Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem povejte mnenje o avtohišah in posrednikih

povejte mnenje o avtohišah in posrednikih

Mi smo ravnokar doživeli zelo zelo slabo izkušnjo s prodajalcem iz okolice Žalca – DACA d.o.o.

Na spodnji povezavi sem natančno opisala situacijo in še vedno poročam, debatiram, kaj je za narediti:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=104486&start=20

Na kratko: kupili smo avto, ugotovili dve večji napaki/okvari, prodajalec pa se izmika, natolcuje, da smo sami krivi, skratka sprenevedanje do onemoglosti in še dalje. Gre pa za domnevnih cca. 350 € popravila, če je res potrebno popraviti, kar sklepamo. Problem je namreč, da ima avto vgrajen plin, servis je v Mislinji – Plineks, do tja imamo z gorenjskega konca daleč in ne morem iti kar takoj, pa še termin imajo fraj šele v petek… Prodajalec pa nori in izsiljuje, da naj avto nazaj pripeljemo, da nam bo naslednji dan nakazal celotno kupnino, v kar seveda ne verjamemo, ker se je dokazal za vrhunskega bolnika, prav ne moremo se več pogovarjati po telefonu, ker je tako, kot da se pogovarjaš v dveh jezikih, čisto se izmika, dela budalo v glavnem. Zakon jih ščiti, tega se zavedajo, vejo tudi, da noben ne bo plačeval izvedenca in odvetnika za 350 €, zato postavljajo nemogoče pogoje in zavlačujejo, da se na koncu ti kot kupec vdaš, ker se ti vse skupaj zagabi in ti gre na bruhanje, ko se samo spomniš, da bi še imel opravka z njimi. Posledično seveda izgubiš zaupanje in veselje do avta, pa morda sploh ni slab, morda je res treba popraviti te dve zadevi in bo mir, ne vem, loterija. Če ga vrnemo in vzamemo denar nazaj, pa lahko gremo na vrat na nos na slepo nekam po drugega in spet ne vemo, kaj kupujemo. Menda vemo, da smo vsi odvisno od avtov in da je to danes problem.

Jaz bi pa rada pohvalila podjetje ASIS d.o.o. iz Logatca.

Meni so tam popravljali vozilo ki je bil poškodovan od različnih udrtin, ki sem jih imela po avtu iz parkirišča. Zraven so mi pa še spolirali avto in globinsko očistili ker sem ga kupila rabljenega in sem si ga zrihtala tako kot treba. Bom pa tudi to naredila ko ga bom prodajala, ker pravijo da zviša vrednost vozila in se ga tudi lažje proda.

Prijazni poceni in kvalitetno je bilo delo opravljeno.

Pa še link če kdo rabi

http://www.popravilotoce.si

KOJA d.o.o. Škofljica – škoda ker nisem prej prebral te teme. Moja izkušnja je zelo sveža 15.2.2016. Čisti nateg in grozijo, ker mislijo da se jih bo tako kdo bal. Pa se jih ne. Bom požegnal (pozabil) kar sem kupil pri njih, definitivno odsvetujem oz. OBVOZ.

Lp

Jaz imam pa slabe izkušnje z avto hišo Adria – Adria plus Novo mesto. Sprenevedanja, prelaganje odgovornosti in kar je najslabše nestrokovnosti.
Tolk sem slabe volje, da trenutne ne bi kaj več o tem. V glavnem, z nakupom rabljenega avotomobila – stran od njih!!!

Koja d.o.o. avto kupil ponovno od podjetja. Prijazna in korektno poslovanje

Koja d.o.o. avto kupil ponovno od podjetja. Prijazno in korektno poslovanje

Avto Lesce – na široko se jih izogibam – kupila avto z magičnimi 120 000 km, nakar je kmalu po poteku enomesečne “garancije” razturalo turbo in zj**** motor. Sicer sem ga dala popravit, ker se mi je zdelo škoda avto v okvarui prodat, ampak avto ni bil nikoli zanesljiv, stalno se je kvarilo to in ono. Trije različni mehaniki so mi dali jasno vedet, da ima avto ziher prevrtene kilometre, avto je moral realno imet več kot 200000. Poleg tega sem kasneje ugotovila, da je bil to služben avto, pod zadnjim sedežem pa sem kasneje našla drobce avt. stekla, kar mi je dalo vedet, da je bil avto udeležen v nesreči- ne vem, večji ali manjši, v glavnem prodajal se je kot nepoškodovan, nekaramboliran. Direktor firme pa je menda pravnik, zelo priročno. In očitno hobi nategun, kako tipično. V glavnem draga šola, nikakor ne priporočam.

nakupvozila 11 Apr 2016 16:41

Koja d.o.o. avto kupil ponovno od podjetja. Prijazno in korektno poslovanje

No, mene osebno prijaznost prodajalcev rabljenih vozil pač ne gane niti malo več. Kot maturanta šole za naivne budale zame štejejo samo podatki o avtu, ki se jih da preverit.

Zadovoljen z avtohišo Plus Vita Avto[/url]. Dobra rabljena vozila in hiter odkup vozil.

Avto Koja, prodajalec zelo potrpezljiv in pa zelo razumevajoc. Avto mi je rezerviral kar za dva mesca, pa se na banko mi ni treba it po kredit.

Pozdravljena 1TLE, imava zelo podobne izkušnje z Avto Lesce. Pred leti je punca kupila Hondo, z enomesečno garancijo, po dveh mesecih utrgalo verigo, stolklo ji je motor. Avto naj bi imel realnih 92 000, serviser je povedal, da je bolj verjetno kakih 292 000.

Še slabše izkušnje imam osebno s Finnovo. Pred leti sem kupil Pathfinderja, enaka zgodba kot s Hondo. Odnos je pač nekaj kar ne kupujem, a njihov pod nivojem. V račun sem jim dal svojega starega terenca, s prevoženimi 188 600 km. Prodajali so ga s prevoženimi 103 000 km. Jih pokličem, da sem jim prodal avto s 188 600 km. Ja, so se pač zmotili…

Odkar sva oba kupila sicer stara in rabljena avtomobila neposredno od lastnika, sva oba izredno zadovoljna z obema avtomobiloma (jaz Subaru Forester, ona MB C180).

Nategneš se pa hitro…

Kupujem novo vozilo VW POLO 1.2 TSI comfortline. Z ozirom na lokacijo razmišljam, da bi vozilo kupil pri MPI d.o.o. v Idriji. Prosim tiste, ki že imajo izkušnje s to avtohišo za mnenje tako glede nakupa vozila (cene, ponudba, prodajno osebje ), kot tudi servisa ( predvsem zadovoljstvo z storitvami) . Vnaprej hvala in lep pozdrav

Če Avtohiša Kosec iz Rodice pri Domžalah tudi pri prodaji rabljenih avtomobilov tako nateguje kot pri servisu potem se je izogibajte v velikem loku!

Pohvala:
– Zega (Komen) – definitivno zelo prijazni in strokovni. Če imaš Alfo, se splača odpeljati do njih.
-KMAG (BTC) – z njimi smo imeli zelo lepo iskušno, saj so se po nakupu rabljenega avta znapako zelo potrudili in jo tudi hitro odpravili, vmes pa smo dobili nadomestni avto.

Graja.
– A1 ali nekaj temu podobnega nasproti Argentina v BTC

Lahko samo pohvalim odnos pri Porsche Inter Auto, kjer smo pred dvema mesecema kupili rabljeno vozilo VW Touran. Prijazni prodajni svetovalci in dober avtomobil smo dobili po dobri ceni 🙂

Zega je definitivno edini, kamor lahko v SLO pelješ Alfo na servis. Pri KMAG-u imajo pa tudi že nekaj zadnjih let zelo dobro ponudbo korektnih rabljenih avtomobilov. Se mi zdi, da se kar zelo trudijo, vsaj sodeč po tem ko smo pred kratkim kupovali rabljen avto za sina.

New Report

Close