Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem povejte mnenje o avtohišah in posrednikih

povejte mnenje o avtohišah in posrednikih

Radanovič Brežice – kupili že dva golfa in vedno odlična strežba + super redni servis.

Avto Lušina, Škofja Loka
Ne, Ne, Ne hvala!

Če pridno plačuješ, ne sprašuješ(strokovno), ne reklamiraš superrrr!
Nasprotno g. Šef aroganten…..
Obvezno zahtevajte delovni nalog in račun s specifikacijo(tudi za majhne posege) !!
Orginalni rezervni deli Hyundai…

z njimi zelo zadovoljni, smo tam kupili že drugi avto,
pri prvem je čez kakšen teden pokazalo eno napako,
smo jih klicali, avto so prišli iskat in brezplačno odpravili napako,
za ta čas smo pa dobili nadomestno vozilo.
In ta avto nam še vedno dobro služi. čeprav je že kar v letih.

Jih priporočamo.

Avto JARC velik NEEEEEE

SBA GROSUPLJE
Pri prodaji atv še kar solidni, čez 14 dni pri uveljavljanju garancije pa se prijaznost neha.Očitno je da je že pri prodaji dobil svoj delež.Hitrost pri uveljavjanju na minimumu,nikoli ne pokliče kot obljubi,arogantnost,neprijaznost na takšen odnos do strank še nisem naletela pa smo kupovali že marsikaj.

sba GROSUPLJE TEMA

KOJA D.O.O iz Škofljice odsvetujem nakup . Avti v katastrofalnem stanju, goljufanje strank, neprijaznost skratka čisti nateg stranke

Zelo zadovoljen z Avtohišo Malgaj od zaposlenih v prodaji do poprodajnih storitev!

Jaz bi avto kupil od uglednega salona v tujini, recimo Avstrija. Cene po evropi so primerljive, stanje avtomobilov pa kdo ve- saloni imajo preverljivo zgodovino, račune servisov, itd.. Glede na to, da je v Sloveniji veliko preprodajalcev, ki nekako morajo zaslužiti za preživetje, lahko to dosežejo samo na podlagi razlike v ceni. Če je cena zaradi konkurence omejena navzgor, morajo avto nekje kupiti ceneje, se pravi da verjetno ni vzdrževan, ima večje število kilometrov kot pozneje ko se prodaja, lahko bi bil celo karamboliran. Možno sicer je, da ni nič od tega ampak tega ti preprosto ne moreš vedeti, če zgodovina avta ni znana.

Če redno spremljaš avto.net, boš videla da trg potrjuje te domneve, saj je bilo pred 3 leti objavljenih oglasov 100.000, sedaj pa kar že 200.000. Nek razlog, da se vsi ti avti samo kopičijo in ne prodajo, pa sigurno mora biti in to je verjetno nezaupanje kupcev do takih prodajalcev.

Lahko poskusiš tudi v kakšem večjem podjetju, kjer imajo velik vozni park in bi ti mogoče prodali kakšen starejši, redno vzdrževan avto, ki jih izločajo ko kupijo nove.

Avto Cobra Letališka
goljufanje strank, neprijaznost skratka čisti nateg stranke

Avto Triglav: zelo prijazni, zelo ustrežljivi, hitri in zelo pomembno: brezplačne testne vožnje.

http://www.avto-triglav.si/default.asp?

Land Rover Summit: veliko prostora, ogledi možni brez predhodne rezervacije, kvaliteta in prestiž – za najboljše!
http://jaguar.summitavto.si
http://landrover.summitavto.si

http://prodajalci.fiat.si/AvtohisaAdria – dostojno, solidno, prav dobro ampak kljub temu ne odlično

dan danes je z avtomobili, polonoma enako kot z špecarijo. izbire imaš nekskončno. jasno je, da majhn posrednik, ne more delat uredu. tudi če želi ali celo zna, ne more. ker mora preživet, torej mora nafukavat. danes je treba it kupit avto v veliko avtohišo. seveda ima velika avtohiša tudi več kapacitet in vsega in lahko tudi še bolj karamboliran avto uredi in prodaja. to je res. amapk danes se tudi kupuje vto od 15000 naprej če želiš uredu, za neki časa. tako pač je.

Najbolj te bo naf… velika avtohiša, ker ji dol visi za ene par strank. Kar verjemi, ne govorim na pamet. Majhen posrednik, če je pameten, bo zanesljiv. Ko dobiš enkrat stalne stranke, imaš toliko prometa, da bi lahko delal 24 ur na dan, pa še ne bi bilo dovolj. Dober glas se hitro širi. Seveda, če nisi požrešen in ne začneš nategovat ljudi. Samo problem pri nas in verjetno tudi drugod je, da bi vsi na veliko služili, delal pa ne bi nobeden. To pa ne gre skupaj.
Kakor koli že gledaš, se je dobro spoznati na avtomobile, če kupuješ rabljenega. Ker posredniki, ki jih prodajajo, zelo dobro vedo, kako napake prikriti.

NATEGATORJI!!!
Ac bežigrajska Celje. Čim dlje od njih!!! Avte prodajajo kr tko, ne pustijo se vozt z avti doklr ne daš papirjev oz dokler ti ne odobrijo lizinga, hočejo aro predn se pogovarjajo dalje, pol avto prodajo, are ne vrnejo. Ne sklepajo pogodbe o ari, želijo prodati drugi avto. Avti tko al tko vsi uvoženi iz Italije, služjo na avtih tko da glava peče, pol pa še na ns bogih ljudeh s temi svojimi arami, ko jih totalno nezakonito zahtevajo od strank in si jih na koncu tut prilastijo. Žou mi je vseh kilometru ko so jih prepelu da sm prišu do njih. Res folk če ste pametni od njih čim dlje stran!

da povem še mojo izkušnjo z avtohišo Malgaj, ker sem imel namen zamenjat avto, sem kot marsikdo prvo pregledal avtohiše – ker naj bi jim človek pač zaupal. Najdu lepega golfa, 2 meseca starega, ki ga je kav kupil nekdo zaposlen v tej avtohiši a ga naj bi po njegovih izjavah prodaju zaradi finančnih težav.
Jest si ga grem ogledat, avto res lep, nekaramboliran…, za vzet. Pozanimam se pri njemu glede zgodovine vozila, razloga za prodajo itd., in mi zadeve vjerodostojno razloži, avto od žene, vozi se samo v službo, malo km, pač tisto običajno nakladanje švercerjev. Jest ga prosim za kakšn dan premisleka, kar tudi ni problem zanj – pač človek bolj pošten od papeža. Ker me pa vseeno malo firbec zakaj, pokličem ene kolege ki ga poznajo, in se pozanimam kako je to z njim, ženo itd.
Ko slišem storijo se mi vse podre, gospod jih prodaje nonstop, avto nanj napisan, v zadnjih 2-3 letih prodal vsaj 20 komadov vw, škoda itd. pač tipični švercer, in to zaposlen na uradnem vw servisu, plačan od njih, še avte ceneje dobijo kr so pr njih zaposleni, laže ti v obraz.
Še ko ga pokličem in vprašam če je to res, mi odgovori da lahko, ker je zaposlen pri malgaju kupi 2 avtomobila letno pod boljšimi pogoji…2 ne pa 20 v 2-3 letih.
Tak da žalostno da se te stvari dogajajo na uradnem servisu.

Mi smo kupovali rabljen avto do dveh let. Smo bili pri A1, na Avtotehni, na Porsche Slovenija in na koncu na KMAG v BTC, kjer smo avto kupili. Odnos je bil povsod korekten, je pa res, da imajo eni vse prej kot korektne avte iz uvoza. Se mi pa zdi, da so se še najbolj trudijo na KMAG, sa je bil trgovec zelo ustrežljiv tudi po tem ko smo avto že kupili in je bilo treba naslednji dan nekaj popraviti, pa je bilo vse narejeno breplačno in brez negodovanja in čudnih izgovorov v stilu, saj to ste pa sami “zjebali, kako pa vozite itd.

Kmag je samo dober v primeru kupovanja avtomobila, ne pa rednih servisov, klepanja, garancija. Se zgovarjajo na tisoc in en nacin, samo da ti nekaj “podturijo” oz. da zvalijo krivdo nate.

Nakup vozila pri podjetju KOJA d.o.o. Škofljica. Zelo prijazni in pošteni. Sicer podjetje prodaja vozila manjše vrednosti cca 5000,00€. Do podjetja ne fer zahtevati enoletno jamstvo če je tem tvom konjičku že zdavnaj mimo amortizacijski čas. Osebno smo od tega podjetja kupili Renault Scenik in smo zelo zadovoljni pa še poceni smo ga dobili. Negativno mnenje do tega podjetja je lahko osebna zamera ali zavidnost.

Nissan-Ferk,
Maribor.

Zadovoljen pri nakupu. Kako bo s servisiranjem, vam povem.

Pozdravljeni,

zanima me kako je kaj mnenje o avtohiši avto-cobra, na prejšnji strani sem prebral eno mnenje da goljufajo, pa me zanima kaj več oz še kako drugo mnenje.

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Opel Istra Avto – samo čim dlje stran od njih. Na rednem servisu poškodovali avto, krivdo zanikali in s prstom kazali na vse druge “napake”. Zaposleni žaljivi, nekorektni, neprofesionalni….zal mi je vsakega vloženega evra pri njih.

Najboljša garancija je rabljen avto z garancijo. Vse ostalo je zgolj fasada in bolj ali maj prijazen prodajni nastop. Pri garanciji pa je treba gledati, da je ta tovarniška, ne pa neka podaljšana od kakšnega uvoznika. Zadnjič sem gledala knjižico od Seata z njihovo podaljšano garancijo, kjer imajo dve leti fabriške garancije, potem pa lokalno. To je toliko drobnega tiska in nekega sprenevedanja, da te vse skupaj mine. Po tej plati je hočeš ali nočeš Kia s 7-letno tovarniško garancijo še vedno daleč pred vsemi. Zato bi jaz vzela takšen rabljen avto. Kje ga kupiš pa niti ni tako pomembno, sam enga deca, ki se spozna na avte in to ali so bili razbiti, moraš imet sabo.

POZOR! DOBILI SMO ŠE EN AVTO Z PREVRTENIMI KM

Hotel sem kupil tale avto spodaj. Imel je 182.000 km. Prodajal se je za 3300€ . Prodajalec ga je žal prodal preden sem ga uspel it pogledat.
Potem pa me je prehitel KOJA d.o.o. iz Škofljice. Prodaja isti avto (preveril sem pri prodajalcu sem ga poklical in je potrdil da je to ta avto
OZ feltne, zatemnene zadnje sipe) z prevrtenimi kilometri (kar za 90.000).

Strinjam se z gospodom, nateguni ki so za v zapor!

Pozabil sem napisat B&G avtohiša iz Šentjurja namreč, ko sem kupu avto sem jim v znak hvaležnosti dal še darilo za dober nakup nato pa okvare vsevprek pa ignoranca pa zajebancija itd.

New Report

Close