Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek predsemenska tekocina

predsemenska tekocina

Saj zato pa so prijatelji, kajne? :)[/quote]
Že že, vendar bi od tebe raje kaj drugega kot reklamo tukaj :)[/quote]

Saj ti ne delam reklame. Napisala sem samo demanti. Ne maram, da se koga brez dokazov obtoži.

Smrketa….očitno imajo ribe nekoliko slabši spomin.

Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.[/quote]

Ne, jst nobenega ne pogrešam, kaj ima to veze s spominom? Si dons nataknjena?

Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.[/quote]
Blje blje ? Blje blje blje ?

Drugim govoriš kako so nezreli, sama pa take otročarije zganjaš lol

Kaj sploh je za ena naloga? Pomivanje oken, brisanje prahu, pometanje, kuhanje kosila…?

Zakaj sploh obstaja tale čvek?
Nekdo da vprašanje, vi pa vsako temo zasvinjate s svojim nakladanjem eden drugemu. Pustite prostor, da kdo da nasvet, če ga vi ne veste!

Avtor je dal vprašanje, “enTip” je lepo odgovoril, “antilopa” ti pa pokne ven: “Ojej, kam je ta forum padel. 🙁 “.
A ni ta forum namenjen vsem, če je to starševski čvek, ne pa samo vam?
Antilopa, če ti niso všeč vprašanja in ne veš odgovora, odpri svojo temo – a je tako težko? Dajte rečt Primožu, naj da priponko – POGOVOR REGISTRIRANIH MONOVCEV!
Vsak vas bo raje bral v eni temi, ostali bodo pa dobili možnost, da dobijo odgovore na svoja vprašanja.
Tako pa morajo/mo pregledat 5 strani, da izluščijo/mo ene tri odgovore na svoje vprašanje!

Saj ste face, ampak prosim, dajte prostor tistim, katerim je ta stran namenjena!

Že že, vendar bi od tebe raje kaj drugega kot reklamo tukaj :)[/quote]

Saj ti ne delam reklame. Napisala sem samo demanti. Ne maram, da se koga brez dokazov obtoži.[/quote]

Če tebi nihče ni serviral dokaznega gradiva, to še ne pomeni, da ne obstaja. To bi lahko že vedela, menda.

Kaj sploh je za ena naloga? Pomivanje oken, brisanje prahu, pometanje, kuhanje kosila…?[/quote]
Odločil sem se, da bom na en zmenkarski portal dal oglas. Pa rabim pomoč pri tem. Oglas, ki bo ženskam zanimiv. In takega lahko napiše le ženska.

Pa mi problem rešimo v trenutku, potem pa lahko ustvarjamo nove. To je namen foruma. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot prvo. To je Žensko moški čvek in ne starševski čvek. Tukaj so drugačna pravila.
In Antilopca je imela prav. Tukaj se takšna vprašanja niso postavljala …

Riba, ti pa nehaj jezikat, da ti ne bom piersing na hrbtno plavut namontiral. Da boš mela končno dokaz…:)

Kaj sploh je za ena naloga? Pomivanje oken, brisanje prahu, pometanje, kuhanje kosila…?[/quote]
Odločil sem se, da bom na en zmenkarski portal dal oglas. Pa rabim pomoč pri tem. Oglas, ki bo ženskam zanimiv. In takega lahko napiše le ženska.[/quote]
Upam, da trollaš.

Odločil sem se, da bom na en zmenkarski portal dal oglas. Pa rabim pomoč pri tem. Oglas, ki bo ženskam zanimiv. In takega lahko napiše le ženska.[/quote]
Upam, da trollaš.[/quote]
Ma ne. Tolk je govora o teh portalih in sem se odločil, da zadevo raziščem. In usput združim prijetno s koristnim 🙂

“Napiercaj” si prste na rokah, da ne boš tako hiter v pisanju kot si v razmišljanju.

Danes sem počasen v razmišljanju.. fussssssbahl saj veš… na še mal slovničnih napak, da boš lahko pametovala

Ja res kam je prišel ta forum.

Danes zjutraj mi je kolegica po ZS namignila, da kakšen da sem ker ne jemljem tega foruma resno. In še posebej ker se mi ob prebiranju in sodelovanju na forumu ne porajajo občutki, čustva itd.

No nekateri ljudje predvsem ženske različne forume in chate jemljejo preresno. Meni ta skupek pikic na ekranu pač ne pomeni nič.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

“Napiercaj” si prste na rokah, da ne boš tako hiter v pisanju kot si v razmišljanju.[/quote]To njemu samo od sebe pride kod predsemenska tekočina…… Ne se razburjat zaradi tega Fiši…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Upam, da trollaš.[/quote]
Ma ne. Tolk je govora o teh portalih in sem se odločil, da zadevo raziščem. In usput združim prijetno s koristnim :)[/quote]
Tisti, ki poslušajo ženske nasvete, so dovolj dobri samo za prijatelja in nič več. In ti bi rad, da ti ženska sestavi opis ? LoL

“Napiercaj” si prste na rokah, da ne boš tako hiter v pisanju kot si v razmišljanju.[/quote]To njemu samo od sebe pride kod predsemenska tekočina…… Ne se razburjat zaradi tega Fiši…. 😉 :)))[/quote]
Men ne pride samo od sebe 🙂

Ne vidim nobene potrebe po obtoževanju GF. Je skoraj edina ženska tukaj gor, ki je redno prisotna in se ukvarja z nami.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če sploh je ženska…

To njemu samo od sebe pride kod predsemenska tekočina…… Ne se razburjat zaradi tega Fiši…. 😉 :)))[/quote]
Men ne pride samo od sebe :)[/quote]No ja…. sem mislil tako, da ko riba priplava mimo tebi samo pride in potem se jeziš na ribo, ker si se ti pomočil….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Test test

Ma ne. Tolk je govora o teh portalih in sem se odločil, da zadevo raziščem. In usput združim prijetno s koristnim :)[/quote]
Tisti, ki poslušajo ženske nasvete, so dovolj dobri samo za prijatelja in nič več. In ti bi rad, da ti ženska sestavi opis ? LoL[/quote]
Ja ok se strinjam… ampak poglej zadnjih nekaj oglasov ki so jih eni tukaj objavili. Babe so imele 1001 pripombo.. Naj napišejo oglas, ki bi bil njim recimo všeč… pa da vidim kako se bo to obneslo tam. Da vidim a so ženske tukaj res tisto kar mislim da so… torej prevzetne nadute feministke, ki itak moškega ne morjo dobit, ker so preveč zahtevne… ali pa da demantiram vse skupaj…

Men ne pride samo od sebe :)[/quote]No ja…. sem mislil tako, da ko riba priplava mimo tebi samo pride in potem se jeziš na ribo, ker si se ti pomočil….. :))))[/quote]
Daj no… na ribo se mi še dvigne ne, do prihajanja je pa šeeeeeee daleč od tega. Lej če pa ti je všeč ribica… sem ti že povedal… odpelji, nared akvarij, bazenček, fukni jo noter in uživaj

No ja…. sem mislil tako, da ko riba priplava mimo tebi samo pride in potem se jeziš na ribo, ker si se ti pomočil….. :))))[/quote]
Daj no… na ribo se mi še dvigne ne, do prihajanja je pa šeeeeeee daleč od tega. Lej če pa ti je všeč ribica… sem ti že povedal… odpelji, nared akvarij, bazenček, fukni jo noter in uživaj[/quote]A ti to samo tako govoriš, da bi mi mislili, da ti ni všeč, spotakneš se pa v vsako njeno besedo? 🙂
Kat bi avtor napisal da mu punca ni všeč je pa vsakič moker ko je z njo pol mu je pa nerodno…. 😉
Saj tebi ne rabi bit nerodno, sedaj si že dovolj star…. 😀

Daj no… na ribo se mi še dvigne ne, do prihajanja je pa šeeeeeee daleč od tega. Lej če pa ti je všeč ribica… sem ti že povedal… odpelji, nared akvarij, bazenček, fukni jo noter in uživaj[/quote]A ti to samo tako govoriš, da bi mi mislili, da ti ni všeč, spotakneš se pa v vsako njeno besedo? 🙂
Kat bi avtor napisal da mu punca ni všeč je pa vsakič moker ko je z njo pol mu je pa nerodno…. 😉
Saj tebi ne rabi bit nerodno, sedaj si že dovolj star…. :D[/quote]
Seveda se spotaknem, kako se ne bi. Saj je vsak drug prispevek njen. Nas 10 in ona. Kot bi kdo raztresel vedro frnikul po sobi … 🙂 Pol ji pa daš konkretno nalogo pa nič od nje. NIŠTA 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close