poznate občutek?
Poznam! Pravim mu Savogniner… tisti s črno… Jaoooooooo, res boli! Še bolj pa, če ugriznem… in potem je težko nehat… tako je dober… pa tako prepovedan… 😉
Vnemar tratenje svoje čustvene energije, če veš, da iz tega ne more nič biti.[/quote]
Eh no, Spet površno bereš! Kako ne more nič bit?! Saj piše vendar, da ‘le malokrat’. To pa je več od nič. 🙂
Vnemar tratenje svoje čustvene energije, če veš, da iz tega ne more nič biti.[/quote]
Eh no, Spet površno bereš! Kako ne more nič bit?! Saj piše vendar, da ‘le malokrat’. To pa je več od nič. :)[/quote]
Še slabše – ljubček ne bo odšel od svoje žene. Takšne ženske so “trape” s premalo samozavesti in spoštovanja, če si niso same sposobne najti in utgati svoj “sauvignon”. A ne, Japka? :))
Kapljica rujnega danes po kosilu iz tega rdečega grozdja? :))) Nekaj se ti zapipkavle – Detail . 😀
Jah, spregledam hudiča, vidim samo celovite slike angelcev. 🙂
Der Teufel ist eine Frau! :D[/quote]
No bravo… sem se zatipkala in si opazil. :)))
Od kje ti ideja o vinu?
Kapljica rujnega danes po kosilu iz tega rdečega grozdja? :))) Nekaj se ti zapipkavle – Detail . 😀
Jah, spregledam hudiča, vidim samo celovite slike angelcev. 🙂
Der Teufel ist eine Frau! :D[/quote]
No bravo… sem se zatipkala in si opazil. :)))
Od kje ti ideja o vinu?[/quote]
Ne vem, potem pa si morda zaljubljena, če ni vino, ker nekaj te meče iz ravnotežja? :))
Nisi ti o moških? Aja, moj spomin – o grozdju si! Ja, ampak kako dolgo je že pod snežno odejo? Menda se pri vas že dlje časa drži arktični permafrost? Zemlja trda ko beton. Drži to? :))) haha
Bo kakšna odjuga, Japka, malo sončeka, da bodo grozdne rozinice malo ven pokukale? :)))
Saj sta že tam, ker če bi se razvedelo bi njemu ušle one druge, mogoče bi tudi njej kdo odrekel gostoljubje…… ;)[/quote]Hm, zanimivo razmišljanje, mogoče je pa celo res tako.[/quote]To je tisto najboljše kar si lahko privoščiš, česar si sposobna?
Prepovedan sadež?
Zaradi tega tvegaš “izgon iz raja”?
Forum je zaprt za komentiranje.