Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

Med všeč in veliko več kot všeč so svetovi. Všeč smo si lahko fizično, po karakterju v celoti. Moški lahko seksa z vsako, ki mu je “všeč” optično. Ne rabi nič več. Niti imena ne rabi vedet…. zakaj bi pol iskal “prjatlco” za seks???

Partnerstvo vemo, da marsikdaj doživlja vzpone in padce. Jaz si ne predstavlajm preživet določenih faz brez najboljšega prijatelja. Kolikor ga poznam, je pri njem isto. Nobenih romantičnih faz in čustev, delila sobo, posteljo – če bi imela karkoli z abregom, priložnosti za to ko smetja. Nikoli nič – zato pa globoko zaupanje, ki šteje danes skoraj 30 let.

Če prijateljstvo med moškim in žensko ne obstaja, s kakšnimi nameni torej vstopate v intimna razmerja drug z drugimi? Greste v razmerje z nasprotnim spolom iz sovraštva?

Ker med ženskimi prijateljicami in med moškimi prijatelji ni seksualne privlačnosti (glede na to, da je večina populacije hetero), ni nič nagonskega kot je pri mešanih prijateljstvih. Gre za drugačne povezave in vezi.

Zakaj pa hodijo moški z moškim na kavo oz. ženske z žensko?
Včasih je kava samo kava.[/quote]

Ampak res. Kava in klepet.

Jaz sem pa mnenja da grdih ljudi ni. Vsak je vreden svojega spoštovanja. Grdi so lahko samo po duši.

Ker med ženskimi prijateljicami in med moškimi prijatelji ni seksualne privlačnosti (glede na to, da je večina populacije hetero), ni nič nagonskega kot je pri mešanih prijateljstvih. Gre za drugačne povezave in vezi.[/quote]

Je kaj narobe s tistim, ki bi rekel, da je sposoben gledati na ljudi drugega spola še drugače, kot samo skozi prizmo seksualne privlačnosti?

Leta nazaj je ena na teh forumih napisala, da sta z enim od uporabnikov dobro udrihala politične debate tukaj gor. In se v končni fazi tudi dobila na kavi. Ki je bila in ostala samo kava in tako srečanje, ki se ga zmeraj rad spomniš.

Še dodatek, ker se sicer zihr kdo oglasi: bil je krepko starejši od nje in ni nam zaupala, če ni bila morebiti neprivlačna. Evo, iztočnica za repliciranje …

to pomeni samo, da jim kot moški pač nisi atraktiven.

Ha, ha… kakšna traparija!
A torej naj svojim prijateljicam kar povem, da to sploh niso in smo vsi skupaj le veliki naivneži?!
Ker “14690” ve bolje?

Tole v drugem odstavku je seveda lahko… vendar to niso pristna prijateljstva.

Aja… da se nihče ne druži z ljudmi, ki ga fizično ne privlačijo? Pa družina? Pa kolegi istega spola? Skupni interesi, ipd?

to pomeni samo, da jim kot moški pač nisi atraktiven.[/quote]
Itak;-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ker med ženskimi prijateljicami in med moškimi prijatelji ni seksualne privlačnosti (glede na to, da je večina populacije hetero), ni nič nagonskega kot je pri mešanih prijateljstvih. Gre za drugačne povezave in vezi.[/quote]

Je kaj narobe s tistim, ki bi rekel, da je sposoben gledati na ljudi drugega spola še drugače, kot samo skozi prizmo seksualne privlačnosti?

Leta nazaj je ena na teh forumih napisala, da sta z enim od uporabnikov dobro udrihala politične debate tukaj gor. In se v končni fazi tudi dobila na kavi. Ki je bila in ostala samo kava in tako srečanje, ki se ga zmeraj rad spomniš.

Še dodatek, ker se sicer zihr kdo oglasi: bil je krepko starejši od nje in ni nam zaupala, če ni bila morebiti neprivlačna. Evo, iztočnica za repliciranje …[/quote]

Tudi sam imam podobne izkušnje. Sam rad klepetam z ženskammi na kavi ali brez, ker so čisto drugačne debate, kot z dedci. Mogoče imam srečo, ker delam z ljudmi, ki so odprti, bistri, ne vem. Je veliko smeha. No pa sam sem tudi goflja, mogoče to pomaga. Aja pa pa prijatelju pomagaš tudi če veš, da te malce izkorišča zato, ker je prijatelj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

jst pa priznam, da bi z veseljem seksal z marsikatero od svojih prijateljic 😀

Sej tako je. pa ne boš, ker si pussy in se do njih obnašaš kot prijatelj.

Evo, jebiveter me je prehitel…
In zakaj jim tega ne poveš?
Kakšna ti bo zihr dala, prijatelji pa boste še naprej tudi s tistimi, ki te zavrnejo.

Tudi jaz bi z marsikatero mojo kolegico seksal pa nočem. Eno sem tudi že zavrnil. Ker s prijateljicami ne seksam. Ne morem svoje prijateljice popredmetit.

a daj no, potem te že ne privlačijo dovolj kot ženske, raje tako povej

Ne, sploh se ne gre za to. Sem moški ki ima razum. In ta razum pri meni pretehta nagon. Z osebami ki mi veliko pomenijo se ne bom šel one night stand ali friends with benefits. Pa so privlačne in izjemne ženske. Ampak taka je moja odločitev ki jo vse spoštujejo. Sedaj imam tudi resno dekle ki spoštuje da imam kolegice. Sem ji lepo razložil okoli tega. Če pa vi ne zmorete brez razmišljanja kako boš nekoga spravil v posteljo je to vaš problem.

Vsaka čast za tak zrel in spoštljiv način mišljenja. 🙂

Če imaš punco, zakaj rabiš kolegice? To bi me pa res zanimalo. Kaj počneš z njimi, hodiš na babje večere, v šoping , gledaš z njimi neumne romantične filme?

Pravi ded ima moške prijatelje in žensko spolno partnerico, ali več njih. Ti pa praviš, da imaš neke kolegice. Imate skupne hobije, ali kaj?

hmmm, če so tako privlačne in izjemne ženske, zakaj jih pa potem nisi videl kot kaj več oz. za vezo? nekako mi ne gre to skupaj,.. če ti je nekdo tako fajn si ga želiš zase.

hmmm, če so tako privlačne in izjemne ženske, zakaj jih pa potem nisi videl kot kaj več oz. za vezo? nekako mi ne gre to skupaj,.. če ti je nekdo tako fajn si ga želiš zase.[/quote]
Čisto vseh pa res ne moreš imeti, no. Navsezadnje se ne spodobi…

Zdaj si pa še mene malo potolažil 🙂
Imam namreč enega prijatelja, ki je precej mlajši od mene. Jaz sem poročena in on je samski. In sva res samo prijatelja. In sem včasih začela razmišljat, kako bo to zgledalo, ko bo dobila punco (kar mu iz vsega srca privoščim, da bi bila le super punca za njega…),… No, se vprašam, a je potem najino prijateljstvo sploh še možno. Meni ne bi bilo vseeno, če bi se to končalo zaradi ljubosumja morebitne punce. Bi se pa seveda spoštljivo umaknila (ampak z veliko bolečino), če bi mu grozil polom v ljubezni, zaradi moje prisotnosti.
Tvojo sporočilo mi je dalo upanje 🙂
Hvala!

hmmm, če so tako privlačne in izjemne ženske, zakaj jih pa potem nisi videl kot kaj več oz. za vezo? nekako mi ne gre to skupaj,.. če ti je nekdo tako fajn si ga želiš zase.

Za prijatelja jaz nimam osebe z istim karakterjem kot osebo s katero sem v vezi. Pač s prijatelji se vidiš enkrat tedensko ali večkrat mesečno, z nekom ki si v vezi pa si stalno v stikih. In tukaj jaz pač ločim. So izjemne ženske, kot večina odraslih odgovornih žensk pri nas. Prijateljujemo že precej dolgo, imam tudi moške kolege. Z žensko družbo sem dobil nekatere drugačne poglede na določene stvari. Tudi včasih vprašam za mnenje okoli moje punce ker pač sam ne razumem vsega. In deluje, moja punca včasih reče tole so ti pa tvoje kolegice svetovale pa je vseeno vesela. Meni pašejo ženske kolegice pa se imam za čisto pravega moškega. Seveda imam tudi moške kolege, vendar za druge stvari. Res mi ni blizu razmišljanje da nategnem vse kar leze in gre. Je pa res da naši stiki niso več tako pogosti odkar imam punco. To pa so tudi sprejele.

Joj wd, kakšne sekaš… Včasih se do solz nasmejim!

Dej no ljuba duša, podmaži jih malo, pa bojo bolj poskočne…

A veš ko pravijo, da smo dedci slepi za signale. Tudi enim ženskam moraš vse narisat;-)

Jhaaaa, sam take ponavad za taspodnga prjatla niso zanimive…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close