prodamo vikend
Prodamo vikend, zidan, neopremljen, cca 110m2 uporabnih površin + neizkoriščeno podstrešje + parcela 1300m2 oz. po dogovoru, v vinogradniškem območju, zelo lepa in urejena okolica
Je v tem letu zgrajen, pokrit, ima svoj dovoz in parkirišče.
Primerno tudi za bivanje.
Če koga zanimajo slike, mi lahko pošlje mail: katarina.grcman@gmail.com
Se ne bom prerekala s tabo, ker točno vem, koliko smo dali za gradnjo. Smo večino sami delali, tako da smo še poceni prišli skozi. če hočeš kvlitetno nekaj naredit, te sam material stane…. ogromno. Si res zelo nizko ceno napisal.
Sicer pa, komu cena ali pa kaj drugega ne paše, ga tako ali tako ne bo kupil.
Zakaj nimam pojma ? Ker znam zgraditi poceni ali zato ker ne nasedam takim provokacijem glede cene – 50.000 €ur za par ceglov bogu za hrbtom…ne se hecat…[/quote]
Jaz v tem vidim odlično priložnost za tiste, ki bodo gradili. Če želijo graditi po zelo ugodni ceni se bodo morda lahko zmenili s “koliko”, da jim poceni zgradi hišo. Tako, da na trenutno ekonomsko situacijo je to zelo dobrodošlo.
predvidevam da si videl kaj se prodaja…ali pač ne?[/quote]
Nisem si pogledal. Pravim pa, da je tvoja cena izgradnje vikenda za 15.000 skupaj s parcelo nekaj takega kar je zelo dobrodošlo.
In glede na to, da znaš poceni zgraditi zadeve boš sigurno dobil kakšno ponudbo v današnjih časih, da bi komu zgradil hišo.
Na pamet lahko rečem, da si neumen, lahko pa tudi nisi.
Bomo videli, če bo gospodična prodala za svojo ceno…ali pa bo svoj čebelnjak obdržala…[/quote]
iz tvojega odgovora vem, da znaš poceni zgraditi hišo. In če bi se odločil za gradnjo bi tebe kontaktiral, da bi imel čim nižje stroške dela. Je to neumno? Jaz mislim, da ni.
Na žalost vseh zainteresiranih teh storitev ne tržim. V kolikor te zanima, predlagam da greš na gradbeni forum.
Tema pa se nanaša prodajo nekakšne nepremičnine ter koliko bi bil kdo pripravljen odšteti za to.[/quote]
Na gradbenem ne zna nihče postaviti hiše za 15 jurjev s parcelo vred. So sami luzerji.
Mislim, da smo se zacel zdaj že mal preveč kregat. Za 15.ooo€ se vikend bi dal naredit, če računaš samo material. Ker je pa treba plačat še parcelo, projekt, komunalni prispevek, delo, napeljat vodo in elektriko, pa še kakšno malenkost… potem kmalu pride 15 jurjev zelo premalo.
Samo obrazložim “koliko” zakaj je (po tvojem mnenju) cena tako visoka, pač moji razlogi. Seveda sem pripravljena tudi malenkost spustit ceno, ampak svoje stroške pa moram pokrit, a ne?
Bi pa verjetno za isti objekt vsak postavil drugačno ceno – kdo nižjo, kdo pa tudi morda višjo. Vsak ima svoje mnenje.
Pač komu bo všeč, bo kupil, komu pa ne, pa ne bo hotel dati niti jurja za to. Različni smo si in hvalabogu da je tako.
Forum je zaprt za komentiranje.