povejte mnenje o avtohišah in posrednikih
Pozdravljeni!
Menim, da bi bila tema zanimiva predvsem za tiste, ki kupujete ali iščete drugo oziroma novo vozilo:
kateri posredniki oziroma avtohiše so vas razočarali, kateri pa si zaslužijo pohvale. seveda utemeljeno, in ne le v smislu:tam so me pa nategnili. Povejte, kaj je bilo.
In naj kar začnem:
Pohvale.triumph-Celje. Korekten odnos, ni sprenevedanja.
graje: avtohiša Mlakar:kjer sem s ključem od enga druzga Clio-ta lahko odklenila in skorajda zalaufala nekega drugega Cliota. Čudno je bilo tudi to, da je bil avto na avto netu res vreden ogleda, smo prišli pa tja, je bila pa zelo žalostna slika:rja na strehi, popokan lak..
Avto Jarc – podn od podna
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=15701&highlight=amzs+jarcčedna voznica napisal:
izredno prijazni so pri avtohiši stepančič v celju, kjer prodajajo Alfe Romeo. Vprašaš eno malenkost in ti jo tako lepo obrazložijo ter dajo več kot dovolj informacij.
lepo da se je odprla ta tema, sam sem razmišljal, da bi začel obiskovati avtohiše po sloveniji ter tako objavljal njihove opise, strežko, lokacijo… v kolikor je interes v tej smeri se bom potrudil in tudi kaj začel pisati o tem. najprej bi bile na vrsti avtohiše iz posavja ter okolice lj.
ti se moraš to sam odločit :)) jaz sem in bom ostala še nekaj časa renaultovo dekle :)) in jaz imam dobre izkušnje z njimi….res, prav tako moja sestra kot sem rekla, pa še kakšen od žlahte bi se našel, ki sem mu priporočila to avtohišo in servis, pa je bil zadovoljen……
tudi ko sem pred leti prodajala svoj prvi avto (fiat uno) in kupila potem clia so mi ga odkupili za toliko, da ko sem se zanima še kje drugje in pač povedala potem koliko mi pri njih ponujajo so me spraševali, če je zlat ta uno…..
bom videla, koliko bom iztržila v začetku prihodnjega leta za svojega clia 🙂
LP
graje:
-avtohiša Mlakar (Hyundai) po tel so mi dejali, da je avto OK in res vreden ogleda, ko pa sem prišel tja, je bila pa zelo žalostna slika: avto prebarvan, kar je pokazalo merjenje in dotrajan, skratka Nateg,
-avtohiša Vrtač KR pri njih kupljen nov polo je po treh letih začel rjaveti na vseh straneh – reklamacija zavrnjena
Pohvala:
-avtohiša Lušina Hyundai (ŠKL) dober servis,
-avtohiša Jenko Cerklje Citroen odličen servis in odnos, skratka dobro poskrbijo in pregledajo avto
To sta dva ekstrema v vsako smer, odločitev pa je vaša, saj so vaše iskušnje lahko drugačne …….
pohvala gre avtohiši lušina škofja loka, vedno najdeš dogovor, uspešen servis
graja avtohiši MLAKAR GROBELNO: nategnili so me tako da mi še danes ni jasno,sneli so neko elektroniko(izvedel potem na servisu) ter premazali stike motorja. avto sedaj stoji v garaži ker ima okvaro motorja (vsaj dvakrat brušena,nekaj počeno). elektronika pa ni mogla nič zaznati, sem pač laik ki od prijaznega gospoda kupi avto in to še v avtohiši ki je pa ja varna, KRALJI MED NATEGOVALCI (Btw če kupi kdo kia carnival z okvaro motorja za 500€ naj pove,vse ostalo dela:))
Avto hiša MLAKAR v grobelnem, res podn od podna, sem kupil 4leta nazaj avto zunaj kot nov, ampak skritih napak je bilo toliko, da sem lahko avto prodal še samo po delih. Se na servisu mi je rekel, da česa takšnega še ni videl, od elektronike, mašine, vse tako sestavljeno, da je držalo pol leta. Mene in kogarkoli od mojih poznanih tam ne vidijo več.
avtohiša strašek renault v šmarju. Naprej smo šli na testno vožnjo z kapturjem in je avto dobesedno smrdel po topilu, sem vprašal zakaj, je rekel da so ga čistli. Nisem še videl da se z nitrom čisti notranjost avtomobila. Potem ko nam je naredil ponudbo za novega je bila 750 eurov višja(ista oprema in motor) kot pri drugih avtohišah. Ne hvala.
Zasledil sem zanimivo spletno stran http://www.spletni-avtoodpad.si