Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek predsemenska tekocina

predsemenska tekocina

Vsem se opravičujem!!!!!
Sem se pozanimal in izvedel, da je ta stran res za ČVEK. Sem pač bolj frišen na MONu in še butast!

Imejte lepo debato še naprej ;)))

Ni panike 🙂

Saj na splošno pišem precej manj, ker me bolj pritegne sonce in narava, pa prav tako imam zunaj dovolj dela. 🙂

Res pa je, da so debate le na nivoju ad-hominem. In tega nivoja sam ne dosegam. 🙂

Bolje razmišljati, kako se izogniti občutku neprijetnosti, kot pa predsemenski tekočini.
Verjetno je v ozadju neka sramežljivost ali obsojanje, kar pa zna predstavljati oviro pri samem odnosu in sproščenosti.

Bolje razmišljati, kako se izogniti občutku neprijetnosti, kot pa predsemenski tekočini.
Verjetno je v ozadju neka sramežljivost ali obsojanje, kar pa zna predstavljati oviro pri samem odnosu in sproščenosti.[/quote]On bi se rad izognil obema težavama? Najbolje da se losa dekleta in ne bo imel več nobenih težav. Itak je ona kriva, da je njemu neprijetno, ga spravlja v neprijeten položaj….. če sem prav razumel. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Verjetno je v ozadju neka sramežljivost ali obsojanje, kar pa zna predstavljati oviro pri samem odnosu in sproščenosti.[/quote]On bi se rad izognil obema težavama? Najbolje da se losa dekleta in ne bo imel več nobenih težav. Itak je ona kriva, da je njemu neprijetno, ga spravlja v neprijeten položaj….. če sem prav razumel. ;)[/quote]
Njegov problem je v bistvu konflikt med lastno potrebo po tem, da ima punco in med tem, kaj ta punca pri njem povzroča.
Punci se verjetno nima namena odpovedati, zato pa bi rad rešil problem p. tekočine. To pa tudi ni možno, ker je oboje soodvisno.
Zato naj razčisti pri sebi, zakaj mu je neprijetno, ker je v tem vzrok problema.
Ali pa počaka nekaj let, ko mu bo vseeno za punco….:)

On bi se rad izognil obema težavama? Najbolje da se losa dekleta in ne bo imel več nobenih težav. Itak je ona kriva, da je njemu neprijetno, ga spravlja v neprijeten položaj….. če sem prav razumel. ;)[/quote]
Njegov problem je v bistvu konflikt med lastno potrebo po tem, da ima punco in med tem, kaj ta punca pri njem povzroča.
Punci se verjetno nima namena odpovedati, zato pa bi rad rešil problem p. tekočine. To pa tudi ni možno, ker je oboje soodvisno.
Zato naj razčisti pri sebi, zakaj mu je neprijetno, ker je v tem vzrok problema.
Ali pa počaka nekaj let, ko mu bo vseeno za punco….:)[/quote]Misliš, da bi ta nasvet prišel prav tudi vem “EnTipom” ki se spotikajo ob raztrešene frnikule? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Rešitev bo iskal le tisti, ki se zaveda neke svoje neprijetnosti. Kdor uživa v spotikanju, tisti nima problema in zato ne išče nasvetov. 🙂

No kje so frnikule? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close