Pretepena zaradi ljubice?!
Samostojna,berem knjige,pa na koncu sploh ne vem kaj sem prebrala,ker so misli cisto drugje.Ce si bila kdaj na istem mestu kot jaz sedaj,potem ves kako je.Ne mislim sedaj tega,da bi bila tako kot jaz,ampak da si sla cez vse grozne stvari,ki se ti lahko zgodijo,ce prekines zvezo.Ne more se pozabiti kar cez noc.Imas pa tudi prav glede prijateljev.Slej ko prej gredo tudi oni svojo pot,zivljenje pa si moramo zapolniti sami.Vem samo to,da bo potrebno kar ogromno casa,da se poberem.
Kar1,tudi meni sedaj trenutno ni zal,kar sem naredila in sama pri sebi vem,da sem naredila prav! Vedno sem sama pri sebi rekla,da ce me kdaj udari moski,da bom temu naredila konec. Nikoli in nikdar pa nisem pricakovala to od mojega fanta(bivsega),da bi me po 7. letih udaril,zaradi nekaj nesprejemljivega?!! Moje edino vprasanje,zakaj sem si to zasluzila?
Kot izgleda,sem si po njegovem,zasluzila udarce,in to je bilo to! Tisti trenutek sem vedela,da do njega ne bo vec isto,NIKOLI!!! In verjemi mi,da niti ne mislim nazaj,NIKDAR!!!
Vseeno pa hvala za tvoje priporocilo,za knjigo.Z veseljem jo bom prebrala,ampak kot sem ze zgoraj povedala,ko berem,ne vem sploh kaj sem prebrala?! Sej sama ves,da se clovek pobira kar nekaj casa in zal mije tudi za tebe,ker si bila v podobni situaciji ;( Upam,da si sedaj v redu,da mora biti vse tako kot si sama zelis?! In hvala za tvoje vzpodbudne besede,to mi veliko pomeni.
Lep pozdrav
Hehehe…
vedno sem sicer evdela, da zame obstaja nekaj boljsega, nekaj najboljšega in seveda to tudi dobila. Danes sem porocena ze 5. leto, imam dva cudovita mala pikca in na sploh cudovitega moza, ki ga ne zamenjam za nic na svetu…
Kar se pa ex-tipov tice;
Takrat se mi je sesuval svet in nisem mogla razumeti zakaj imam taksno smolo s tipi. Je pa bilo nekaj res. Stvar ali karakteristika, ki me je motila pri prejsnjem, ni smela biti prisotna pri naslednjem – tako pac po moji filozofiji gres samo navzgor. Nekako sem se ucila na napakah in pac nisem bila tolerantna do lastnosti, ki so mi bile zame popolnoma nesprejemljve. Sicer so moji domaci mislili, da sme blazno zbircna in da bom ostala (na njihovo grozo) sama, ampak danes mi dajo prav.
Danes to en gledam kot na nekaj katastrofalnega, ampak nekaj kar mi je dalo možnost, da sem zase dobila najboljše.
Vedno sem sicer tudi govorila, da raje ostanem sama, kot pa z nekim priblizkom.
p.s.
Kar se branja knjig tice – poznam to “neskoncentriranost”, zato sem ti napisala tudi Kojcevo knjigo. Tam je nekaj poglavij, zanje pa velja, da 1 poglavje prebereš v tednu vsak dan 1 x, torej 7 x v enem tednu…
Srecno,
Kar1
Veseli me za tebe,da se ti je vse obrnilo v tvojo prid! Upam samo,da bo tako tudi pri meni.Imas pa prav kar si napsiala in vem,da ti ni bilo lahko.Drugace je pa meni vseeno kaj si mislijo druzine o tem,saj odolocam jaz sama o svojem zivljenju,nihce drug! Tudi jaz upam,da se bodo nekoc strinjali z mano,kot se sedaj s tabo.
Nikoli ne ves,cez kaksne ovire moras skozi zivljenje…
Spremljam tole tvojo zgodbo od začetka…..svojega mnenja nisem napisala, ker se mi zdi vseskupaj grozno……ne morem verjet, da taki ljudje sploh obstajajo na tem svetu…….Res pa je draga Šokirana da moraš začet spat……že tako si slabotna psihično, ne dovoli da bi bila tudi fizično……
Pa še tole bi te vprašala….kako se on obnaša sedaj?Ga ignoriraš?Sprejemaš njegove klice?Mislim, da bi bilo morda dobro, da bi s treznim pogovorom zaključila to zgodbo, drugače se boš v nedogled spraševala zakaj…….ne podaljšuj svoje bolečine z vprašanji……pozdravi jo z odgovori…..
Drži se….v mislih s tabo……
*.*,imas prav,ampak ne gre! Sej vem,da se moram sama pripraviti do tega,da bi zaspala,ampak…Cez vso to grozo,ki sem sla cez,sploh ne dojemam kaj se je v resnici zgodilo,ne morem verjeti.Res mi veliko pomeni,ce moje trplenje vsaj nekako “predstavim” na tem forumu,ker ste mi,dragi forumasi,v veliko psihicno pomoc!!! Vem,da rabim pogovor,vem,da se moram zamotiti,vem pa da brez casa ne bo slo.
Po dezju posije sonce…
Zizi,tudi sama nisem mogla verjeti,da obstajajo taki ljudje,ampak tako pac je,ziveli v zmoti!
Ali si predstavljas,da se ti zgodi skoraj nekaj najhujsega v zivljenju,za kar sploh ne pricakujes,da bi se ti kdaj zgodilo? Mene je cisto sesulo psihicno,tudi fizicno me je kar dobro nacelo,ceprav imam samo 44 kilogramov(imela sem jih 47kg).Nimam nobenega teka za hrano,ta trenutek mi je vse tako…cudno??! Ne vem kako opisati,sej si lahko mislis?!
Ne,njegovih klicev ne sprejemam,to sem mu ze povedala na zacetku,da bom zamenjala stevilko,niti ne ve kje stanujem sedaj.Vse kar ima vedeti bo izvedel od mojega odvetnika,ker imava skupaj hiso,oba imava kredit.Vlozila sem ravno toliko,kolikor je vlozil on,tako da zardi tega nimam slabe vesti.
Pogovor je bil,jaz sem bila odlocena(en mesec) in povedala kar sem mislila! Za nic na svetu me ne primaknes vec,da bi zivela se naprej s tem clovekom! Sem se mlada in vem,da si bom nasla novo ljubezen zivljenja! Kot vedno na koncu napisem,za vse je potreben cas!
Hvala,ker si v mislih z mano…
Sokirana,
če ti kaj pomeni, tudi jaz stojim na tvoji strani. le pogumno pa se bo tudi tebi uredilo življenje na bolje.
Primož
Sokirana,
Se to, kaj pravzaprav delaš v življenju, lahko mi pišeš na mail, se bo kaj našlo da se zamotiš, še posebno rpeko interneta, ko ti ni potrebno kam it, pa nekaj delaš.
prostovoljce, vedno rabimo, ki bi kaj počeli.
Primož
Primoz,hvala tudi tebi za vzpodbudne besede.Sem se na faxu(zadnje leto),poleg tega pa delam preko studenta v eni firmi,da nekaj zasluzim in da si krajsam cas.Sej ves kako smo studentje.
Sem pa vesela,da si mi ponudil moznost,da bi si zapolnila ta tezek cas.Upam,da bi bilo v redu za tebe cez kak mesec ali dva,da se stvari malo bolj uredijo,oz.da pridem k sebi.
Ker ce imam neko obvezno stvar,ki mi je zaupana,se ji rada popolnoma posvetim,kar pa v tem primeru sedaj ne morem,zaradi vsega stresa.Bila bi pa res vesela,ce bi bil se vedno zainteresiran cez kak mesec ali dva.Z veseljem ti bom kaj pomagala.
Sokirana, moram reci, da si res taglavna!!! Svaka ti cast. Veliko zensk trpi v takih in drugacnih zvezah, ampak za to, da se resis iz tega, je pa potrebna velika moc in odlocnost. Gre za velik in tezek korak, kjer ne smes popustiti in pri tebi se vidi, da si neomajna, da se postavis zase, kar je tudi vsega obcudovanja vredno. Tvojega zivljenja nima v rokah nihce drug kot samo ti, tako da edino ti lahko kaj storis, da se stvari spremenijo. In tako je treba. Seveda gres zdaj cez zelo tezko obdobje, ampak gledati moras naprej. Caka te se veliko lepih stvari 🙂
Drzi se, pa sporoci nam, kako je kaj s tabo.
Ko te enkrat udari zaradi česa takega -nimam besed!Naj napišem en primer.Imam prijateljico,ki je imela fanta dolgih 8let.Pa se je začelo z klofuto zaradi brezvezne stvari.Eno večer sva bile zunaj na pijači okrog 11 ure.Čeprav je on zelo veliko hodil po pijačkah,ko je njo videl ,da sedi na terasi je prišel gor vrgel šalico od kave čez teraso in jo zvlekel dobesedno v avto.Bilo je vse huje in na koncu ga je pustila ker je bila več tepena kot ljubljena.Hočem povedati to,da si vsak zasluži srečno življenje in ti nisi nobena izjema da si ga ne žaslužiš.Odločitev je pa tvoja! SREČNO!!!!!!Začelo se je pa z nedolžno klofuto in potem z tednom opravicevanja in ko mu je ena stvar prekipela plojsk klofuta….!
opla,kot sem ze napisala,ne vem zakaj me je udaril,zakaj je tako reagiral? Nikoli ni bilo znakov za v troje,nikoli namigovanja,nic,nic! Vse skupaj me je zelo pretreslo in se mi zdi,da sem naredila najbolje,da sem sla! Zakaj bi nekoga imela rada,pa bi to bila samo navidezna ljubezen? In zivela v strahu! Moram priti k sebi,saj se mi zdi,da vse prihaja za menoj…
micimax,to je bilo najtezje,ker nisem hotela obremenjevati strasev,prijateljev…Najela sem enosobno stanovanje,dalec stran(prijatelj ima prijatelja,ki je oddajal),tako da sem stran od vsega! Pobrala sem tisto najnujnejse in sla.Bilo mi je hudo,obenem pa sem bila srecna,da grem.Ker nisem hotela ziveti v strahu! Le zakaj bi? Samo hocem,da bi me imel partner rad!
NIKA,vidis,tudi jaz se sama bojim tega,da bi bilo tako! Pa tega nocem in ne bom pustila,da se mi to se naprej zgodi! Ampak 7 let,vse je bilo lepo in prav,vse je stimalo kot je treba,potem je pa samo priletelo! Vcasih imam kar nocne more,prebudim se vsa premocena.Ali obstaja kaksno zdravilo proti temu? Proti nocnin moram? Sej vem,vse sloni na psihicnem delu…
Draga Sokirana,
mogoče ne bi bilo slabo, če bi pred spanjem pojedla Persen ali dva… je zeliščen in ne moreš se ga navadit, te pa malo sprosti in umiri. Ko sem 8 mesecev studirala za zelo zahteven izpit in v zadnjih dneh, ko se sprašuješ ali bo šlo, kaj, če ti spodleti, sem o tem sanajala celo noč, se zbujala in drug dan seveda nisem bila zbrana za študij… po Persenu pa sem lazje zaspala in kar je še pomembneje, tudi spala. Poskusi in drži se!!
Mene pa nekaj moti pri teh dogodkih. Npr. Nikin primer in od Sokirane. Težko verjamem da fant že prej ni kazal nobenih znakov nasilja, potem pa kar pride do tega izpada. Vsaj neko verbalno nasilje ali kake vrste psihično je že morali biti prisotno. Kaj pravis Sokirana?
Ne vem zakaj govorite o tem da bi moral njen mož te znake kazati že prej?Zakaj? Verjamem da se mu je v glavi nekaj premaknilo, da je naredil kar je in kot sem že napisala je to preko vseh meja…..vendar verjamem Šokirani da o takem vedenju prej ni bilo ne duha ne sluha…..Dandanes je itak tako, da je obnašanje ljudi tako nepredvidljivo in izprideno da ne morš verjeti lastnim očem…..želim si da bi še vedno trajali tisti dnevi, v katerih so živeli naši stari starši, ko je med zakoncema veljalo neko samospoštovanje , ki je bilo obojestransko……….verjamem da so tudi oni imeli težave, venda so to znali razumno rešiti, brez pranja umazanega perila po celi vasi…..
Še vedno v mislih s tabo draga Šokirana…..
Forum je zaprt za komentiranje.