Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predlogi lepih imen za punčko?

Predlogi lepih imen za punčko?

Živjo mone!
Dajte mi malo pomagat pri izbiraanju imena za dojenčico (ki se bo rodila čez 2 meseca!!), ker se še zmeraj nismo uspeli zmeniti. Tak naval modernih imen je zdajle da me kar mine ko pomislim na vsa ta čudaška imena. Pa doma imamo že 4 sončke, pa vsa ta 4 imena so meni najlepša med vsemi imeni in smo pravzaprav izčrpali tista najlepša imena, zdaj pa sploh ni idej..

Po glavo se nam pa motajo Kaja, Ana, Klara, Manca. Dajte še kakšen predlog pa napišite mnenja o teh imenih. Meni nobeno ni posebaj všeč, povsem navadna so, ampak okej vsaj ne neka ultra moderna.
Dajte malo, prosim!

http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/118/650_imen_za_novorojencka.html

Anika.

Meni niso všeč prepogosta in kratka imena, zato glasujem za Manco. Anika je bolje kot Ana. Meni je všeč ime Evelin.

Julija.

Če bi imela hčerko bi se imenovala Gaja ali Nika, imam pa dva fejst fanta.

Daleč najlepše kar sem jih slišala, in ni spakedralka s 3-4 črk, pa še lep pomen ima, je Mineja

Meta.

Valentino, pa sem dobila 2 Valentinčka, no za fanta pa mi to ime ni všeč!

Iza. 🙂

Od zgoraj navedenih so mi vsa imena precej všečna, vendar najbolj všeč sta mi Ana ime in Manca, drugače. Druga meni ljuba dekliška imena so:
1. Rebeka
2. Diana
3. Helena
4. Katarina
5. Lucija
6. Valentina
7. Mojca
8. Julija

meni je tudi med lepšimi… samo ne vem kaj pomeni?
kakšen pomen pa ima?

Tjaša
Urška
Zarja

Jaz bi imela Lucijo. Od tvojih bi izbrala Manco. An mi je preveč, Kaja je kr neki, Klara pa znajo imeti otroc težave z kombinacijo r in lja.

Melanija.
Ali pa Ivanka.

Lucija
Neža
Ela
Manca
Vita
Sofija
Ana
Izabela

Od zgoraj naštetih glasujem za Lucijo in Zarjo.

Sinja, staroslovansko ime, pa Se pomen ima!

GRDO!! fuuuj[/quote]

Tudi meni je Julija zelo, zelo všeč.
Namesto Mete mi je všeč Marjeta…Sošolka od moje hčere je bila v OŠ Vanessa.Mi je bilo všeč.V vrtcu pa je bila Zana.Tudi lepo.In Iza.Pa Eva in Tinkara.Tudi Stella – Zoja in Noah pa ne.
Pa Alina in Marisa, če smo bolj moderni.
Pa Brina in Ajda.

Ja, oba imena sta mi zelo všeč.

meni je bilo pred 15leti.in se vedno najlepse ime.ki sem ga dala svoji hceri Ilona.obe babici.in vse tete so se zmrdovali nad imenom.ampak meni je to ime bilo takrat.in mi je se vedno najlepse im me sploh ne zanima.glavno.da je vsec meni in mojemu mozu in tudi hceri sem povedala za reakcijo babic.je rekla.mama in ata.izbrala sta mi najlepse ime

Najlepse mi je Zala. Pa tudi Ana, Klara, Ajda in Lucija.

Lp

a si ti prizadet?[/quote]

Saj nisva v sorodu vendar.

Od zgoraj nastetih Manca, sicer pa Zarja, Iza, Elizabeta, Katarina.

Lana,Ema ali Hanna.
kolegica ima psičko kajo,tako da to ime odpade 🙂

Lucija,Ana,Eva so tud lepa imena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close