Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek predsemenska tekocina

predsemenska tekocina

zivjo, imam par vprasanj glede predsemenkse tekocine.
kdaj priblizno le ta izgine kajti vedno ko sma z punco skupaj in se lupckava se mi ta tekocina pojavi in nato mi postane neprijetno..?
ali se da temu kako izogniti?
hvala za odgovore 🙂

To je normalno tako kot erekcija in vlažnost njene muce in trde bradavičke… sprijazni se da tako je in … uživaj s punco

Ojej, kam je ta forum padel. 🙁

Kaj bi pa ti rada povedala?

Da odkar nje ni več, nivo pada. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da odkar nje ni več, nivo pada. :))[/quote]

Marko, “stara garda” se je razbežala. Kar priznaj, da pogrešaš stare čase. 🙂 Sicer smo pustili novim obrazom, da vnesejo nekaj svežine, ampak….

ehhh

In kdo je “stara garda”? Saj jih je večina še kle, nekateri so zamenjali svoje obraze in to je to.

Kaj vzdihuješ? Vzdihe prepusti kakšni “poletni ribici”, ki jo lahko še ujameš, saj je komaj julij.

A to ti po sebi sklepaš, glede “zamenjave nickov”?

A to ti po sebi sklepaš, glede “zamenjave nickov”?[/quote]

Ne, po tebi. Hohoho:)).

Res me zanima, si imela koga konkretno v mislih, da ga/jo ful ljudi pogreša? Meni se pa zdi, da kdorkoli je že šel, je hitro potihnila sled za njim. Nobenega pretakanja solz, nobenega pogrešanja…saj zato tebe sprašujem, ker čutiš drugače in najbrž si že dlje časa prisotna tu gor.

A to ti po sebi sklepaš, glede “zamenjave nickov”?[/quote]

Res me zanima, si imela koga konkretno v mislih, da ga/jo ful ljudi pogreša? Meni se pa zdi, da kdorkoli je že šel, je hitro potihnila sled za njim. Nobenega pretakanja solz, nobenega pogrešanja…saj zato tebe sprašujem, ker čutiš drugače in najbrž si že dlje časa prisotna tu gor.[/quote]

Smrketa….očitno imajo ribe nekoliko slabši spomin.

Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.

Res me zanima, si imela koga konkretno v mislih, da ga/jo ful ljudi pogreša? Meni se pa zdi, da kdorkoli je že šel, je hitro potihnila sled za njim. Nobenega pretakanja solz, nobenega pogrešanja…saj zato tebe sprašujem, ker čutiš drugače in najbrž si že dlje časa prisotna tu gor.[/quote]

Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.[/quote]

Ne, jst nobenega ne pogrešam, kaj ima to veze s spominom? Si dons nataknjena?

Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.

Da odkar nje ni več, nivo pada. :))[/quote]

Marko, “stara garda” se je razbežala. Kar priznaj, da pogrešaš stare čase. 🙂 Sicer smo pustili novim obrazom, da vnesejo nekaj svežine, ampak….[/quote]
Sem prilagodljiv. 🙂 Koga pa ti najbolj pogrešaš? Meni se zdi, da so še vsi tukaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.[/quote]

Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.[/quote]

Ah, ribica, ti res nimaš stika z realnostjo, ampak dobro…če ti tako ustreza.

Vseeno pa moram demantirat tvoje navedbe o enTipu, on je čisto v redu “dečko”. Pač, ženska mora biti dovolj brihtna, da razume njegove štose. Včasih je treba znati brati med vrsticami.

Kaj vzdihuješ? Vzdihe prepusti kakšni “poletni ribici”, ki jo lahko še ujameš, saj je komaj julij.[/quote]
Ribice so dobre samo na gradeli, druge pa imajo neke svoje simpatije..

Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.[/quote]

Vseeno pa moram demantirat tvoje navedbe o enTipu, on je čisto v redu “dečko”. Pač, ženska mora biti dovolj brihtna, da razume njegove štose. Včasih je treba znati brati med vrsticami.[/quote]

Krasno Antilopa, vsaj z nekom si se ujela. Ne pašejo vsem vsi. Ti privoščim srečo.

Vseeno pa moram demantirat tvoje navedbe o enTipu, on je čisto v redu “dečko”. Pač, ženska mora biti dovolj brihtna, da razume njegove štose. Včasih je treba znati brati med vrsticami.[/quote]

Krasno Antilopa, vsaj z nekom si se ujela. Ne pašejo vsem vsi. Ti privoščim srečo.[/quote]

A to ti poskušaš biti hudomušna? :)))

Hvala Antilopca., saj bi ti dal za pijačo…

Krasno Antilopa, vsaj z nekom si se ujela. Ne pašejo vsem vsi. Ti privoščim srečo.[/quote]

A to ti poskušaš biti hudomušna? :)))[/quote]

Ful se trudim ujeti stik z realnostjo:))).

Hvala Antilopca., saj bi ti dal za pijačo…[/quote]

Saj zato pa so prijatelji, kajne? 🙂

Daj GF, teb sem dal eno nalogo. A si kaj uspela nardit al si včeraj ves dan plavala naokol. Sprav se k delu in pust Antilopco na miru..

Hvala Antilopca., saj bi ti dal za pijačo…[/quote]

Saj zato pa so prijatelji, kajne? :)[/quote]
Že že, vendar bi od tebe raje kaj drugega kot reklamo tukaj 🙂

Zdaj razmišljam, da je Antilopa pravi naslov za opisovanje tebe, te pozna z druge, kao lepše perspektive:)). Delegiraj nalogo naprej, saj to ti gre.

Mogoče ni tako slaba ideja…
Antilopca… se strinjaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close