Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodamo vikend

prodamo vikend

Nič se ne kregamo, jaz sem pač povedal svoje menjnej, koliko sem pripravljen plačati, če pa ti bo kdo plačal 50.000 €ur pa tudi prav, bom vesel zate…

me prav zanima, kje je tale oseba našla parcelo za 3000e…čist tko, za info, tut bogu iza lečama, parcele primerljive velikosti – 10-15000e zagotovo! ne glede na lokacijo. saj si nor, če bi bla zazidliva zemla na kmetih oziroma periferiji tko pocen, še celo bolj pocen kot NJIVA, je nebi noben prodal ampak raje PREORAL! takih buč ni treba prodajat, že ene 2 leti iščemo parcelo, pa je še nisem nikjer vidla tko poceni, in ja, iščemo namenoma bogu iza lečama, ker smo vajeni narave.

aja, no, saj kot dokaz pa lahko prilepiš kak link z tako ceno. jaz prej ne bom verjela, že predolgo išem, da bi nasedla le besedam. pa iz tega izpusti tiste zgodbice – je bil sosed/žlahta pa je dal tolko…ker mislim da oba vema, da je to sam v takem primeru možno. če ne, se pa zlo priporočam za parcelo za 3000e bogu izza lečama, na dolenskem.aja, pa naj bo to link z zazidlivo zemlo, ne njivo po 1,5e/m2.

ne, koliko, takole se dogovoriva. ti, ki si očitno velik poznavalec cen zazidlive zemlje, daj prosim najdi zame zazidlivo zemljo za 3000e. naše želje so sledeče:
naj bo v upravni enoti sevnica/krško, ali pa tam vse do šentjerneja in škocjana oziroma vinjega vrha/bele cerkve. posest naj bo velika od 800-2000m2, zazidliva seveda, bremen prosta seveda. zaželjeno je v hribih. bolj ko se bo daleč naokoli vidlo, boljše bo. parcela ne rabi bit niti komunalno opremljena (glede na to, da bo sestra na svoji parceli v enih hribih v občini škocjan dala sam za prispevke pa te zadeve 3000e, mi bo še fauš, če mi jo tako poceni najdeš).

torej čist gola parcela za 3000e.če mi jo najdeš, ti takoj odštejem 2000e na roke, brez davka, za posredovanje seveda. in jaz mislim tole zelo resno, brez zejbancije. no, če najdeš, prosim pusti mail pa te kontaktiram.

Ker je zgornja cena tako ugodna, je vikend sigurno že prodan.

Glede cene parcele pa poglej po koliko se prodajajo hribi….hahaha.

jst zelo dobro vem po kakih cenah prodajajo v hribih (iskali smo po krškem hribovju, okoli sevnice so sami hribi, iskali smo na gorjancih itd). in ker te niso pod 10-15.000 pravim, da mi ti poišči tako za 3000e. resno ti pravim, dobiš takoj 2000e na roke za posredovanje.

Saj sem ti rekel, da imaš po tvojih “cenah” zelo dobro ceno z zgornjim vikendom, ali ne?

Ne pravim, da je lahko dobiti parcelo za mojo ceno, da pa se. Jaz sicer nimam časa da bi se s tem ukvarjal, mogoče pa dobiš koga, ki bi ga zanimala tvoja ponudba.

ne, lokacija ni prava, predaleč.

je ni lahko dobit? glej, jaz v dveh letih iskanja še nisem naletela nanjo. so pa kolegi kupili od sorodnikov zazidlivo zemljo zelo poceni, pa eni drugi kolegi tudi od svojih drugih sorodnikov kupili po simbolični ceni 1000e zemljo.so pač bližni sorodniki, si pomagajo in so v zelo dobrih odnosih… tako pa gre, seveda. ampak to še ne pomeni, da je zemla tolko tut dejansko vredna. gre za to, da so to medsebojni bratje, družina.

in je žaljivo, da podcenjuješ zemljo v hribih, češ da ni vredna več kot njiva, ker se jo da pač dobit tudi za 3000e.glej, od sorodnikov jo lahko dobiš tudi ZASTONJ! pa to ne pomeni, da ni vredna nič in da jo boš tudi ti popolnemu neznancu dal zastonj. če štekaš sploh kaj mislim.

oprosti, ne verjamem da nimaš časa. sam veš, da če je neb ravno kupil od svojih sorodnikov, mi je nebi mogel posredvat. ker zazidlive zemle za tako ceno, izzvzemši žlahto, ni.

vidim pa tudi, da pri ponudbi tega vikenda nisi upošteval komunalne opreme. veš, tud v hribih je treba to plačat, pa marsikje še celo več kot na ravnini… ampak zame razgled po okoliških hribih in dolini to oddtehta. zato, resno, 2000e na roko takoj tistemu, ki mi najde zemlo v hribih za 3000e.

spreminjam svojo ponudbo. če mi najdeš zemljo za 3000e, ti dam takoj 4000e na roke. ker me to skup pride še zmer sam 7000e, kar je 3000e manj, kot če jo bi tako kupila za 10.000e in mi še vedno ostanejo 3000e za komunalno ureditev itd. za 4000e se bi pa že potrudil, kaj ne? skoraj letna minimalna plača. glede na vse kar si napisal, domnev da si dokaj v gradnji, poznaš trg in ne bo pretežko. 4000e na roke. brez zejbancije.

Še enkrat ponavljam : tvoja ponudba me ne zanima, saj nimam časa se s tem ukvarjati.

Predlagam ti, da za zgornji vikend ponudiš tvojo ponudbo, mogoče boš uspešna…

je že v redu, koliko. jaz že vem zakaj te ne zanima. ker veš, da tega ni.

sem že povedala, da mi ta kraj ne ustreza. je predaleč.

Tvoje mnenje o mojih interesih je povsem nepomembno

Odloči se že…

zame je pomembno. ker vem da pretiravaš. tvoj interes je, po mojem mnenju, pač provociranje tukaj. ker mislim da sam veš, po kaki logiki lahko dobiš tako zemljo za tak denar…

opis dela dolenske, ki pride v poštev sem že napisala zgoraj. vidim da nisi prebral. ta del ne spada več vanj že od daleč.

To je seveda tvoje mnenje, ki pa ni pravilno, saj ne moreš vedeti kako jaz razmišljam, razen da sem izjavil popolnoma druge stvari…

Verjetno ko ti bo kdo našel, si boš ponovno premislila in napisala, da si v bistvu mislila center Novega mesta?

Še enkrat ti odgovorim, da boš bolje razumela : tvoja ponudba me ne zanima, ker je premalo denarja za preveč časa.

če je moje mnenje napačno…glej, tega na javnem forumu pač ne veš. osebe za nikom so lahko iskrene ali pa pač lažejo. v tvojem primeru jaz pač mislim da z tako nizko ceno pretiravaš.

glede lokacije – ej, vidim da res nič ne bereš… ja, center nm, bršlin lepo prosim.dooooh, daj no, beri malo…

je premalo denarja za preveč časa ja, ker veš, da jo bi iskal veliko let, in je na koncu verjetno tudi nebi našel. in ravno TO je bistvo moje ponudbe. če nisi ugotovil. noben norec je ne sprejme, ker tega ni. glede na to, kako hitro si ocenl ceno zemlje ti…ker če se bi zemlja prodajala po taki ceni v resnici…ah no.jaz sem že zdavnaj dojela,si zdaj ti dojel?

če moram jaz tebi verjetn na besedo, da obstaja zemlja za 3000e, moraš pač tudi ti meni, da jo bi kupila in si nebi potem premislila. in da jo da, iščem v hribovitem svetu.

pa vendarle mislim, da si dojel. premalo denarja za preveč časa, da jo najdeš. jo težko najdeš, da, potem ti pa predlagam, da ko se pojavi kak drug oglas tle gor za kako tako prodajo, če zemljo za 3000e težko najdeš tudi drugje in če jo lahko iščeš po več let, tudi ostalim prodajalcem NE ocenjuješ zemlje na tako vrednost. nisi cenilec ali agent, da bi bil za to kvalificiran.no, saj probat je treba, ne rečem. a vseeno, včasih je molk zlato.

Ali ne vidiš, da ga nič ne zanima. Pravi, da zna poceni zgraditi hišo ampak ga to ne zanima. Ve, da se da dobiti parcelo za 3000 EUR in ti mu ponujaš 4000 EUR nagrade pa ga spet ne zanima. Nima časa, da bi zaslužil 4000 EUR…ima pa čas tukaj gor pisati :)))) Skratka zaključek je, da gre za nakladača oz. provokatorja. Ti si s svojo ponudbo samo še potrdila oz. dokazala, da je res samo nakladač ali provokator :))))

Ali ne vidiš, da ga nič ne zanima. Pravi, da zna poceni zgraditi hišo ampak ga to ne zanima. Ve, da se da dobiti parcelo za 3000 EUR in ti mu ponujaš 4000 EUR nagrade pa ga spet ne zanima. Nima časa, da bi zaslužil 4000 EUR…ima pa čas tukaj gor pisati :)))) Skratka zaključek je, da gre za nakladača oz. provokatorja. Ti si s svojo ponudbo samo še potrdila oz. dokazala, da je res samo nakladač ali provokator :))))[/quote]
hehe, vidim da je nekdo dojel bistvo moje ponudbe, da:-) mpak če mi bi res našel zemljo za tako malo dnarja, bi nagrado pa useeno izplačala:-D

Želel sem samo svetovati, vsekakor je pa vaša odločitev, kako se odločite.

Nikomur ne vsiljujem svojega mnenja oziroma ne govorim kaj vi dejansko mislite.

Bo pa vsekakor zanimivo videti, koliko časa bo prodjalec uspel iztžiti za nepremičnino…

je že v redu koliko. vsak lahko poskusi maksimalno zbiti ceno. če ne gre, pa daš pač več ali pustiš. ti pri tem sam mal pretiravaš. zazidlivo zemlo, v tem primeru clo komunalno opremleno pač ne moreš ocenit na 3000e, pa če se na glavo postaviš, je vredna več.

In kdo o tem odloča : ti ali trg ?

hipotetično je tak vikend vreden lahko tudi samo 1000 EUR, če ni nobenega zanimanja in prodajalec nujno rabi denar ali pa bi bila pač taka situacija bo prodal tudi za 1000 EUR.

Ali je v tem trenutku taka situacija?

In kdo o tem odloča : ti ali trg ?[/quote]

o tem odločajo že npr odloki na občini o višinah prispevkov, ki nimajo veze z trgom in povpraševanjem. tolko hoče občina imet. in glede na to da je komunalna ureditev že 3000e ali še več…je potemtakem zaradi stoječega trga zemlja zate vredna nič oziroma celo minus?ker ko odšteješ od tebi domnevne vrednosti zemle ceno ureditve…si v minusu…tega pa nihče ne bo prodal potem, temveč bo počakal na boljše čase…

jaz sem trenutno del trga, torej o tem odločam tudi jaz. in vem kolko se da spogajat. ko prideš na določeno ceno, tudi prodajalec odstopi. in kdo si ti, da lahko to rečeš? sori, ampak prav nič več kot jaz.

glej, za tak denar ga ne bo nihče prodal. verjemi, vem, smo že probal fajn zbijat cene, pri določeni nižini prodajalec reče ne. tako pač je. trg stoji, čaka se na bolše čase.

glej, za tak denar ga ne bo nihče prodal. verjemi, vem, smo že probal fajn zbijat cene, pri določeni nižini prodajalec reče ne. tako pač je. trg stoji, čaka se na bolše čase.[/quote]

sem napisal hipotetično :))) vem, da ga ne bo prodal za 1000 EUR zato sem napisal, da bi morala biti situacija taka, da bi prodajalca v to prisilila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close