Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodamo vikend

prodamo vikend

Jaz dam 1000 EUR. Tako, da bo zdaj moja ponudba najvišja 🙂
Tukaj na forumu se razume :)))

v čem je tvoja težava…si prodajalkina odvetnica ali kaj, misliš da brez tebe ni opravilno sposobna?

popravljam te, ker nekaj trdiš brez podlage… no, saj sedaj tvoja ponudba že ni več najvišja.in ja, če te že zanima, sem odvetnica njena, da.

Ničesar nisem trdil brez podlage.

Moja ponudba 15.000 €ur je najvišja.

V kolikor si odvetnica se boš za to morala izkazati z imenom, priimkom in pooblastilom, saj boš le na ta način izkazala svojo verodstojnost.

Na podlagi česa si najboljši ponudnik? Tvojega objavljanja na forumu? Ne biti tako prepričan. Daj, stari, ne ga srat. Jaz sem interesent za ta vikend, samo mi je izpod časi se na forumu dajati glede cene in sem jo stvari raje povprašal po mailu, kar lahko tudi ona sama potrdi. Ker pa menim, da ima količkaj pameti, se v debate s tabo ne spuščala. Dal si svojo ponudbo, ki jo je zavrnila. Daj, sedaj pa bodi tiho!

Torej drugi vaše velecenjene nezmotljivosti ne smejo popraviti? Ti pa lahko druge popravljaš in potem še celo pričakuješ opravičilo. Gospod Užaljenost.

Jaz pozna take kot si ti. Ali si nekdo brez denarja, ki tukaj blefira in želi kupiti posledično pod ceno. Kar pa je vprašljivo, glede na to da se ukvarjaš z nekim bolj donosnim poslom (kot si napisal). Če se bi res ukvarjal z le-tem, pa verjetno nebi iskal zemlje za drobiž. Torej si…ali lažnjivec ali škrt oziroma Gorenc po duši. Kaj menim jaz, da si ti, bom obdržal zase.

No, jaz te teme ne prebiram, tako da me tudi tvoji bodoči komentarji oziroma odgovori ne bodo prizadeli. Lahko sproščaš svoje frustracije še naprej. Le veliko veselja pri tem še naprej. Meni bi bilo izpod časti, pa tudi vsakemu drugemu pravemu moškemu, se takole dajat po forumu. Ravno zato domnevam, da si nič drugega kot en smrak dečko, kot je nekdo zgoraj napisal, še živeč pri mamici, ki se ukvarja z nečim zelo donosnim in je s tem posledično zelo zaposlen, a še vedno najde čas, da tukaj pokomentira vsako malenkost, se spotakne ob vsako podrobnost. Jah, upam, da te šef ne nadzoruje preveč…

Pa lep dan.

Zdaj se pa že pod drugimi imeni predstavljaš?

oooo, ka sem se zdejle nasmejala temu odgovoru:-DDD

zakaj pa domnevaš, da je to kdo drug? ker ti ne paše povedano pa je stopil na žulj? to bo to…

ej, sam res, zanimivo, ti si tko zaposlen, sam za odgovarjat tle na vsake 5 min pa je časa:-D

bo že v redu.

pravjo da pametnejši odneha. evo, jst bom bol pametna od tebe, pa odneham hehe. ti pa še kar komentiraj, saj vsi vedo, da moraš met zadno besedo. če ne boš cepetal kot otrok…:-D

IP?

ja saj, saj je to nekdo drug. kar preveri, ja, hehe.

najprej rečeš, če se (domnevam da jaz, waw, mam sposobnost dupliciranja) že oglašam pod drugim imenom, potem pa da veš, da je to drug, zaradi ip-ja. hehe. ti res ne veš več kaj bi rad povedal…

(mimgrede, tudi ip ti ne pove vsega, si ga lahko več oseb deli namreč, če še ne veš)…

lahko pa mirno preveriš hehe.

joj, pa sem že rekla, da bom bolj pametna kot ti in se ti ne bom pustila več sprovocirat..ah, ta moja ženska pamet. zdaj pa res odneham. ti pa kar nadaljuj če želiš. da želim imet zadno besedo si pa tudi že dokazal, hehe. prav zanimiv si.

lp

sem se zatipkala, da da se takoj ne obesiš, ker si v tem tako odlično dober – popravljam:
zakaj pa domnevaš da ni to kdo drug
in
da želiŠŠŠ imet zadnjo besedo si pa tudi že dokazal.

pa saj vem, da se boš na to obesil, tako kot na vse do sedaj. pa useeno poudarim tipkarskega škrata. Da ti sama razložim, ker drugače itak ne razumeš:-D

no, zdaj pa pričakujem še vojo zadnjo besedo, jaz pa se dokončno umikam z debate:-)

Jaz nisem nikoli rekel da je nekdo drug,, temveč da se ena oseba predstavlja pod dvema različnima imenoma (citat je tvoj)

Bil je že čas, da se umakneš po 30 postih, ki nimajo nikakršne zveze s prodajo/nakupom.

PS: do sedaj si samo štirikrat izjavila, da se umikaš…tvoja beseda ne velja ravno veliko, kajne?

torej ena oseba pod dvema imenoma je pa kaj?ahahaha..ej, ti si pa taprav…
imajo vezo z prodajo da.posredno.imajo pa jo.
moja beseda velja več kot od marsikoga drugega, nisi pa ti nič, da bi ti mogla kaj dokazovat.in premislila sem si, če bom hotla bom še komentirala. se ne mislim umikat vsakemu fantku, ki mu neki ne paše kar sliši.

no, saj verjetno je bolje da te pustimo na miru, imaš resne težave namreč vidim.

V dveh stavkih si se uspela zanikat, dobra odvetnica, ni kaj….

Pa ne se pustit tolko sprovocirat no. A ne vidiš da prav uživa. Glej, nekateri imajo veselje v tem, so pač psihično moteni in je to edino kar jim pomaga.

Koliko bo dobra odvetnica…huh, tapravi se spravi to soditi. Ti koliko, najbolj sposoben gradbinec itd. Ti, ki najpre oceniš in rečeš, da se da dobit zemljo za 3000Evrov, potem pa zavrneš 4000 denarne nagrade, ker si ugotovil, da je to le pretežko. Buaaahaha… Še dobro, da vidiš protislovja le pri sebi… Ahaha…daj, odrasti in bodi dec…

(p.s. Hitro, naj ti preverijo IP, da ne boš rekel, da se spet kdo od zgornjih oglaša spet pod drugim imenom…)

Vaše pisanje (kolikor koli oseb je že) je res smešno in nerazumljivo. Saj ne prodajate vi te nepremičnine (ali pač?), da poskušate dokazati koliko je vredna. Saj je vendar logično da bosta ceno določila kupec in prodajalec v dogovoru.

Iz tega razloga res ni primerno žaljenje vsepovprek..so vas res doma tako vzgajali?

Ps. nisem gradbinec

Nekatere pa so doma učili, da se lahko vse dobi zastonj…Pa ne govorimo ravno o podarim.si…

Marsikdo na tem forumu tudi prodaja nepremičnino, da. Mogoče tudi v bližini. Ali pa so te popadli zaradi podcenjevalnega odnosa do zemlje v hribovitem svetu. Kar sam ugotovi katero bo pravilno.

Tudi tebe so pozabili naučiti spoštljivosti doma…me pa veseli za prodajalko, da si ji ponudila tako veliko denarja.

In kaj sem sedaj spregovoril tako žaljivega? Saj sem že rekel, nekaterim ne smeš niti prsta pokazat, so takoj užaljeni…

Koliko bi jaz odštel za dotično nepremičnino se te ne tiče. Je poslovna skrivnost, ti pa lahko še tako predvidevaš in ugibaš koliko. Izvedel ne boš.

Tvoji citati te nakako demantirajo

In kdo je rekel, da me zanima? Je bilo večkrat zapisano, da če moja ponudba ne bo sprejeta, pač ne bo.

Mimogrede : odloči se kaj si ženska ali moški….

Jaz se samo še smejim takšnim provokacijam…hahaha… Nisi več interesent, pa še vedno klatiš svoje “pametne”. Res moraš imet zadnjo besedo, vidimo to vsi. Sploh ni pomembno, če imaš kaj pametnega še za reči, samo, da je nekaj…

Zato pozivam vse pisoče v to temo:
Dajte, dovolite mu, da ima zadnjo besedo. Ne pišite več komentarjev. Naj ima zadnjo besedo. Saj veste. OTROKOM JE VČASIH TREBA PUSTITI MALO VESELJA.

In še pod četrtim imenom?

Mimogrede : še vedno sem interesent.

Pod 100tim imenom že…

Še vedno si interesent, a v tvojem zadnjem postu si napisal : “Kdo pa pravi, da me zanima”…

Ti si res kot en otrok. Pa imej veselje no. Verjetno je edino, ki ga premore tvoje življenje, če imaš že toliko časa tukaj odgovarjat.

Zaenkrat si bila prijavljena pod štirimi, če pa ti praviš da pod 100, tudi prav.

Odgovoril sem, da me ne zanima ponudba “ej stari, dej nehaj”…je potrebno prebrati celoten odgovor in citiran tekst…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close