poznate občutek?
Zelo dobro. Bo bolj podrobno spoznal literarno izražanje, da se bo manj obešal na besede… ali pa bo naredil recenzijo knjige in poslal avtorju protest. :)))[/quote]
Japkica, se mi zdi, da se ti obešaš ne besede, namesto na bistvo. Kaj se sedaj sprenevedaš, če dobro veš, za katero bolečino gre? Zakaj torej nekdo dovoljuje sebi to bolečino? Saj nas večina ve za kaj se gre, le avtorica malo špara pri tem. Sama pravi, da ji je seks dovolj, bolečina pa pravi, da to ni res.[/quote]
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kaj bo izgubila ali pridobila, to je njena stvar. Jaz samo ugotavljam, čemu potreba po odpiranju topika in izlivanje nezadovoljstva, češ da smo vsi “moralni čistuni”?. Če kdo nekaj dela, pri čemer si je “na čistem” o stvari, ki jo počne, se ne ozira na druge, da bi jih celo okarakteriziral z nalepkami, saj gre za dogovorno spolnost dveh odraslih. Poanta je v tem, da si želi, da bi jo on doživljal tudi čustveno in ne zgolj spolno, tako kot ona njega.
Marko, jaz sem to doživela, vedela sem kaj jaz čutim, kaj on čuti oz. kaj on ne čuti pa sem šla v to pa se je srečno končalo. In uživala sem.
Matjazek, tudi moški, ki ne ljubi, ne enači seksa z nabijanjem. Žalostno, da eni to enačite. Tudi moški, ki ne ljubi, zna žensko zelo dobro zadovoljiti in daleč od tega, da bi se šel nabijanje.
Odvisno, kakšen tip si. Nekateri pač ne rabijo nobenega “čustvenega potenciala” za spolnost, jim je dovolj, če se srečujata v spolnosti zgolj penis in vagina, ne pa osebnosti človeka. In moški, ki ne čuti do tebe drugega kot spolno slo, če pristajaš na spolnost z njim, je po moje slab kompromis, v kolikor ne funkcioniraš po istem principu, da nisi preveč čustvena. Veliko žensk, sploh bolj čustvene, je spolna zadovoljitev zdaleč premalo oz. je tesno povezana s čustvi, soodvisna ena od druge oz. medsebojno prepletena: če ni čustev, ni (zadovoljive) spolnosti. Saj ženske se ponavadi od moških (spolno) oddaljijo takrat, ko več ne ČUTIJO (do njega), ko se njun odnos ohladi. Ženska, ki ljubi in z moškim seksa, čeprav ve, da je on nima rad, je za moje pojme v škodljivi (odvisniški) navezi.
Verjamem, da si uživala v seksu, nisi pa uživala v tisti bolečini a ne? Verjamem pa, da te tudi “tak” seks lahko povsem zadovolji. Vsaj dokler se ne oglasi tisti drugi glasek zadaj, ki bi še nekaj več.
Če je veza super, ne razpade, kakršnakoli že je. Lahko so v njej super trenutki, ampak očitno to ni dovolj, da se zveza ohrani.
Še nekaj…
Kako je bila veza super, če vaju je družila samo spolnost in je razpadla? Če je to zate kvaliteta, ne vem, imaš nizke kriterije, če niti ne rabiš ,da te ima moški rad.[/quote]
zakaj ti je tako pomembno če je veza razpadla? tudi veze ki prekipevajo od ljubezni razpadajo, in to ljudem , ki imajo nenormalno visoke kriterije, žal pa nimajo stika z realnostjo..ti si enostavno preveč omejen, da bi videl širšo sliko in je bolje da nehaš komentirati v tej temi, ker se pogrezaš čedalje globje
Marko vse je minljivo. Tudi super veze in zaradi tega še ne moreš reči, da so bili super le trenutki. Tudi mi smo minljivi, pa to še ne pomeni, da nas nikoli ni bilo. 🙂
Marko vse je minljivo. Tudi super veze in zaradi tega še ne moreš reči, da so bili super le trenutki. Tudi mi smo minljivi, pa to še ne pomeni, da nas nikoli ni bilo. :)[/quote]
Zopet matematika Japkica. Super zveza ne razpade, razen, če kdo izmed kandidatov umre seveda. Ampak to ne šteje. Razpade lahko le ne-super zveza. 😉 Seveda se lahko zgodi, da se super zveza spremeni v ne-super, ampak ko je začela razpadat, je zato, ker ni bila več super. :))
Marko vse je minljivo. Tudi super veze in zaradi tega še ne moreš reči, da so bili super le trenutki. Tudi mi smo minljivi, pa to še ne pomeni, da nas nikoli ni bilo. :)[/quote]
Zopet matematika Japkica. Super zveza ne razpade, razen, če kdo izmed kandidatov umre seveda. Ampak to ne šteje. Razpade lahko le ne-super zveza. 😉 Seveda se lahko zgodi, da se super zveza spremeni v ne-super, ampak ko je začela razpadat, je zato, ker ni bila več super. :))[/quote]
In kaj, ti potem če ni več super ne priznaš, da je bilo včasih super? Sprenevedanje! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.