Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

Kaj pa če ta the best frend nima prepolnih jajc, ker ima punco oz je punce tud prej imel, pa sva the best frenda ostala?
Drugač pa, tud če bi imel prepolna jajca, naj si ga zd.rka, pa tud kurvetine se da dobit, jbg 🙂
Se pa strinjam s tem kar si napisal kdo je prijatelj.
[/quote]

Se ti ne zdi, da se malo grdo izražaš?
Ni se treba spuščati na nivo tistih, ki te zafrkavajo, ker s tem le kažeš, da se te zbadljivke dotaknejo, kar jim da še dodatno zadovoljstvo.
[/quote]
Tako se izražam skoz 😉 kaj pa je tako grdega?

Še zmeri ustrajaš pr svojem:-) prov simpatična si:-)
[/quote]

Itak, da vztrajam pri svojem 🙂
[/quote]

Sm lohk tvoj zajček?:)))

Obstaja, ce imata oba v glavah razpucano da se zelita druzit in se vesta obnasat do drugega kot se je treba. Drugače pa moja izkusnja, da je tip se vedno bolj obnašal grdo do mene, dokler ni najdo neke picke in reko ce se na skrivaj srecujema…. ? WTF? Ste vi normalni? Kolegi se ne skrivajo in ne nisma sexala, da nebo pomote…. fukjeni so eni v mozeg.

Mozno tam, kjer ni privlacnosti, ampak antipaticna privlacnost, ki ne more trajati, ce je drugje boljsa izbira, ampak lahko se kljub temu razumeta. Kako pa potem razlagate prijateljstvo med bratom in sestro?

Se je zgodl da sva s frendom sexala. Tko da mž prjatlstvo ni možno, tud zdele žau nisva vč frenda.

Ne, ne obstaja tako prijateljstvo.

Res … Dokler sva bila dobra prijatelja (vsaj jaz z njim), je on ves čas upal …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close