Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

Ja, kdaj pa kaj spiš. Daj no, da ne boš zbolela!
Jaz trenutno rabim po osem ur spanja. Prej mi je bilo pa po pet ur dovolj. A malo zamenjava?

Sokirana pusti to za seboj in pa ta forum,s seboj le se poadaljsujes bolecino.Za nekaj casa se distanciraj od teh stvari pojdi cez vikend v hribe in prezivi cas sama s seboj.Pusti provakatorje na forumu in se posveti sebi v miru in tisini sprva bo tezko ker te bodo napadale razne misli ki pa jih potem lazje ukrotila.
Lep dan ti zelim in
zapomni si nihce si ne zasluzi takega ravnanja.

mali2,res bi bilo v redu,ce bi se le lahko malo zamenjala,meni bi prav pasalo,da bi se malo spocila! Ne vem,kako vse zvozim,na delovnem mestu sem cist v razsulu,ko pa bi rada zaspala,ne morem.Tudi sama se bojim,da ne bom zbolela,ze tako sem cisto suha.

davor,ali mi verjames,da mi prav ta forum stoji ob strani? Saj bi rada sla se kam malo na dopust,dalec stran od vsega.
Takega ravnanja si res nihce ne zasluzi!

Drugace pa,ali je kdo se pokonci ob tej uri? Verjetno ne?

No,vse lepo pozdravljam.

Ja jaz sem ze celo noc pokonci.Vem da ti stoji forum ob strani vendar moras najti oporo v sami sebi,to je edina prava in trdna.
Pa dobro jutro.

Forum ti je stal ob strani, kolikor ti je lahko, naprej boš morala sama. Davor ima prav. Poskusi se malo umakniti, prisili se, počni druge stvari.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pojdi za dva, tri dni v Terme Čatež (hotel Toplice) za pet-ned stane 26kSIT + 7,5kSIT za single use in dodatno 2,5kSIT na dan za hrano. Bodi čim bolj aktivna, pa te bo utrudilo, da boš pošteno spala.
Če pa prepričaš še kakšno prijateljico za to bo pa še bolje.

pocas je pa res ze zadosti…. vse pride do neke meje… mislim da zdaj sploh ne gre vec za tolazbo, vendar le za podaljsevanje agonije in stalno premlevanje enega in istega….
tako ne bos nikoli pozabila…. sploh pa se strinjam z davorjem in markotom – malo se distanciraj tudi od foruma… saj zgleda da ti je zdaj to glavni uzitek v zivljenju, ne pa vec zivljenje samo…
to jokanje po netu ne vodi nikamor, sicer kruto, a resnicno… sploh pa vec kot toliko ne mores povedati – vse ste ze premleli, vsi so te ze potolazili, kar se ti je zgodilo je res sranje, a naprej bos resnicno mogla sama, brez foruma… ne tici v preteklosti in glej naprej…. ker kar delas zdaj je smiljenje sami sebi… tako punca pa , oprosti, ni pravi nacin za preboleti zadevo….
moras se znati pogovarjati tudi o cem drugem, ker mislim da je zdaj bilo pa ze dovolj…. ne pravim da to drzi zate (zelo verjetno pa, saj je to v nasi naravi), kar bom povedala zdajle, samo ponavadi ljudje, ki sprva dobijo socutje in tolazbo, izkoriscajo to se naprej, ker vedo da bodo to se dobili in ljudem zacno pocasi presedati.zato ti pravim z dobrim namenom – pocasi nehi s to temo. dovolj je dovolj, ker se malo pa te bodo meli vsi polhn kufer, ker vec kot tok se ti ne da pomagat.
vse kar ti manjka je malo pocitnic pa malo samodiscipline z zvezi z negativnimi mislimi pa prenehanje premlevanja skoz ene in iste bedarije, pa se bo življenje počasi obrnilo…pa pejt mal vn s svojimi prijatli, ker se opazi, da glede na to da odgovoris vsakemu posamezniku skoraj roman, je ze znak asocialnosti v resnicnem zivljenju… zivis le za to, da prides na net, na forum in potem jovo na novo… kot da bi v tem uzivala…
pocasi si moras najti svoj lajf…
nisem ti hotela nic slabega, samo mislim da ti je nekdo moral povedati bolj direkt…
pa lp

Čestitam ti za vse, kar si naredila. Si nam, ženskam v vzgled in ponos. Je težko, a vidim, da se pobiraš. Bravo, še malo, pa bo vse skupaj le grd spomin, ki bo vedno bolj bled.

Povej, upam, da si uredila premoženjske zadeve. Če sta živela v dalj časa trajajoči življenski skupnosti, si deležna sadov te skupnosti. Ni važno, če denarno nisi dovolj prispevala. Kot je rekla Ivana Trump: “Naj ti ne bo žal zanj, poberi mu vse.”

davor,skoda,da sva se vceraj zgresila,upam,da bos tudi danes tu na netu 🙂

Kako naj se prisilim,ce je pa vedno prisotno to?!

mali2,najraje bi sla na morje,nekam kjer je toplo! Saj bi bilo tudi za cateske lepo,se lepse pa,ce bi imela koga za zraven…

carna,si pa tolikokrat povedala eno in isto,da bom imela za cel mesec dovolj.Saj vem,da tezim,vseeno pa se rada pogovarjam o tem. Ali je tukaj kaj slabega? Ce ti ni vsec,ne beri,saj te nihce ne sili.Ne jemljem osebno,zmotilo me je samo to,da si tokrat ponovila eno in isto,kakor da nisem zastopila ze v prve?!
Saj vem,da mi hoces dobro,nocem se smiliti nobenemu,najmanj pa sama sebi,rada pa bi se o tem pogovarjala,se nekaj casa.Ker mi je lazje.Za tebe in za ostale je to morda tezak razlozljiv pojem,za mene pa ni.Bolje se pocutim,ce sem tukaj in nekaj pocnem,cetudi stalno jokam o mojem problemu.Ker se se vedno nisem nasla kako in kaj,kako naprej.Ko bom nasla to pot,bom zopet srecna in vesela,do takrat pa vas vse lepo prosim,da imate malo potrplenja z menoj,hvala.

SASA,vesela sem tvojega posta.Glede premozenjskih zadev pa se se ni kaj dosti uredilo,saj ves,da te stvari trajajo.Me pa zanima,kako bo potekalo to naprej? Upam,da ne bo bolece in problematicno.Prispevala pa sva skupaj polovico,nato se kredit(skupni).
Kako bo pa naprej,sporocim.

Dobro jutro tebi sokirana.
Poiskusi najprej spemeniti nadimek iz sokirane v zrelo.
Malo sale da ti privabim jutranji nasmesek.
Vsaka stvar je za nekaj dobra in tudi ta bo,bos videla scasoma, samo potrpljenje zenska.

dobro jutro tudi tebi davor,kako? Ali ne mores spati? si se vedno tu?

No,malo sem zmatrana,pa sem pozabila na velike zacetnice,se oproscam.Drugace bi pa kar prislo prav nekajza smeh,kaj pravis? Morda kaksen vic,ali kaj podobnega?

Verjetno sem edina,ki sem se pokonci in tukaj na forumu.Nic,malo grem se spat,ce mi bo le uspelo,vam pa zelim vsem dobro jutro.

megaboy. napisal:

>
> Samo v opozorilo. Od tedaj, ko si fanta zapustila, nočeš več
> stikov z njim, ne pričakuj, da si on ne bi smel dobit nobene
> druge. In ko jo bo, boš za sabo zaloputnila vrata, sedaj jih
> imaš še priprta.

Se mi zdi, da bi moral nekdo že enkrat zadrlesnit ta vrata. Tip si je itak ne zasluži, ona pa potrebuje kaj boljšega.

Take stvari so vedno boleče in problematične. Trajajo pa tudi. Vendar je vse to odvisno od vaju samih. Priporočam ti odvetnika, ki bo preprečil morebitne malverzacije in bo sploh nastopal namesto tebe, tako, da ne boš neposredno izpostavljena bivšemu in njegovim napadom. Besednim seveda.

Lilith,tako je! Ne zasluzim si njega,res si zasluzim kaj boljsega!

Joj, joj, joj… Ko tole berem me kar srce boli. Sokirana, res ti zelim, da bi se cim prej spet postavila na noge in si uredila zivljenje, ker to je res grozna zgodba. Zato je pa tudi prav, da si se oglasila na ta forum, da ti vsaj mi pomagamo s kaksno spodbudno besedo. Vem, da prezivljas tezke case in kot izgleda ti nihce ne stoji ob strani, zato je pa prav, da malo pojamras. To, kar te tezi, moras spraviti iz sebe in bo lazje. Ne zapiraj se vase, to je najhuje. Ti samo pisi, ce ti to pomaga. Dobro bi pa bilo, ce bi sla tudi kam ven, v druzbo. Tisti forumasi, ki pa se tukaj nekaj pritozujete, da je bilo ze dovolj povedanega o tem, pa enostavno nehajte brati, pa bo.

Tako, Sokirana. Drzi se se naprej, mi smo s tabo!

Lep pozdravcek od Marinke.

SASA,saj bo odvetnik na sredini,bo bolje tako.
Drugace sem pa danes dobila pismo od njega,v sluzbo.Spet same sladke besede,opravicila in tudi za to se je opravicil,ker je nazadnje prisel v sluzbo,kjer delam jaz.In seveda,da mu je zal,da me ima rad,da me ne more pozabiti,da bo tako kot je bilo prej,da se bo poboljsal,skratka same prazne obljube.Kako naj mu se kaj verjamem,da naj bi bilo vse to res,ce me je udaril,me ponizal,prizadel,potem vpil na mene vprico mojih sodelavcev in po vsem tem naj bi bilo tako kot je bilo??? Saj nisem z lune padla!

Marinka1,zivljenje si urejam po najboljsih moceh,verjamem,da jih vecina ne razume,da mi je tezko,da rabim oporo,pa ni zaradi tega,da bi se smilila sama sebi,samo rabim pogovor.Drugace pa hvala za tvoj vzpodbuden post in se kaj se oglasi,hvala.

Lep pozdrav vsem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close