Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za glasove!!

Prosim za glasove!!

Jaz verjetno nimam prirojenega talenta za ravnanje z mačkami, ker jih rad cukam za brkice in piham v ušesa? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Obzorja so široka, kriterije sem pa kar dobro opisal. Ne se zdaj izmotavat :)))
Tale Matjazkov plan pa nekako ne bo šel skozi. Če se prav spomnim si bila še včeraj proti igram v troje… Vseeno pa lahko kakšno malo prime/kresne :)))

Jaz verjetno nimam prirojenega talenta za ravnanje z mačkami, ker jih rad cukam za brkice in piham v ušesa? :D[/quote]

Ja, nohte (kremplje) sem si pustila rasti ravno zaradi tebe. :))) Danes sem ji še posebej spilila, zato se pazi. 😉 Lepo popoldne….

Snežni leopard, za šah sva dovolj 2, tretji je preveč, pa še ti bi navalil na Antilopo, ker jih tam v himaliji nimaš. 😀 Lahko pa imaš zraven list papirja in popisuješ najine poteze. Pač – glej in se uči! :)))

Snoopard, res je, midva z Matjažkom igrava virtualno partijo šaha, ki bo nekoliko daljša. Trudiva se nadmudriti drug drugega. No, lepo se imejta.

Jaz verjetno nimam prirojenega talenta za ravnanje z mačkami, ker jih rad cukam za brkice in piham v ušesa? :D[/quote]

Ja, nohte (kremplje) sem si pustila rasti ravno zaradi tebe. :))) Danes sem ji še posebej spilila, zato se pazi. 😉 Lepo popoldne….[/quote]

SI že kdaj vrezovala črtice na moškem hrbtu? Če je slučajno poročen, potem je to nevarno, boljše imeti krajše kremplje. :))))

Tebi se pa res vidi, da ne znaš z mačkami. Da ji greš predlagat krajše kremplje :)))
Slaba je ta, slaba.

Lahko bi me ti 1x s sabo vzel, ko bi šla na mačke? Jih je kaj tam okoli, se ti motovilijo med nogami, da skorajda padeš čez njih? 😀

Antilopa, če bi rada kri, sem ti na uslugo. Katero primem? Jaz bom jo držal, ti boš pa rezala vrat. Snoopard pa bo prislonil skodelico za kri. :D[/quote]Robiiiiiiiiiii! Mene sta mislila, hudobca, ki sem mila in dobra in prijazna in plemenita in vsi me imajo radi, nihče me ni nikoli po glavi ali kam drugam rabil kresnit niti “kresnit” ker pri nas lepše govorimo… zdaj pa to tu najdem, srček mi bo počil, kaj sem komu naredila, menda sem samo napačnega spola, antilopa z vsemi moškimi govori prijazno, celo zavezništva sklepa, o onem mučkem provokatorju pa ne bi zgubljala besed. Z mačkami mi je skupna samo angora dlaka na glavo pa občasno nohti na rokah za lupiti pomaranče ali limone… po značaju sem bolj ovčica, mila in dobra in … in … in … in… [sub]skupaj… bom … padla…[/sub]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mila, nežna in plemenita pa z 10 kg kramom znaš udariti po živi skali, da se iskre krešejo! 😀

kramom = kramp
Katenjka, ta je samo zate, ker je kovani in rostfraj, tega ne zviješ, pa če še tako razbijaš skale! :))
[img]http://maxalati.com/28294-47-large/kramp-sa-drskom-kovani.jpg[/img]

To bo verjetno zaradi varnosti, da Matjažka ne bi popraskala, ko bi jo razjezil. 🙂

Pa menda res ne…Takšno nežno bitjece, kot si ti….:)
Pa pridi do mene z biciklom, tu v teh hribih te sigurno ne bosta našla..:)

To bo verjetno zaradi varnosti, da Matjažka ne bi popraskala, ko bi jo razjezil. 🙂

[/quote]

Jah jeb… ga, problematično, če bi me popraskala, kako to potem obrazložiti ženi?? :), da sem se prebijal skozi goščavo, ko sem stikal za gobami? :))))

Neverjento nežno bitjece tale Katenjka, se spomnim, ko sva late obijala, s kakšno mehkobo in plemenitostjo je žeblje zabijala…. :))))))

Da te je napadla kakšna levinja, ti verjetno
žena ne bi verjela…Mogoče kakšna medvedka…:)

Uboga tvoja žena, matjažko, sočustvujem že zdaj z njo, ko še ne obstaja :)))) upam da ima mačji značaj, ne pač resno. Ker tvoj je čisto preveč kot kramp…ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, saj kramp je trd. Kako si vedela? Ženske hitro moške naštudirate, a ne? :))

Še ena slaba. Mačke vedno same lovijo :))) Pa saj ti je že moja antilopa razložila, da je to naravni instinkt. Če ga nimaš, ga pač nimaš 😀

Snoopard, te lahko prosim, da tole “moja” antilopa malo utemeljiš. :)) Zdaj me je že začelo skrbeti, da to besedno zvezo uporabljaš, ker me imaš planirano za antilopin golaž. :))

“Moja” kot rezervirana zame, da ne bo kakšnih nesporazumov :))
Jaz mislim, da si ti bolj muca kot antilopa :)) Tako, da lahko pozabiš golaž :))

Ti pa ne okolišiš. No ja, včasih nerodno izbereš kakšno besedo in potem prihaja do nesporazumov. :))) Se mi je odvalil kamen od srca, ko vem, da ne bom pečenka. :)) Rezervacija ženske, vidiš to je nekaj sodobnega. Mislim, da bo imela Katenjka kaj za pripomnit, spet bom jaz tista, ki sem preveč prijazna do tebe. :))

Bodisi antilopa bodisi srna, to so neka krhke živalce, zato bi bila za golaž odlična, ker ni žilava. :)))

Ah, Katajenka, ona bo spet cel živalski vrt pripeljala. Ovčice, oslički, kamele – ravno prav za bograč :)) Tako da bosta z Matjažkom cel mesec sita :))

Ja, onadva sta ravno pravšnja drug za drugega, mar ne? Ko bo njuna poroka, jima bova midva poročni priči. :)))) Oba sta skromna, tako da nama ne bo potrebno prinesti nobenega darila. Fešto bomo imeli pa pri Robiju, on je znan kot odličen gostitelj. 😉

Dober plan. Tudi jaz menim, da sta sorodni duši. Za darilo jima lahko pa kakšen govor skupaj napiševa. :))) Saj se vidi da ga bosta znala ceniti. Ona ima pa tako ali tako sposobnosti popredmetenja. Bogsigavedi kakšni predmeti bodo nastali :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close