prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..
Torej tvoj point je kaj? Da verjameš v moško ženska prijateljstva samo če je en homo? Ali spolna usmerjenost nima veze? Če ne, je to, da si povedala, da je tvoj prijatelj gej, čisto neumesten podatek. Pa temu ni tako, a ne?
[/quote]
preberi si nekaj komentarjev nazaj in potem boš dobil odgovor na svoje vprašanje, ali je važna spolna usmerjenost in zakaj sem to napisala 🙂
[/quote]
Kaj ko bi direkt in jasno napisala? Iz tvojih odgovorov lahko sklepamo res samo to, da je prijateljstvo možno le, če je moški homoseksualec. Je to to, kar hočeš povedati?
Prijateljstvo je mozno ne glede na spolno usmerjenost enega ali obeh prijateljev. Da je moj prijatelj gej pa sem zapisala zaradi komentatorjev, ki v nedogled trdijo da je ta moski samo rezerva in da se lahko kaj hitro s prijateljem zapletes. To da je gej je konec koncev povsem nepomembno, je pa pomembno za tiste komentatorje, ki terajo svojo teorijo dalje (ce nebi napisala da je gej bi se vrstili podobni komentarji kot prej). Sicer pa je tema o prijateljstvih in ne o spolni usmerjenosti tako da brezveze razglabljat o tem v tej temi.
Joj dejte že nehat s tem.
Ok, res ne morš za druzga trdit 100%, v bistvu če tako gledamo, tud zase ne. Nikol ne veš kaj te v lajfu čaka.
Ampak dva nasprotnega spola sta pa vseen lahk frenda!
Tud, če bi men kdaj dal kakšn čist majčkn signal, da bi bilo vidt, da hoče kaj več od prijateljstva, bi mu lepo TAKOJ povedala, da ga imam SAMO za prijatelja in stvar bi bila rešena. Ok, potem bi bilo pa res vprašanje, ali bi še naprej lahk furala prijateljstvo ali bi tud prijateljstvo in vse ostalo izplahnel. Ampak dokler en drugmu ne da signala, sta pa 2 nasprotnega spola lahk ful ful dobra prijatelja, vse do smrti!
Tisti, ki pač takih prijateljev nimate, tega ne morte razumet, ostali lahk!
a tako je bilo? se človek lahko kar malo zmšljuje in odloča ali bo hetero ali gej
[/quote]
a ti misliš da vsak človek že takoj ko se rodi ve al bo hetero al gej? nekateri to spoznajo kasneje. ko sem ga pa spoznala pa sva bila oba stara nekje 13.. tako da je nekako “normalno” da je bil hetero. malo se pouči o gejevski skupnosti preden blekneš kaj takega 🙂
[/quote]
po mojem je bil ta tvoj frend prej kvečjemu biseksualc. on BI seksal pa je vedno naletel na takšne kot si ti, ki bi ga imele samo za prijatelja. zato je nad babami obupal in se odločil da bo raje gej, če ne ga nikoli ne bo namočil.
evo in to je to kar ženske naredite moškemu z vsiljevanjem svojega frendovstva.
Kva če se zgodi, da se vedve z Lotti zalubta u svoja frenda?:) kva bosta pa pol vedve detelce?;)
[/quote]
Glej, sm že napisala, ne vrjamem da bi se lahk kdaj zaljubla vanj, kljub temu da ni slab (punce z lahkoto dobi), ampak je pa SAMO PRIJATELJ in TAKO GA VIDM TUD V PRIHODNOSTI.
[/quote]
V začetku si tudi pisala, da celo zanj garantiraš, da te vidi samo kot frendico, pa si potem malo spremenila svojo izjavo. Pa da ti ni nikoli dajal nobenih znakov, pa si potem napisala, da je pa v začetku bilo drugače,… lahko rečemo samo: ja, itak! Si malo preveč zelena, da bi bila tale tvoja izjava verodostojna 😛
Kaj pa če ta the best frend nima prepolnih jajc, ker ima punco oz je punce tud prej imel, pa sva the best frenda ostala?
Drugač pa, tud če bi imel prepolna jajca, naj si ga zd.rka, pa tud kurvetine se da dobit, jbg 🙂
Se pa strinjam s tem kar si napisal kdo je prijatelj.
[/quote]
če ima npr tvoj dec kaj za popravit in ima frenda ki zn to zrihtat, mu bo on to naredil al mu bo rekel naj pokliče servis?
Glej, sm že napisala, ne vrjamem da bi se lahk kdaj zaljubla vanj, kljub temu da ni slab (punce z lahkoto dobi), ampak je pa SAMO PRIJATELJ in TAKO GA VIDM TUD V PRIHODNOSTI.
[/quote]
V začetku si tudi pisala, da celo zanj garantiraš, da te vidi samo kot frendico, pa si potem malo spremenila svojo izjavo. Pa da ti ni nikoli dajal nobenih znakov, pa si potem napisala, da je pa v začetku bilo drugače,… lahko rečemo samo: ja, itak! Si malo preveč zelena, da bi bila tale tvoja izjava verodostojna 😛
[/quote]
Ste pa res glupsoni eni, da ne morte razunet enga prijateljstva med moškim in žensko, res.
Preber še enkrat kaj vse sm napisala.
Ja res je, sm na začetku napisala da garantiram, ok, po premisleku, res ne morš 100% garantirat kaj drug hoče oz misl, sm pa še dans prepričana, ajde, naj bo 95%, da me vid sam kot frendico. Zase pa vem da ga vidm 100% kot frenda.
Signalov mi pa nikol ni dal, niti najmanjšega. Da bi mi kdaj dal kakšn signal, nism nikol napisala. Ja, mogoče mislš tist ko sm bolj čudn napisala, ampak sm pol napisala kaj oz kako sm misla s tem.
Zmer pišm tako kot je, pa mi je zato čist vseen a ti mojim objavam vrjameš al pa ne.
[/quote]
Ste pa res glupsoni eni, da ne morte razunet enga prijateljstva med moškim in žensko, res.
Ja res je, sm na začetku napisala da garantiram, ok, po premisleku, res ne morš 100% garantirat kaj drug hoče oz misl, sm pa še dans prepričana, ajde, naj bo 95%, da me vid sam kot frendico. Zase pa vem da ga vidm 100% kot frenda.
Signalov mi pa nikol ni dal, niti najmanjšega. Da bi mi kdaj dal kakšn signal, nism nikol napisala. Ja, mogoče mislš tist ko sm bolj čudn napisala, ampak sm pol napisala kaj oz kako sm misla s tem.
Zmer pišm tako kot je, pa mi je zato čist vseen a ti mojim objavam vrjameš al pa ne.
[/quote]
Če tako zmedeno tudi govoriš (kot pišeš), potem se pa res ni za čudit :-))) Sicer pa se ne razburjaj, če ti je tako vseeno, da si po razmišljanju in izražanju izpadla kot ena najstnica.
Kaj pa če ta the best frend nima prepolnih jajc, ker ima punco oz je punce tud prej imel, pa sva the best frenda ostala?
Drugač pa, tud če bi imel prepolna jajca, naj si ga zd.rka, pa tud kurvetine se da dobit, jbg 🙂
[/quote]
če ima npr tvoj dec kaj za popravit in ima frenda ki zn to zrihtat, mu bo on to naredil al mu bo rekel naj pokliče servis?
[/quote]
Kakšn vprašanje?
Frendi smo zato, da si tud pomagamo, če je potrebn. Valda da mu bo frend zrihtal, če zna.
[/quote]
Če tako zmedeno tudi govoriš (kot pišeš), potem se pa res ni za čudit :-))) Sicer pa se ne razburjaj, če ti je tako vseeno, da si po razmišljanju in izražanju izpadla kot ena najstnica.
[/quote]
Važn da se ti nikol ne zmedeš 🙂
Važn da se ti nikol ne zmedeš 🙂
[/quote]
Ne gre za enkraten dogodek, pač pa za obstoječe stanje. 🙂
[/quote]
V bistvu pa to zame ni zmedenost, sm pač mogoče mal čudn napisala in kasnej obrazložila kaj sm misla s tem 🙂
Ampak ok, nima veze, kar se naslova teme tiče sm svoje napisala, ne da se mi več.
Pač ljudje smo si različni in prav je tako. Zato eni v omenjena prijatelstva vrjamemo da obstajajo, eni pač ne vrjamete. Glede tega se lahk prerekamo v nedogled.
Se pravi, da drugače dejansko ne moreš biti sigurna, da tvoj prijatelj ne želi kaj več. Ker pa je gej, si pa prepričana. Saj to so ti že cel čas pisali. Za drugega ne moreš dati roke v ogenj. Sploh če obstaja možnost, da se zaljubi vate. Lahko to trdiš zase, za drugega pač ne.
[/quote]
a si lahko za kakršnokoli stvar za svetu čist siguren? ne, edino da boš nekega dne umrl, to je zagarantirano. zaradi tega ker je gej sem prepričana ja, čepa nebi bil, pa bi bila skoraj prepričana, ker ga dobro poznam in kot je že ena južna zapisala, ni nikoli dal nekega signala da bi rad bil kaj več. niti eden izmed naju nebi uničil tako dobrega prijateljstva zaradi seksa ali nekajmesečne zveze, ker potem več prijateljstva nebi bilo oz. nebi bilo tako kot prej.
a ti misliš da vsak človek že takoj ko se rodi ve al bo hetero al gej? nekateri to spoznajo kasneje. ko sem ga pa spoznala pa sva bila oba stara nekje 13.. tako da je nekako “normalno” da je bil hetero. malo se pouči o gejevski skupnosti preden blekneš kaj takega 🙂
[/quote]
po mojem je bil ta tvoj frend prej kvečjemu biseksualc. on BI seksal pa je vedno naletel na takšne kot si ti, ki bi ga imele samo za prijatelja. zato je nad babami obupal in se odločil da bo raje gej, če ne ga nikoli ne bo namočil.
evo in to je to kar ženske naredite moškemu z vsiljevanjem svojega frendovstva.
[/quote]
kako smo pametni. res ljudje na internetu bolje poznajo druge… a kaj potem lahko samo imam ženske prijateljice, ker takoj ko imam moškega prijatelja ga friendzonam? on je bolj tak tip, ki ima več ženskih prijateljic kot moških in to je bilo že od nekdaj. prijateljstva pa ne moreš vsilit, vsi ki imamo prijatelje ali kolege to vemo.
sicer pa kaj ma to veze, če sva midva zadovoljna z najinim prijateljstvom? a to tebe in ostale, ki ne razumejo kaj briga?
[/quote]
Se ti ne zdi, da se malo grdo izražaš?
Ni se treba spuščati na nivo tistih, ki te zafrkavajo, ker s tem le kažeš, da se te zbadljivke dotaknejo, kar jim da še dodatno zadovoljstvo.
Forum je zaprt za komentiranje.