Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poznate občutek?

poznate občutek?

Poznate občutek, ko do nekoga čutite takšno poželenje, da boli celo telo? Sploh, če je prepovedan sadež, v katerega lahko ugrizneš le malokrat?

Ne.

Poznam! Pravim mu Savogniner… tisti s črno… Jaoooooooo, res boli! Še bolj pa, če ugriznem… in potem je težko nehat… tako je dober… pa tako prepovedan… 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vnemar tratenje svoje čustvene energije, če veš, da iz tega ne more nič biti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vnemar tratenje svoje čustvene energije, če veš, da iz tega ne more nič biti.[/quote]

Eh no, Spet površno bereš! Kako ne more nič bit?! Saj piše vendar, da ‘le malokrat’. To pa je več od nič. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vnemar tratenje svoje čustvene energije, če veš, da iz tega ne more nič biti.[/quote]

Eh no, Spet površno bereš! Kako ne more nič bit?! Saj piše vendar, da ‘le malokrat’. To pa je več od nič. :)[/quote]

Še slabše – ljubček ne bo odšel od svoje žene. Takšne ženske so “trape” s premalo samozavesti in spoštovanja, če si niso same sposobne najti in utgati svoj “sauvignon”. A ne, Japka? :))

Matjaži kaj naj rečem… saj boste tudi do pisanja in branja še prišli.

Der Teufel steckt im Deatil. 🙂

Kapljica rujnega danes po kosilu iz tega rdečega grozdja? :))) Nekaj se ti zapipkavle – Detail . 😀
Jah, spregledam hudiča, vidim samo celovite slike angelcev. 🙂
Der Teufel ist eine Frau! 😀

Kapljica rujnega danes po kosilu iz tega rdečega grozdja? :))) Nekaj se ti zapipkavle – Detail . 😀
Der Teufel ist eine Frau! :D[/quote]

No bravo… sem se zatipkala in si opazil. :)))

Od kje ti ideja o vinu?

Der Teufel ist eine Frau! :D[/quote]

No bravo… sem se zatipkala in si opazil. :)))

Od kje ti ideja o vinu?[/quote]

Ne vem, potem pa si morda zaljubljena, če ni vino, ker nekaj te meče iz ravnotežja? :))

Fante se ne znajde. In to na medmrežju! :)))

Pardon? 😀

Vidiš… pa sva zasmetila temo. Samo kaj, ko avtorica o grizenju sadeža… jaz o hrani, ti o vinu… 🙂
Pojedina! :)))))))

Nisi ti o moških? Aja, moj spomin – o grozdju si! Ja, ampak kako dolgo je že pod snežno odejo? Menda se pri vas že dlje časa drži arktični permafrost? Zemlja trda ko beton. Drži to? :))) haha
Bo kakšna odjuga, Japka, malo sončeka, da bodo grozdne rozinice malo ven pokukale? :)))

Jaz nisem ne o vinu, ne o grozdju. Ti si omenjal sauvignon, ne jaz. Le preberi še enkrat. 🙂

Uživaj takrat, ko lahko …

Tako kot posebni siri ne pašejo vsak dan, tudi kak človek ni za vsakdanjo uporabo – no, mogoče.

Da bi bolelo celo telo…to ravno ne:). Gre za drugo vrsto “bolečine”, tista notranja, neopredeljena:).

Ne! Jaz ugriznem! včasih je grenko ali kislo, pa izpljunem.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne, ne, ne gre za lubčka, pač pa sva prijatelja. Je prepovedan sadež zato, ker naj se to ne bi razvedelo. Neznosna, boleča privlačnost, zato naj tu ostane, ker kaj več ne bi bilo več tako…. Raj… 🙂

Pa pojdita v ilegalo.

Pa pojdita v ilegalo.[/quote]Saj sta že tam, ker če bi se razvedelo bi njemu ušle one druge, mogoče bi tudi njej kdo odrekel gostoljubje…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa pojdita v ilegalo.[/quote]Saj sta že tam, ker če bi se razvedelo bi njemu ušle one druge, mogoče bi tudi njej kdo odrekel gostoljubje…… ;)[/quote]

Hm, zanimivo razmušljanje, mogoče je pa celo res tako.

Pa pojdita v ilegalo.[/quote]Saj sta že tam, ker če bi se razvedelo bi njemu ušle one druge, mogoče bi tudi njej kdo odrekel gostoljubje…… ;)[/quote]

Hm, zanimivo razmišljanje, mogoče je pa celo res tako.

Saj sta že tam, ker če bi se razvedelo bi njemu ušle one druge, mogoče bi tudi njej kdo odrekel gostoljubje…… ;)[/quote]Hm, zanimivo razmišljanje, mogoče je pa celo res tako.[/quote]To je tisto najboljše kar si lahko privoščiš, česar si sposobna?
Prepovedan sadež?
Zaradi tega tvegaš “izgon iz raja”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prepovedan sadež je le dokler ne posežeš po njem. Potem se v hipu razblini, ker si prestopil “mejo” in prepovedano spremenil v dovoljeno:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close