Prosim za glasove!!
Tudi jaz mislim, da je Matjažko zgolj preponosen, da bi priznal svojo naklonjenost do nje. :))[/quote]
Bilo bi nenavadno in nimam ničesar tajiti, če pa jo imamo “vsi” radi razen tebe baje! 😀
Malo me še draži, bom jo naščuval nate, potem boš poa videla vraga v paradi. :)))
Tudi jaz mislim, da je Matjažko zgolj preponosen, da bi priznal svojo naklonjenost do nje. :))[/quote]
Bilo bi nenavadno in nimam ničesar tajiti, če pa jo imamo “vsi” radi razen tebe baje! 😀
Malo me še draži, bom jo naščuval nate, potem boš poa videla vraga v paradi. :)))[/quote]
V Pradinih oblekah pa je težko hoditi v hribe. :))
Tole sem šele sedaj videl. Očitno sem spregledal :))
Mislil sem na tisti občutek, ki ga recimo doživiš pri kakšnih umetniških delih. Tam lahko opisuješ vse detajle pa kljub temu ne moreš mimo tega da je vsota večja od sestavnih delov.
Te razlike ne morem razložiti in do sedaj sem mislil da jo ni potrebno razlagati.
Zdaj pa vidim, da je tudi to potrebno, čene izpade kot da vidiš samo slabe stvari.
[/quote]Nimaš ničesar tajiti, saj je nimaš- naklonjenosti do mene- in jaz je to do tebe nimam, pa če skuhaš za sto kozarcev ribezovih marmelad 😀 😀 No končno sva kvit…. cccccc
To z vsi so mišljeni vsi razen ti, a ne da, vsi ostali?? Ne tajite zdaj… Antilopica, midve bova že še šli na kavo ali na pivo ali pa še raje če prideš v naše gorice… se bova že zmenili, a ne prijateljica??
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nimaš ničesar tajiti, saj je nimaš- naklonjenosti do mene- in jaz je to do tebe nimam, pa če skuhaš za sto kozarcev ribezovih marmelad 😀 😀 No končno sva kvit…. cccccc
To z vsi so mišljeni vsi razen ti, a ne da, vsi ostali?? Ne tajite zdaj… Antilopica, midve bova že še šli na kavo ali na pivo ali pa še raje če prideš v naše gorice… se bova že zmenili, a ne prijateljica??[/quote]
Matjažko rad ustvarja probleme tudi tam, kjer jih ni. Sploh se je trudil naju spreti.
Lokacijsko sva precej oddaljeni, da bi tja hodila na kavo. Lahko pa, da bo še kako skupno druženje.
Aja, glede moških je pa tako, da se z vsakim trudim biti na začetku prijazna in prijateljska. Če me izneveri, ali pa se pokaže kot problematičen (hinavski), potem znam pokazati “kremplje”. :))) Sicer pa ljudi ne delim po spolu, nacionalnosti ipd, temveč po značaju.
Zakaj me to sprašuješ, če sem poročen, saj imaš šesti čut, si nekje pisala. Malo pogosteje ga uporabljal. :))
Antilopa, ti znaš kaj pripraviti? Nič sladkega nisem jedel po kosilu. Se lahko pri tebi oglasim, če imaš kakšno sladico zame? Kaj bi mi ti prirpavila, samo kavo? 😀
Nekaj sladkega bi jedel? Potem ti priporočam, da zaviješ na forum Sex v mestu ali Nezvestoba-varanje, tam se najde morda kaj zate.
Kaj pa ima moj šesti čut s tem, ali si ti poročen ali ne? Šesti čut nas antilope opozarja na nevarnost. In očitno še nisem v takšni hudi nevarnosti glede tebe, da bi se moral šesti čut oglasiti. :))
Snoopard, zadnjič je Matjažko napisal neko neumnost preko katere žal ne morem – in sicer je trdil, da se odrasli moški ne poroči z žensko s “pestro” preteklostjo. Zato pa naj prebere nekaj postov na forumu Nezvestoba-varanje, pa bo hitro ugotovil koliko nezvestih žensk je poročenih.
Ljudje se žal poročajo iz različnih razlogov, med katerimi pogosto ni ljubezen. In podatek, da je ženska poročena, še ne pomeni, da je zvesta oziroma da ima “čisto” preteklost.
Snoopard, daj poglej, če je ostala še kakšna hrenovka od včeraj za njega. :)))
Res, kdo pa smo mi, da drugim določamo, da so v življenje vabljeni ali pa ne? Sorry, toda ta misel je amoralna, dekadentna….ni ravno humano s podpisom dajati drugim do znanja, kje jim je mesto ;)[/quote]
Zmedena_samica, ti si povabljena v moje življenje, brez skrbi. Ni pa povabljen kak ropar, goljuf ipd. :)) Podpis sem že tako odstranila, mi ne paše.
Snopard, kaj toliko prežiš na antilopo, se bova na koncu še stepla zanjo!? :)))
Kaj če si razdeliva plen brez boja lepo prijateljsko 50:50? 😀
Antilopa
Tebe pa hitro vrže vsaka nežna sapica iz tira, če si takoj ogrožena… :))). Dobro da lahko ohranjaš internetno distanco, kak ptujski orkan bi te menda takoj prevrgel s stolom vred. 😀 Imaš srečo, da ne piham na zahod, ampak bolj na sever, tak oda ne rabiš biti v strahu, da bi ruval tvoje plitke korenine, razen če si želiš?. phaha :))))
Res, kdo pa smo mi, da drugim določamo, da so v življenje vabljeni ali pa ne? Sorry, toda ta misel je amoralna, dekadentna….ni ravno humano s podpisom dajati drugim do znanja, kje jim je mesto ;)[/quote]
Zmedena_samica, ti si povabljena v moje življenje, brez skrbi. Ni pa povabljen kak ropar, goljuf ipd. :)) [/quote]
Enako :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.