predsemenska tekocina
A to ti po sebi sklepaš, glede “zamenjave nickov”?[/quote]
Ne, po tebi. Hohoho:)).
Res me zanima, si imela koga konkretno v mislih, da ga/jo ful ljudi pogreša? Meni se pa zdi, da kdorkoli je že šel, je hitro potihnila sled za njim. Nobenega pretakanja solz, nobenega pogrešanja…saj zato tebe sprašujem, ker čutiš drugače in najbrž si že dlje časa prisotna tu gor.
A to ti po sebi sklepaš, glede “zamenjave nickov”?[/quote]
Res me zanima, si imela koga konkretno v mislih, da ga/jo ful ljudi pogreša? Meni se pa zdi, da kdorkoli je že šel, je hitro potihnila sled za njim. Nobenega pretakanja solz, nobenega pogrešanja…saj zato tebe sprašujem, ker čutiš drugače in najbrž si že dlje časa prisotna tu gor.[/quote]
Smrketa….očitno imajo ribe nekoliko slabši spomin.
Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.
Res me zanima, si imela koga konkretno v mislih, da ga/jo ful ljudi pogreša? Meni se pa zdi, da kdorkoli je že šel, je hitro potihnila sled za njim. Nobenega pretakanja solz, nobenega pogrešanja…saj zato tebe sprašujem, ker čutiš drugače in najbrž si že dlje časa prisotna tu gor.[/quote]
Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.[/quote]
Ne, jst nobenega ne pogrešam, kaj ima to veze s spominom? Si dons nataknjena?
Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.
Da odkar nje ni več, nivo pada. :))[/quote]
Marko, “stara garda” se je razbežala. Kar priznaj, da pogrešaš stare čase. 🙂 Sicer smo pustili novim obrazom, da vnesejo nekaj svežine, ampak….[/quote]
Sem prilagodljiv. 🙂 Koga pa ti najbolj pogrešaš? Meni se zdi, da so še vsi tukaj. 🙂
Mislim, da ti ne upaš iti preč, ker ti forum daje občutek, da si pomembna. Jih je kar nekaj, odličnih, ki se toliko ne javljajo. Celo Robi piše precej manj.[/quote]
Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.[/quote]
Ah, ribica, ti res nimaš stika z realnostjo, ampak dobro…če ti tako ustreza.
Vseeno pa moram demantirat tvoje navedbe o enTipu, on je čisto v redu “dečko”. Pač, ženska mora biti dovolj brihtna, da razume njegove štose. Včasih je treba znati brati med vrsticami.
Saj sem pomembna, s forumom ali brez. Te to moti, ker ti nisi? Nekje že mora biti keč, a ne.[/quote]
Vseeno pa moram demantirat tvoje navedbe o enTipu, on je čisto v redu “dečko”. Pač, ženska mora biti dovolj brihtna, da razume njegove štose. Včasih je treba znati brati med vrsticami.[/quote]
Krasno Antilopa, vsaj z nekom si se ujela. Ne pašejo vsem vsi. Ti privoščim srečo.
Vseeno pa moram demantirat tvoje navedbe o enTipu, on je čisto v redu “dečko”. Pač, ženska mora biti dovolj brihtna, da razume njegove štose. Včasih je treba znati brati med vrsticami.[/quote]
Krasno Antilopa, vsaj z nekom si se ujela. Ne pašejo vsem vsi. Ti privoščim srečo.[/quote]
A to ti poskušaš biti hudomušna? :)))
Hvala Antilopca., saj bi ti dal za pijačo…
Hvala Antilopca., saj bi ti dal za pijačo…[/quote]
Saj zato pa so prijatelji, kajne? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.