Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodamo vikend

prodamo vikend

Ne piši neumnosti :
-> občina ne določa cene;
-> seveda če sebe smatraš kot del, tudi ti sodeluješ pri določanju cene, vendar če me spomin ne vara si vehemenetno razlagala da te dotični konec ne zanima…si se ponovno premislila?
-> nikjer nisem napisal, da jaz določam ceno, edino kar sem podal je bila ponudba, pa ta zaenkrat ni bila sprejeta…najbolj zanimivo pri tem pa je, da ste se name spravili tudi potencialni kupci zemljišč, ki naj bi vam bil tak razvoj dogodkov povšeči?

ja, ok, ne določa občina cene. s tem sem misnla, da jst ne morem it na občino pa rečt, glejte, jst bom dala tok za prispevke kr mislm da vi hočete preveč. cene so določene po občinah. in si lahk pišeš 100 pritožb, protestiraš in ne vem kaj. tok hočejo met. nič manj. si dojel bistvo?

ej človek božji…ja, na tistm me ne zanima, me pa zanima 20km stran, kjer se cene ne znižajo tkooooooooo drastično. se ti ne zdi?ali je lokacija zemle k je mal man bliže lj že tko drastično padla da jo dajejo zastonj?ej, teb res ni jasno.

tako da jaz nisem noben potencialn kupec tistega zemlišča. sem potencialn kupc zemlišča mal bol stran. sevda kot kupec bi rada čim manj dala in dobila za ta denar čim več, ne moreš pa pričakovat, da boš dobil zastonj. got the point? ker ti to pričakuješ. če od tebi domnevne vrednosti zemle odšteješ ureditev je zemla zastonj. ti je to jasno al ti ni? in take zemle ti ne bo noben prodal. hipotetično ja, v realnosti pa ne. gre sam za to, da ti pretiravaš z nižanjem cen.

eh, vidim da nima smisla drugače debatirat. jaz ti sam želim, da najdeš parcelo po tebi ustrezajoči ceni:-D

No vidiš, vsak se lahko zmoti, samo veliki pa znajo to tudi priznati…

v čem sem se pa zmotila? a tole za občine? nisem se zmotila, sam tako izrazla, da si ti to narobe razumel. to je pa že tvoj problem če ne razumeš toka ženskih misli 😛 daj, ne podpihavaj zdaj…ja, zmagal si, če ti to tako veliko pomeni in boš le lažje zaspal ponoči…prav imaš. da.

Priznala si da občine ne določajo cene, ter da ti nisi kupec za zgronjo nepremičnino.

Prav tako si sam ugotovila, da lahko 20km naredi veliko razlike.

Mislim, da si na dobri poti.

prav useeno je kdo določa cene, ali občina ali tito al sanader al bog. BISTVO je, da je določena.ej, pa ti še zmer nisi dojel bistva kaj sem hotla povedat.

20km NE NAREDI RAZLIKE. če pa jo bi, jo bi moglo v PLUS na vrednost TVOJE parcele.torej to glih SPODBIJA tvojo trditev o vrednosti 3000e!!!a dojemaš

ej, a si ti res tako zaplankano butast ali se sam delaš? dej mal razmisl predn odpreš usta oziroma natipkaš neki. ne, vidm da se delaš zdaj že nalašč, tko butast namreč noben ne more bit…

važno, da si ti ugotovil, da je moja cena 4000e prenizka zato da bi mi poiskal parcelo, ker bi bilo preveč dela z iskanjem.oziroma kot si med vrsticam napisal oziroma končno ugotovil- take parcele ni.sam priznat nočeš haha.

Ne razumem zakaj se usajaš – lepo sem dal ponudbo, prodajalac je pač ni sprejel in konec.

Če ne bi bilo stalno nekih pametnjakovičev, ki po forumih samo smetijo, bi bilo precej lažje tukaj…res ti predlagam, da v kolikor nimaš resnega namena kupiti zgornje parcele, si odpreš svojo temo za razglabljanje o tržnih zakonitosti ter jugoslovanskih in hrvaških predsednikih.

moje komentiranje tvojega pod/ocenjevanja NJENE parcele na ceno 3000e je čist na mestu. v tej temi.forum je javen in v njem lahko vsak piše karkoli nanašajoč se na nepremičnine. jaz sem ti hotla neki razložit, v zvezi z njeno parcelo, njeno zemlo, nekaj kar je tut ona sama rekla, pa nočeš razumet. a je to izven konteksta če tebi ni po godu?no, potem pa naj bo…

je pa tvoje pisanje potrdilo moje domneve.ti sploh ne dojemaš. nekaj čist izven konteksta vzameš (zato sem po tvoje kao izven konteksta) in se obesiš na tisto.joj, da imaš veselje…no, pa ga imej:-D

aja, pa še kot nasvet, preden podajaš prodajalcem svojo odkupno ceno, mal posurfaj po netu po kok se prodaja zemla in po kok so tut uradno sklenjene pogodbe potem, tut za tvoj okoliš. je use javno in na netu. sam tako, da ne boš presenečen, če ne najdeš parcele po ceni ki si jo ti pripravlen plačat.

Sem prebral vse prispevke na to temo oz. ponudbo :)))) ne vem od kdaj ti odločaš kaj bo kdo napisal tu gor oz. sodeloval.
Če bi dal samo ponudbo potem bi se ta debata že zdavnaj zaključila. Ponudil si 820 EUR? Iz tega se ve, da samo provociraš. Še ponudili so ti, da bi zaslužil 4.000 EUR pa praviš da nimaš časa in da bi preveč časa potreboval, da bi za ta denar našel parcelo. Koliko časa? 1 leto, 2, 3, 5?
Potem boš zelo hitro preračunal, da je bolje dati 10.000 EUR za parcelo kot, da jo iščeš 3-5 let. Ker vsaj 10000 EUR na leto zaslužiš kar pomeni par 10.000 EUR v tem obdobju. Upam da :))) Cena zemlji ne bo šla dol v naslednjih 3-5 letih ampak samo gor tam kjer so še potenciali za rast.
Seveda nimaš časa, ker si zaposlen s smetenjem na tem forumu :)))
Gradil nebi čeprav znaš…4000 EUR, da najdeš parcelo te tudi ne zanima, seveda ne ker udobno živiš v hotelu MAMA 3 zvezdice, na maminem kavču in gledaš mamin TV :)))) aja pa še mama ti kuha, pere in lika…

Seveda lahko sem piše kdorkoli in ti tega seveda ne prepovedujem, dejstvo pa je, da nisi ničesar pametnega v zvezi z prodajo omenjene nepremičnine napisala razen da bi mi rada vsilila svoje mnenje, da je moja ponujena cena prenizka…o tem ne odločaš ti, ampak prodajalec.

Ne razumem kaj ima to veze z mojo ponudbo…pač toliko sem bil pripravljen plačat in nič ne jokam, če posel ne bo sklenjen.

ja, vidim da maaaarsičesa ne razumeš. no, samo da so bile tvoje izjave tukaj pametne pa je.

Sicer praviš da si bral, pa vendar tvoje pisanje to zanika.
-> 820 eur je bila provokacija na vljudno vprašanje koliko je cena, mar ne?
-> nikjer nisem napisal, da kupujuem zemljo (ravno v tem je problem smetenja ala “sam neki bi dodala”, ker se izgubi bistvo)
-> glede 4000 €ur sem že napisal, da nimam časa se s tem ukvarjati, imam drugo delo, ki mi prinese dovolj sredstev
-> tudi nisem pisal, da bi gradil, temveč sem samo pojasnil (čeprav mi ne bi bilo treba) svojo ponudbo
-> žalitve so pa sredstvo, ko zmanjka argumentov?

Resnično vam predlagam, da si za smetenje izberete drugo temo ter tukaj pišete dejnasko o ponudbi in povpraševanju o zgornji nepremičnini.

system: (pre)velik ego detected.

aha, zdaj si si že ti premislil tudi…joj, jaz se samo smejij… no, vi kar lepo debatirajte naprej, jaz nimam časa zgublat z tem…bom pa jaz kolikovo nepremičnino čez 10 let, ko jo bo mogoče že imel, odkupila za 20.000e pa bo:-DDD

premislil?

Sicer praviš da si bral, pa vendar tvoje pisanje to zanika.
-> nikjer nisem napisal, da kupujuem zemljo (ravno v tem je problem smetenja ala “sam neki bi dodala”, ker se izgubi bistvo)
-> glede 4000 €ur sem že napisal, da nimam časa se s tem ukvarjati, imam drugo delo, ki mi prinese dovolj sredstev
-> tudi nisem pisal, da bi gradil, temveč sem samo pojasnil (čeprav mi ne bi bilo treba) svojo ponudbo
-> žalitve so pa sredstvo, ko zmanjka argumentov?

Resnično vam predlagam, da si za smetenje izberete drugo temo ter tukaj pišete dejnasko o ponudbi in povpraševanju o zgornji nepremičnini.[/quote]

Zakaj nisi raje vprašal, če se da zmenit za 100 EUR? Bi te vsaj bolj resno vzeli :)))

Pričakoval sem vsaj opravičilo za netočnosti, ki jih pišeš, vendar ne moreš iz svoje kože?

Pričakoval sem vsaj opravičilo za netočnosti, ki jih pišeš, vendar ne moreš iz svoje kože?[/quote]

Opravičilo? Za kaj že? a za bolečine ega :))) aja lahko se ti opravičim, ker sem navedel netočnosti…se opravičujem…živiš v hotelu MAMA 2 zvezdici ostalo ostaja :)))

najprej si dal ponudbo za 820 EUR, potem si po grobi oceni rekel, da je vredno 12.000 EUR za ljubitelja 15.000 EUR.

in potem se ti še vedno zdi, da ne gre za provokacijo :)))

Ne v takih primerih res ne morem iz kože :)))

Opravičilo? Za kaj že? a za bolečine ega :))) aja lahko se ti opravičim, ker sem navedel netočnosti…se opravičujem…živiš v hotelu MAMA 2 zvezdici ostalo ostaja :)))

najprej si dal ponudbo za 820 EUR, potem si po grobi oceni rekel, da je vredno 12.000 EUR za ljubitelja 15.000 EUR.

in potem se ti še vedno zdi, da ne gre za provokacijo :)))

[/quote]

Netočnosti so bile :

Dodal bi samo eno dejstvo, da je očitno moja ponudba najvišja, vsi ostali imate pa samo polna usta….

tvoja ponudba je najvišja? tle na forumu očitno res. a noben pravi resen kupec se ne bo spuščal v opletanje z cenami tukaj, ampak bo to povpraša privat po mailu itd. kako pa veš da si edini ponudnik? Si vprašal prodajalko? daj jo vprašaj no, mogoče ti pove…

Jaz dam 1000 EUR. Tako, da bo zdaj moja ponudba najvišja 🙂 tu na na forumu se razume :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close