Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poznate občutek?

poznate občutek?

Si tvojemu prijatelju povedala, kako zelo te privlači? On je edini, ki ti sedaj lahko pomaga namreč. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

stasssa

In kaj pričakuješ, namen topika!?? Poanta smisel, bistvo???
Namen topikov je, da nam drugi razširijo pogled s svojimi nasveti.
Če nam ne pašejo odgovori, topikov ne odpiramo, potem pa nergamo . Pika.

Kaj ti čutiš in kako je, veš sama, tudi sama to razrešuj in drugih potem ne sprašuj za nasvete!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zopet matematika Japkica. Super zveza ne razpade, razen, če kdo izmed kandidatov umre seveda. Ampak to ne šteje. Razpade lahko le ne-super zveza. 😉 Seveda se lahko zgodi, da se super zveza spremeni v ne-super, ampak ko je začela razpadat, je zato, ker ni bila več super. :))[/quote]

In kaj, ti potem če ni več super ne priznaš, da je bilo včasih super? Sprenevedanje! :)[/quote]
Eh, japka. Saj sem napisal, da super zveza lahko postane ne-super. A nisem s tem priznal, da je nekoč bila super? Kdo se sedaj spreneveda? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa je to možno, da so strasti in bolečina, ni pa čustvene navezanosti ?
Prav tako, če si nekaj ne želiš biti, pomeni, da se nečemu upiraš.

Hodimo, včasih tudi imamo čas pisarit po monu. 😉

Tvoja strast je v prvi vrsti ČUSTVO!
Razen, če ti pod tem pojmom razumeš nekaj za na kruh namazat? :)))))

In če je strast čustvo potem SI čustveno navezana nanj oz se navezuješ, vsak dan bolj, z vsakim druženjem z njim se bolj navezuješ.

Škoda je to zanikati, ker bo le še bolj bolelo….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hodimo, včasih tudi imamo čas pisarit po monu. 😉
Očitno nadrejeni nimajo dovolj nadzora nad zaposlenimi, ampak saj časi v naši državi niso rožnati in kmalu bomo to vsi občutili na svoji koži, na žalost tudi tisti, ki med delovnim časom dejansko delamo in ne visimo po raznih forumih.

In če je strast čustvo potem SI čustveno navezana nanj oz se navezuješ, vsak dan bolj, z vsakim druženjem z njim se bolj navezuješ.

Škoda je to zanikati, ker bo le še bolj bolelo….. ;)[/quote]

Niti malo čustveno nisem vpletena in se ne vpletam. Kot pravim, se to pojmovanje bolečine ne razume.

Prav tako, če si nekaj ne želiš biti, pomeni, da se nečemu upiraš.[/quote]

Enostavno.

Prav tako, če si nekaj ne želiš biti, pomeni, da se nečemu upiraš.[/quote]

Enostavno.[/quote]
Tisti moški ima zate močan simboličen pomen. Hočeš povedati, da nisi navezana na njega, navezana pa si na občutke, ki ti jih moški prebudi ?

Hodimo, včasih tudi imamo čas pisarit po monu. ;)[/quote]Očitno nadrejeni nimajo dovolj nadzora nad zaposlenimi, ampak saj časi v naši državi niso rožnati in kmalu bomo to vsi občutili na svoji koži, na žalost tudi tisti, ki med delovnim časom dejansko delamo in ne visimo po raznih forumih.[/quote]Narava dela v nekaterih službah je pač takšna, da nam to dopušča, ne rabiš bit v skrbeh zaradi tega 😉

Škoda je to zanikati, ker bo le še bolj bolelo….. ;)[/quote]Niti malo čustveno nisem vpletena in se ne vpletam. Kot pravim, se to pojmovanje bolečine ne razume.[/quote] A nas ti malo hecaš? :)))

Mogoče pa res ne razumemo, kaj te pravzaprav boli? In kaj naj bi vidva sploh prikrivala?
Mogoče ti je samo priprl prste med vrata in imaš sedaj plave nohte, ki ji nočeš nikomur pokazat? 🙂
To pa res boli, (žal) predobro poznam ta občutek…. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče je kaj zate, v spisu je le skoraj 90 let različnih izkušenj in prelomov.

Charlie Chaplin: KO SEM SE ZAČEL RESNIČNO IMETI RAD

Ko sem se začel resnično imeti rad,
sem spoznal, da sem vedno in ob vsaki priložnosti
na pravem mestu in v pravem času,
in da je vse kar se dogaja pravilno –
od takrat dalje sem lahko miren.
Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE.

sem lahko spoznal, da so čustvena bolečina in trpljenje
za mene samo opozorila, da živim v nasprotju z lastno resnico.
Danes vem, da se to imenuje BITI VERODOSTOJEN.

sem prenehal hrepeneti za nekim drugim življenjem
in lahko sem videl, da je bilo vse okoli mene poziv za rast.
Danes vem, da se to imenuje ZRELOST.

sem si prenehal krasti prosti čas,
in prenehal sem ustvarjati mogočne projekte za prihodnost.
Danes počnem samo to, kar ustvarja zadovoljstvo in radost,
tisto, kar ljubim in kar ustvarja smeh v mojem srcu,
na moj lasten način in v mojem osebnem ritmu.
Danes vem, da se to imenuje ČASTITOST.

Ko sem se resnično začel imeti rad,
sem se osvobodil vsega, kar ni bilo zdravo zame,
od jedi, ljudi, stvari, situacij
in od vsega, kar me je vedno ponovno povleklo nižje, proč od samega sebe.
Na začetku sem to imenoval „zdravi egoizem”,
a danes vem, da je to LJUBEZEN DO SAMEGA SEBE.

sem prenehal imeti vedno prav,
tako sem bil manj v zmoti.
Danes sem spoznal, da se to imenuje SKESANOST.

sem se odrekel življenju v preteklosti,
in da skrbim glede prihodnosti.
Sedaj živim samo v tem trenutku, v katerem se vse začenja.
Tako živim danes in to imenujem ZAVEDANJE.

sem spoznal, da lahko od svojih misli zbolim in da sem lahko slaboumen.
Ko pa sem spet našel moči svojega srca,
je razum dobil pomembnega partnerja.
To vez danes imenujem MODROST SRCA.

Ni potrebe, da se še naprej bojimo razprav,
konfliktov in problemov s samim seboj in drugimi,
ker tudi zvezde sem ter tja trčijo med seboj
in nastanejo novi svetovi.
Danes vem: TO JE ŽIVLJENJE.

Nortonček, to si od mene prepisal!!!!! :)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Po novem se temu reče biti STRASTEN. 🙂 Ta ki je to napisal, pa pač še ni imel take izkušnje, da bi to lahko doživel. Kako preprosto si lahko nekaj razložimo, če je le želja. 😉

ne vem, pri nas pravimo japkam, jabuke:)
a ti si z desne strani Drave?

občutek poželenja mi je poznam, fizična bolečina pa ne. prepoved pa je vedno problem ene, ali obeh glav, ali pa nemoči.

Po novem se temu reče biti STRASTEN. 🙂 Ta ki je to napisal, pa pač še ni imel take izkušnje, da bi to lahko doživel. Kako preprosto si lahko nekaj razložimo, če je le želja. ;)[/quote]

Marko pa ti si…. raketoplan! :)))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close