Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predlogi lepih imen za punčko?

Predlogi lepih imen za punčko?

Zita (ne Cita, ampak s črko Z) 🙂

Moja hči je Evita. Meni najlepše ime.
Od zgoraj navedenih mi nobeno ne pove nič. Lp

Cedevita.

Jaz bi pa imela Ivo, Ido ali Erno.

GRDO!! fuuuj[/quote]

FUJ si ti. Nobeno ime ni grdo, še manj pa fuj. FUJ je samo človek ala ti.

Meni je pa od nekdaj top ime julija. Se iz casov julije aleksandra mezka, ko sem bila otrok. Zdaj cakamo puncko, a je julij toliko da me je minilo. Mogoce Julijana, Amelija, Ileana, Livija. To imava v paci.

Eva, Vita, Maša, Lana

Lana in Ava sta mi najlepsi…

Ina

Vita

Mila, Ajda ali Živa.
Meni so to zelo lepa imena.

Senta, Monja ali Manica.

Med vsemi imeni ni imena moje hčerke. Redko, preprosto in dosedajni komentarji “kako lepo ime, nisem ga še slišal-a, res je redko”. in ga ne povem 🙂

Meni je všeč Loti.

Desanka?
Zveni nekoliko jugovzhodnjaško.

Inja

Imena:

Iva
Ana
Eva
Greta …..

http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/118/650_imen_za_novorojencka.html

Neža, Gaja, Zaja. Ava

Meni lepa:
Ema, Lori, Loti, Ina, Mila, Inja

Kaja ni kr neki, ampak lepo ime, ki je izpeljanka iz Kajetana.

Ali še katera od vas vidi črke v barvah in ji je na podlagi tega kakšno ime tako zelo všeč?

Jaz sem pa mnenja, da ime, ki ga damo otroku naj bo tako, da ga bo otrok s ponosom nosil naprej in ga ne bo sram, kako bedno ime so mu dali starši in se bo tega sramoval.

S tvojega seznama mi je edino všeč Manca.

Meni so všeč kratka imena in da gredo nekak v koraku s časom. to pa so:
Maša, Mija, Ema, Taja, Elena ali Lena (izpeljanka iz imena Helena)

Jaz sem pa mnenja, da ime, ki ga damo otroku naj bo tako, da ga bo otrok s ponosom nosil naprej in ga ne bo sram, kako bedno ime so mu dali starši in se bo tega sramoval.

S tvojega seznama mi je edino všeč Manca.

Meni so všeč kratka imena in da gredo nekak v koraku s časom. to pa so:
Maša, Mija, Ema, Taja, Elena ali Lena (izpeljanka iz imena Helena)[/quote]

Kako pa boš zagotovo vedela, da bo otrok ponosen na svoje ime? Ne vem, zakaj tako komplicirate! Starši naj izberejo ime, ki je njim najbolj všeč in velika verjetnost je, da bo tudi otroku. Če mu ne bo, si ga še vedno lahko spremeni, v čem je problem?

Imam dve deklici, Zalo in Saro, če bi zdaj izbirala ime za deklico, bi izbrala ime Angelika.

GRDO!! fuuuj[/quote]

Tudi meni je Julija zelo, zelo všeč.
Namesto Mete mi je všeč Marjeta…Sošolka od moje hčere je bila v OŠ Vanessa.Mi je bilo všeč.V vrtcu pa je bila Zana.Tudi lepo.In Iza.Pa Eva in Tinkara.Tudi Stella – Zoja in Noah pa ne.
Pa Alina in Marisa, če smo bolj moderni.
Pa Brina in Ajda.[/quote]

Okusi so različni. Meni je npr.Meta veliko lepše od Marjeta. Tudi Marjeta je fajn, a jaz sem za Meto.
Niso mi všeč tuja imena; torej ne bi jih dala svojim otrokom. Megan mi je všeč, a ne za tukaj.
Všeč so mi še Sara, Tara,Leda—– ja, vem niso slovenska, a so že tako mednarodna…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close