Poženščeni moški -oddaja na TV
Tehtno opažanje, tehtno…Kljub vsej emancipiranosti si po tihem še vedno želijo odločnih in pristnih prvinskih moških provajderjev. To je zanimiv paradoks sodobne ženske. Ponosne so na svojo emancipiranost in dosežke feminizma, a nikoli ne pozabijo udariti pridige in jamranja, češ, da moški več niso “taki kot nekoč”. One so se spremenile, moški bi pa morali ostati isti zainteresirani provajderji.
Menda lahko tudi enega dve hkrati. Meni sicer se niso…
Moj komentar tvoje prve “trditve” pa si preberi spodaj. In, fyi, jaz moske ne delim na samske in poparckane. Zal pozensceni (po obnasanju!) dominirajo med prvimi in drugimi. Napisal sem le kako skodo pozensceni primerki delate ostali moski, posredno pa tudi zenski, populaciji.
Zaradi armade pozenscenih “frajerjev”, pripravljenih na neskoncno prilagajanje samo da mu zenska “da”, si ga izbrere, te iste zenske s casom zacnejo verjeti, da je taksno obnasanje, neskoncno prilagajanje moskega, edino prav. In zakaj ne bi v to verjele. Se pozensceni tipi jim prikimavajo.
Taki kot sem jaz, manjsina, potem te razvajenke “treznimo” s svojim spokanjem.[/quote]
Mislim, da sem ze pojasnil, kje se dela skoda. Namrec, zenske, ki imajo za sabo ze en kup pozensceni tipov, skladno z izkusnjami pricakujejo, da se bo vsak za njih “pretegoval”. In potem s takimi ne le jaz zgubljam cas, pac pa tudi one so razocarane, ko jih dam na cevelj.
Kot kaze razumes, zakaj se redko “zapletem” za vec kot mesec, dva, tri v kosu. In v taksnem obdobju, se ko se spoznavamo, ni nic cudnega, ce ti ga kak dan tri pofafajo. Eto, vceraj sta mi ga dve…[/quote]
Aja, spoznavanje je zate že veza? In to berem od nekoga, ki ima tako visoko mnenje o samem sebi…
kling kling kling… kaj je to? To so stopničke, ki se podirajo pod tabo in vztrajno padaš nižje :)[/quote]
Nalepka je bore malo vredna. Pomembna je vsebina. Le te pa v mojem primeru ne poznas.
Sicer pa, ce moje zenske ze po mesecu dni mislijo, da so z mano v vezi…, naj jih grem prepricevati, da jih jaz le spoznavam??? Hahaha. Zenska logika…
Da vidim, če te prav razumem. Poženščeni moški torej, karkšnikoli to pa že so v tvoji predstavi, torej delajo težave tebi in ti imaš probleme zaradi njih. Z drugimi besedami, drugi so krivi za tvoje težave. 😉 Tebi je pa res bilo lagodno v življenju. Še dobro, da so tu poženščeni moški, da ti malo otežijo delo in pokažejo, da se je treba malo potrudit za svoje zadovoljstvo. 😉
Glej, sam s sabo se zmeni. Pisal si, da so moški, ki ne marajo resnih zvez, raje v moški družbi. Ko sem te opomnil, da pišeš nesmisle, si se začel sprenevedati, da nisi tega pisal.[/quote]
Imaš prav, ti ne spadaš med tiste moške, ki se družijo samo z moškimi. Ampak nisem se sprenevedal. Nisem rekel, da nisem napisal tega v zvezi z druženjem, napisal sem, da si se obesil na nepomembno stvar. Sem pa potem pisal o drugih stvareh, ki si mi jih podtaknil, da sem o njih pisal. :)) Kriv pa sem si sam, kaj sem pa tako površno pisal. :))
Da vidim, če te prav razumem. Poženščeni moški torej, karkšnikoli to pa že so v tvoji predstavi, torej delajo težave tebi in ti imaš probleme zaradi njih. Z drugimi besedami, drugi so krivi za tvoje težave. 😉 Tebi je pa res bilo lagodno v življenju. Še dobro, da so tu poženščeni moški, da ti malo otežijo delo in pokažejo, da se je treba malo potrudit za svoje zadovoljstvo. ;)[/quote]
Poženščeni tipi so razvadili ženske in posledično ženske več ne zanimajo pravi moški, ampak samo poženščeni, katere ženske le izkoriščajo.
Ta pravi moški pa se ne bo pustil izkoriščat.
Tako vsaj jaz razumem. 🙂
Stanje se bo komaj popravilo, ko bo islam postal svetovna religijo, ter oba spola postavil na pravilno mesto. Mladi moški bodo zopet dobili glavno besedo ter bodo bolj možati, ker bodo razne pomehkužene in kvarljive navade prepovedane, nesmiselni zakoni, ki moškemu jemljejo vso moč odpravljeni,, ženske se bodo pa zopet zavedale svojih dolžnosti in meja.
Žal bo skoraj zagotovo temu tako, pa je še vedno premalo zavedanja o tem. Neki bledi poiskusi politike po Evropi, da bi se to preprečilo sicer so, ampak dokler se ne odpravijo vzroki za tako situacijo in njen nadaljnji potek je vse prizadevanje le prazno in medlo govoričenje brez dejanske skrbi za prihodnje rodove.
Nisem vedela, da meni teče pisanje kot namazano… ??? Prej umazano???
Tako ste rekli… :)))[/quote]
tipkovnico okoli obrni, da izpade svinjarija, potem jo pa še z vlažno krpo očisti.
Nisem vedela, da meni teče pisanje kot namazano… ??? Prej umazano???
Tako ste rekli… :)))[/quote]
tipkovnico okoli obrni, da izpade svinjarija, potem jo pa še z vlažno krpo očisti.[/quote]
Pred nekaj dnevi si mi podaril najlepši kompliment – svetoval si mi, naj te začnem pogrešati še naprej, zato da boš imel še ti kaj od foruma. Zdaj se pa vtakneš v vsak moj prispevek :)))
To, da imaš samo ti nekaj od zabave – to pri meni ne gre, veš… :)))
tipkovnico okoli obrni, da izpade svinjarija, potem jo pa še z vlažno krpo očisti.[/quote]
Pred nekaj dnevi si mi podaril najlepši kompliment – svetoval si mi, naj te začnem pogrešati še naprej, zato da boš imel še ti kaj od foruma. Zdaj se pa vtakneš v vsak moj prispevek :)))
To, da imaš samo ti nekaj od zabave – to pri meni ne gre, veš… :)))[/quote]
ne vidim povezave med tem, da me ti pogrešaš in jaz tipkam
Mnogo pretiravaš
Forum je zaprt za komentiranje.