Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povečane prsi-moško mnenje!

Povečane prsi-moško mnenje!

kaj pa naj si pol človk šele o fabrkah k delajo take cunje misli, a ne matjaž :)))))

Prihranijo, ker je manjša potrošnja materiala. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Fabrike bojo itak naredle in prodale vse, tud to, kar človek ne rabi. Zato obstaja marketing, da te prepriča, spomni, da tisto rabiš. Ampak, ostanimo raje pri dekoltejih. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak. Jao tipi.

Itak. Jao tipi.[/quote]

hahaaaaa

maš ti tut tisti hecen občutek, da ….. ?

Sem ravno razmišljal o tem, da v raznih reklamah o lepoti in popolnem videzu, v glavnem igrajo ženske. In namen tistega vsiljevanja je, da ustvarijo nek problem. Na primer, da so gube problem zaradi česar bi morala ženska biti nesrečna. In če ne želi biit nesrečna, mora kupiti njihov “čudežni” pripravek.
Kar pomeni, da je samozavestna ženska grožnja samemu potrošniškemu sistemu in zato nezaželjena.
Ta bedast sistem je naravnan tako, da namerno ustvarja čimveč nezadovoljnih ljudi.

Sem ravno razmišljal o tem, da v raznih reklamah o lepoti in popolnem videzu, v glavnem igrajo ženske. In namen tistega vsiljevanja je, da ustvarijo nek problem. Na primer, da so gube problem zaradi česar bi morala ženska biti nesrečna. In če ne želi biit nesrečna, mora kupiti njihov “čudežni” pripravek.
Kar pomeni, da je samozavestna ženska grožnja samemu potrošniškemu sistemu in zato nezaželjena.
Ta bedast sistem je naravnan tako, da namerno ustvarja čimveč nezadovoljnih ljudi.[/quote]

No, ne vem, če ravno sistem, zagotovo pa velik del gospodarstva cveti ravno zaradi tega.

Itak. Jao tipi.[/quote]

hahaaaaa

maš ti tut tisti hecen občutek, da ….. ?[/quote]
Da? Si hotla kaj rečt? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

evo, men pa ni všeč, da me tip v joške gleda. provzaprov bi ga kr usekala, tok me to zjezi….[/quote]

Še ena reč v skladu s tem, da si moški kr neki domišljajo. Recimo to, da ženskam ugaja, če jih buljijo kamorkoli že. In bi morale biti še vesele zaradi tega :)[/quote]
Bi še moral dodati en stavek….Razen, če ima ženska sama pri sebi kakšne pomisleke glede določenega dela, v katerega moški gleda.
Na primer, če ima ženska mozolj na nosu in jo seveda moti…
In če bom gledal v ta mozolj, bo ženska seveda nesrečna, ker jo spominjam na nekaj, kar ji pri njej ni všeč. 🙂

hahaaaaa

maš ti tut tisti hecen občutek, da ….. ?[/quote]
Da? Si hotla kaj rečt? :)[/quote]

metulko sem vprašala :)))))

je pa pohvalno, da tko lepo reagiraš name 🙂

matjazko, a to zgleda tako, ko se ti na glavo postaviš? 🙂

[/quote]

Točno tako, stojo sem delal na glavi, ampak se mi je malo zavrtelo. Na srečo si nisem nič naredil, če si bila v skrbeh zame. 😉

Ženske, ki si povečajo prsi tega ne storijo zase, ampak za tipe.
Ker sem sam ljubitelj majhnih “športnih” joškic me velike ne ganejo. Gane pa me dejstvo, da ima ena ženska tako potrebo ugajat eni sorti moških, da me to odvrača od nje.

Torej, kar se mene tiče: majhne, čvrste, športne joškice, široka mišičasta ramena, kratko pristriženi ali obriti lasje, brezkompromisna samozavest in power to the max. To me pri ženski privlači.

Tale gospa sicer nima širokih ramen, ampak mislim, da bi ti dala vetra:

http://www.youtube.com/watch?v=mHZBBNRrano

http://www.youtube.com/watch?v=mHZBBNRrano%5B/quote%5D

Čduen okus, da ima rad kratko ostrižene, ko so pa lasje simbol ženske lepote.

Čduen okus, da ima rad kratko ostrižene, ko so pa lasje simbol ženske lepote.[/quote]

Drugačen okus od tvojega je čuden? Si ti morda uradna merska enota za okus ali kaj?

Čduen okus, da ima rad kratko ostrižene, ko so pa lasje simbol ženske lepote.[/quote]

Tale gospa bi mi res dala vetra 🙂 Simbol lepote, vse v redu… Še dobro, da je da si različni ljudje pašemo med sabo. Tako nas več lahko seksa z drugimi. Če bi vsi samo eno simbolno lepoto iskal, potem bi že zdavnaj izumrli.

mene me nebi motlo sej lahko nardi kar če s svojim telesom. Samo da se ne počuti potem še slabse po operaciji joškov, pa je vse ok

Evo odgovor na avtoričino vprašanje

Iztok Mlakar :Oda

Kar pr ženski pravi moški,
prvo opazi, to so njeni, hmm mmm…
In kar narlepše je, buh sveti,
da spreminjajo se z leti.

Prvo mičkeni furbaci,
so k’ vsega so kapaci,
s’pod bluze ka za trabatine,
ko šuštice delat šaltine.

In pupca, ku da je kej kriva,
je nerodno, en jih skriva,