Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predlogi lepih imen za punčko?

Predlogi lepih imen za punčko?

Kaja ni kr neki, ampak lepo ime, ki je izpeljanka iz Kajetana.[/quote]
Ja ok, saj ni potrebno da mi je všeč, če mi ni. Še dobro da imamo različne okuse. Izpeljanke mi že na splošno niso.

Eva, Ajda, Tea

Manca je lepo ime. Te ki si jih naštela.

Mreta, Barba, Mina

Eva in Ajda sta tudi lepi imeni ja. Pa Kaja tudi… vsa ta nasteta seveda pa sploh Lana in Ava.

Hvala vsem puncam za komentarje, smo spisali najlepša imena, in smo prišli do zaključka; MILA. Nevem če ga je katera tu omenila,ampak nekje smo ga zasledili in vzljubili. Morda se do rojstva bebike kljub vsemu še kaj spremeni.

Preveč me spominja na žajfo. 🙂

To ime je zelo pogosto na Hrvaškem in v Srbiji, vidva pa kakor želita. Mila in Milica je isto, le da je tole drugo pomanjševalnica. Če sta etnična Slovenca, je še vedno najboljši izbor eno od prvotnih imen, ki si jih naštela.

To ime je zelo pogosto na Hrvaškem in v Srbiji, vidva pa kakor želita. Mila in Milica je isto, le da je tole drugo pomanjševalnica. Če sta etnična Slovenca, je še vedno najboljši izbor eno od prvotnih imen, ki si jih naštela.[/quote]
Mila in izpeljanke je slovansko ime, tako da tudi z etnicnega vidika cisto ok. Meni je lepo, milica pa res ne. Imam pa teto ki jo vsi klicejo Mili, ime ji je pa emilija.

To ime je zelo pogosto na Hrvaškem in v Srbiji, vidva pa kakor želita. Mila in Milica je isto, le da je tole drugo pomanjševalnica. Če sta etnična Slovenca, je še vedno najboljši izbor eno od prvotnih imen, ki si jih naštela.[/quote]
Mila in izpeljanke je slovansko ime, tako da tudi z etnicnega vidika cisto ok. Meni je lepo, milica pa res ne. Imam pa teto ki jo vsi klicejo Mili, ime ji je pa emilija.[/quote]

Emilija je lepo ime, se lepse pa Emili oz. Emily. Mila je lepo ime, a se mi zdi zastarelo. Kakorkoli, naj ve, kje je to ime najbolj pogosto, da otrok ne bo razocaran.

Flavija

Pravzaprav je mila v zadnjih letih zelo popularna:
http://www.stat.si/ImenaRojstva/FirstNames/SearchFirstNames?Ime=Mila&Priimek=&Spol=Z

Mila in izpeljanke je slovansko ime, tako da tudi z etnicnega vidika cisto ok. Meni je lepo, milica pa res ne. Imam pa teto ki jo vsi klicejo Mili, ime ji je pa emilija.[/quote]

Emilija je lepo ime, se lepse pa Emili oz. Emily. Mila je lepo ime, a se mi zdi zastarelo. Kakorkoli, naj ve, kje je to ime najbolj pogosto, da otrok ne bo razocaran.[/quote]
Ja, Emily je pa res tapravo za etnicne slovence.

Emilija je lepo ime, se lepse pa Emili oz. Emily. Mila je lepo ime, a se mi zdi zastarelo. Kakorkoli, naj ve, kje je to ime najbolj pogosto, da otrok ne bo razocaran.[/quote]
Ja, Emily je pa res tapravo za etnicne slovence.[/quote]

Zaradi mene je lahko Milojka.

Oh, vem za izvor imena, ampak poglej iz tega vidika; koliko imen je tujega izvora pa so obenem tudi poslovenjena in jih nosi veliko Slovencev.. Mila je že dosti poslovenjena oblika,pa tudi v angleško govorečih državah obstaja to ime, vendar v oblikah Milla, Myla… tako da osebno skoraj ne čutim kot srbsko ime.

meni pa so vsec daljsa imena.Danijela,Viktorija,Lorena,Vesna,Verena,Kristina,Naomi,Emili,Helena. iz teh nastetih imen,smo izbrali tudi imeni za naji deklici.

dobra izbira, celo tri slovenska imena so vmes:-)))

Od naštetih definitivno Klara, mi je pa všeč tudi Ana. Dodala bi še Sara, Lucija in Ivana, mogoče Eva.

Ana, Jasna, Vesna, Klara, Patricija, Rosana, Suzana, Mirjam, Tamara.

Mreta je pokvečeno ime Marjeta.
Barba je Barbara, Mina pa Minka.Starodobno, kot iz časov Franceta Bevka, Ivana Tavčarja in Zofke Kveder…

Karolina, Dolores, Nives, Rea.

Vsec so mi Klavdija, Tereza, Stasa, Ida, Ilenia, Vildana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close