Predlogi lepih imen za punčko?
Imena:
Iva
Ana
Eva
Greta …..
http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/118/650_imen_za_novorojencka.html
Jaz sem pa mnenja, da ime, ki ga damo otroku naj bo tako, da ga bo otrok s ponosom nosil naprej in ga ne bo sram, kako bedno ime so mu dali starši in se bo tega sramoval.
S tvojega seznama mi je edino všeč Manca.
Meni so všeč kratka imena in da gredo nekak v koraku s časom. to pa so:
Maša, Mija, Ema, Taja, Elena ali Lena (izpeljanka iz imena Helena)
Jaz sem pa mnenja, da ime, ki ga damo otroku naj bo tako, da ga bo otrok s ponosom nosil naprej in ga ne bo sram, kako bedno ime so mu dali starši in se bo tega sramoval.
S tvojega seznama mi je edino všeč Manca.
Meni so všeč kratka imena in da gredo nekak v koraku s časom. to pa so:
Maša, Mija, Ema, Taja, Elena ali Lena (izpeljanka iz imena Helena)[/quote]
Kako pa boš zagotovo vedela, da bo otrok ponosen na svoje ime? Ne vem, zakaj tako komplicirate! Starši naj izberejo ime, ki je njim najbolj všeč in velika verjetnost je, da bo tudi otroku. Če mu ne bo, si ga še vedno lahko spremeni, v čem je problem?
GRDO!! fuuuj[/quote]
Tudi meni je Julija zelo, zelo všeč.
Namesto Mete mi je všeč Marjeta…Sošolka od moje hčere je bila v OŠ Vanessa.Mi je bilo všeč.V vrtcu pa je bila Zana.Tudi lepo.In Iza.Pa Eva in Tinkara.Tudi Stella – Zoja in Noah pa ne.
Pa Alina in Marisa, če smo bolj moderni.
Pa Brina in Ajda.[/quote]
Okusi so različni. Meni je npr.Meta veliko lepše od Marjeta. Tudi Marjeta je fajn, a jaz sem za Meto.
Niso mi všeč tuja imena; torej ne bi jih dala svojim otrokom. Megan mi je všeč, a ne za tukaj.
Všeč so mi še Sara, Tara,Leda—– ja, vem niso slovenska, a so že tako mednarodna…:)
Forum je zaprt za komentiranje.