ pravi da zaradi čustev, da se sicer ne splača… Možno da zaradi čustev, ampak kakšnih? Ljubezni ali strahu, da nisi pač sam?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ah na sever, tam kjer so bele noči.. ali sem malo sfalila…ccccc
Je blo opaziti, da ti nekaj špila, menda, končno, :)))) pa podpis si dol fliknil…
[youtube]ARgiagY0d6k[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Midva sva ti hotela tole pripravit. Ti pa takole. Res ne vem zakaj je potreben tak odnos…

[img]http://www.chemistryland.com/CHM107/Introduction/BehindScene/HotDogMustard.jpg[/img]

Midva sva ti hotela tole pripravit. Ti pa takole. Res ne vem zakaj je potreben tak odnos…
[/quote]Tak odnos on sprobava sam s sabo, pa mu ne uspeva, saj je evidentno, da ima bipolarno motnjo… ne se pustiti motiti, ali pač?

Mah jaz sem drugače prilično preseljena v ljubljano, to ti je pa bližje, povabiš ti ali jaz…? Kaj zdaj? Pivo ali sok? Kave ne pijem že itak ponoči ne spim…

In zakaj ne spiš ponoči, če smem vprašati? Imaš takšno službo ali ti je škoda časa za spanec? Ker to ni zdravo, samo to najbrž že veš :))

A to je evidentno iz tistega 50:50, ki ga je v enem prejšnjem odgovoru omenil? Ali so še kakšni drugi indici?

Kako VIDVA? :)) Sem mislil, da je vsak zase. 😀

A zato je Antilopa poklicala vojaške okrepitve in te pošilja v prvo bojno črto, da se spopadaš z njenim sovragom? :)))

Nekaj to vidva mučkata in pleteta, zelo sumljivo…. :))))

V nedeljo je goveja juha in pečena pipika, ne pa klobase! Priožbe nad glavnim kuharjem, zato tak odnos. 😉

Glej, če se povabiš v goste nimaš izbire kaj boš jedel. Pritožuj se v gostilni ali pa pri svoji ženi :))

Glej, če se povabiš v goste nimaš izbire kaj boš jedel. Pritožuj se v gostilni ali pa pri svoji ženi :))[/quote]

Snoopard, ti si pa menda kak Antilopin alter ego, njen udarniški moški aspekt? :))) Saj pravim, ves čas se tu nekaj mučka in nekaj tu ne štima!? :)) Bi preveril, če gre za žensko, pa ne morem preko interneta. 😀 Če bi preverjanje šlo gladko skozi, potem si definitivno ženska, če bi pa staknil modro oko, potem pa ne. 😀 Predvidevam, da bi šlo kar prvo skozi. :))

Samo jaz itak ne rabim preverjati. Moški se ne bo spotikal ob takšne malenkosti, če smo 3x na teden azide v gostilno in ima zraven ćene kakšno ljubico. To samo ženske komplicirate. phahha :)))))))))))

[img]http://s15.postimage.org/sfj3ht0ev/evo.png[/img]

Da se ne boš več ubadal s tako pomembnimi problemi.

[img]http://www.chemistryland.com/CHM107/Introduction/BehindScene/HotDogMustard.jpg[/img][/quote]

Ja, res je. Hotela sva ti pripraviti s hrenovko, ki sva jo sicer kupila včeraj, ampak z njo je vse v redu. Do Snooparda pa nisem gospodovalna kot ti namiguješ. Verjetno te malo zavist daje. :))

Glej, če se povabiš v goste nimaš izbire kaj boš jedel. Pritožuj se v gostilni ali pa pri svoji ženi :))[/quote]

Ja, Matjažko, midva ne bova zdaj reševala problem, ker imaš ti ženo, ki ti slabo kuha. Midva lahko samo poskrbiva, da ne boš lačen. :))) Sam si hotel priti na sladico, sedaj pa se pritožuješ. Ponudila sva ti celo mesno jed (hrenovko).

Žemljico si ti spekla, hrenovka pa je od Snooparda? Če je tako, potem imam resne pomisleke, da da bi postal vegetarijanec. 🙂

Hrenovko jaz tudi lahko ponudim ob kateri koli priliki, tudi če me zjutraj ob štireh zbudiš, jo imam vedno pri roki, niti v krop mi je ni treba vreči, to ni nobena künšt. :)) Ti bi se verjetno tega še najbolj razveselila!? :))))) Snoopy ti nič ne ponudi, vsaj kakšen keksek? 😀

Matjažko, zdaj končno razumem Katenjko!

Ti svojo zelo verjetno majhno hrenovko kar zase zadrži.

Sem prebral, da končno razumeš Kitajsko. 😀

Lej, ti njo, kako se razhudi za prazen nič. :))

Antilopa, da ne boš razkačila Katenjke, ker naju skoz nekaj povezuješ. Bemti, pa tak mimostrelni šesti čut… 🙂

[/quote]

Kitajsko je lažje poštekat kot Katen’ko 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[/quote]

Kitajsko je lažje poštekat kot Katen’ko :)[/quote]

A v živo jo je isto težko zastopit? :))) Namreč pisno izražanje je lahko zelo drugačno od verbalnega.

A v živo jo je isto težko zastopit? :))) Namreč pisno izražanje je lahko zelo drugačno od verbalnega.[/quote]Prijateljica zmedena samica, (menda bi ta nick morala jaz imeti?) lepo prosim dvakrat premisli, kaj boš napisala v odgovor in trikrat premisli, preden ga pošlješ…!

Sicer pa kako naj bi skrila svojo zakomplesanost spričo tega, da se hranim s težko usodo drugih, nevrotičnost, ker menda nimam fanta, tragično nesrečo, ker nimam intuicije.. in ker je vse kar imam od življenjena sanje, v katerih me obišče.. angel gabrijel.. pa še to ne vem, če je upravičeno, saj sem vendar grešnica…
Napišem vse isto kot rečem v živo… samo da pri tem še probam gledati v oči, pri pisanju pač jih imam včasih še na tipkovnici…ccccc

A v živo jo je isto težko zastopit? :))) Namreč pisno izražanje je lahko zelo drugačno od verbalnega.[/quote]

Večinoma razumem, kaj pove in pri čem trmasto vztraja, toda že nekajkrat sem opazila, da ima na marsikaj drugačne poglede od mene. Ja, drži da je verbalnost drugačna od kracanja; če bi prišel na piknik bi lahko ta teorem “pisanje vs govorjenje” obdelali v živo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

A v živo jo je isto težko zastopit? :))) Namreč pisno izražanje je lahko zelo drugačno od verbalnega.[/quote]

Večinoma razumem, kaj pove in pri čem trmasto vztraja, toda že nekajkrat sem opazila, da ima na marsikaj drugačne poglede od mene. Ja, drži da je verbalnost drugačna od kracanja; če bi prišel na piknik bi lahko ta teorem “pisanje vs govorjenje” obdelali v živo :-)[/quote]Ok, no sem vedela da ti diplomacija ni tuja, in da si vendar na moji strani, upam da je to iz iskrenega prijateljstva in ne toliko zaradi psihoterapije, ki sva jo izvajali druga nad drugo zaradi katere veva čisto preveč žgečkljivih podrobnosti za javni forum ccccc

Ne tega delati, lepo prosim, ne mu tega delati, a ni dovolj, da je pecal antilopo, da bi prelivala mojo plemenito kri, ti bi pa držal zraven posodico? Skup bom padla zdaj, ne prenašam krvi, ne pač resno… a ni že ena žrtev dovolj…??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close