Povečane prsi-moško mnenje!
No, iskrenih odgovorov je bilo več, ampak včasih si izberemo tistega, ki nas potolaži, ne glede na to, koliko resnice je v njem. 😉
spet robija rabiš za support :))
kok si hecen, ko je kej preveč osebno, pa kliče atija robiiiii :))
matjaž, kaj ko bi ti dal kej svojega gor, pa bomo mi ocenili, mislim, da se boljš razumemo v to koker ti :))?[/quote]
Preveč se naslanjam na avtoritete in ženske, res je… :))))
Kar povej, Aleksandra, s čim si jih podlagaš? Push-ups, vata? 😀
spet robija rabiš za support :))
kok si hecen, ko je kej preveč osebno, pa kliče atija robiiiii :))
matjaž, kaj ko bi ti dal kej svojega gor, pa bomo mi ocenili, mislim, da se boljš razumemo v to koker ti :))?[/quote]
Preveč se naslanjam na avtoritete in ženske, res je… :))))
Kar povej, Aleksandra, s čim si jih podlagaš? Push-ups, vata? :D[/quote]
za teb usta zaprej jih je dost v podloženem ali nepodloženem slučaju
Plastični kirurg dr. Matjažko, dr. med., danes, 24.2.2012 svetuje brezplačno! 🙂
Zaradi pričakovanega povečanja naročil za preglde in zagotvljanja pregleda vseh naročenih pacientk, se je potrebno predhodno prijaviti preko e-pošte. :)[/quote]
Jaz lahko samo pretipam, potem pa naprej pošljem. mamografija brezplačno.. 🙂
Če so majhne je postopek tipanja za utrdlinami nekoliko hitrejši, zato je Aleksandra lahko prva v vrsti. :)))
Plastični kirurg dr. Matjažko, dr. med., danes, 24.2.2012 svetuje brezplačno! 🙂
Zaradi pričakovanega povečanja naročil za preglde in zagotvljanja pregleda vseh naročenih pacientk, se je potrebno predhodno prijaviti preko e-pošte. :)[/quote]
Če so majhne je postopek tipanja za utrdlinami nekoliko hitrejši, zato je Aleksandra lahko prva v vrsti. :)))[/quote]
Kaj pa veš, kakšne balkončke ima Aleksandra? 🙂 Mogoče se boš pa prav pri njej največ zadržal, pa ni rečeno da ravno zaradi velikosti. 🙂
Če so majhne je postopek tipanja za utrdlinami nekoliko hitrejši, zato je Aleksandra lahko prva v vrsti. :)))[/quote]
Kaj pa veš, kakšne balkončke ima Aleksandra? 🙂 Mogoče se boš pa prav pri njej največ zadržal, pa ni rečeno da ravno zaradi velikosti. :)[/quote]
Seveda vem, odziv pove marsikaj, dober indikator občutkov še posebej pri bolj temperamentnih. Jaz jo itak dražim, upam, da mi ni zamerila in ne bo natepla,:) meni to ni pomembno, značaj in osebnost, ali kaj si pa ti mislila, da moški naprej opazimo pri ženskah, kar nas silovito pritegne. :)))))
Kaj pa veš, kakšne balkončke ima Aleksandra? 🙂 Mogoče se boš pa prav pri njej največ zadržal, pa ni rečeno da ravno zaradi velikosti. :)[/quote]
Seveda vem, odziv pove marsikaj, dober indikator občutkov še posebej pri bolj temperamentnih. Jaz jo itak dražim, upam, da mi ni zamerila in ne bo natepla,:) meni to ni pomembno, značaj in osebnost, ali kaj si pa ti mislila, da moški naprej opazimo pri ženskah, kar nas silovito pritegne. :)))))[/quote]
Če mene vprašaš, bi se z Aleksandro vidva prav fino ujela, ker sta oba odbita humorista. 🙂
A kaj moški prvi opazijo pri ženskah? Mislim, da je bolj pravilno vprašanje, česa ne opazijo.
Seveda vem, odziv pove marsikaj, dober indikator občutkov še posebej pri bolj temperamentnih. Jaz jo itak dražim, upam, da mi ni zamerila in ne bo natepla,:) meni to ni pomembno, značaj in osebnost, ali kaj si pa ti mislila, da moški naprej opazimo pri ženskah, kar nas silovito pritegne. :)))))[/quote]
Če mene vprašaš, bi se z Aleksandro vidva prav fino ujela, ker sta oba odbita humorista. 🙂
A kaj moški prvi opazijo pri ženskah? Mislim, da je bolj pravilno vprašanje, česa ne opazijo.[/quote]
Ona je predivja zame, bi me naluskala, jaz sem miren po značaju, po jeziku pa kakor kdaj, ampak bi rekel, da sem tudi bolj zadržan. Če bi prišla zraven, pa bi jo štopala, potem bi si mogoče upal. :)))
to, da bi se midva z matjažem ujela ni res.
on si rad tle ping pong žogico podaja, ko se najdeta s kako podobno in napišeta po eno vrstico in to traja v nedogled – vsebina? največkrat jo ni :))))
drugo – tele njegove o dojenju, pa včeraj kaj mu bom pomagala sadit in pol da nosi on svoje orodje sabo… te gostilniške mi ne sedejo
poleg tega si itak niti ne upa
in pol, da izpade dedec izjavi, da je testiral al ne vem kaj že, da ga kao zabava to
ne vem kaj je tut hotu povedat s tistim podlaganjem jošk z vato…. ne vem, se mogoče sam šemi doma pa to uporablja…. men namreč ni jasno kaj bi z vato delala
v glavnem, ko mu ne gre, se skoz neki vn vleče, pa robija pol vpleta…
tko, da sramežljivka – čisto nasprotje sva. in če bi se dobila bi bil tiho k rit :))
Ti šment, s kakšno lahkoto ti spregledaš moške, neverjetno, kako smo transparentni zate, čitaš naš kot odprto knjigo, pred tabo moški ne more ničesar skriti, totalno si me razgalila v nulo, pravi pisholog. phaha :)))
PS Mene ne bi motilo, če bi si jih podložila, itak gledam v oči ženski, tako kot vsak moški. 😀
…ali pa prsi.
Čuj , zakaj tale mahjenost nekaterih moških na te dve izboklini v sprednjem predelu ženskega telesa? Mogoče zato, ker je to bilo naše prvo srečanje z zunanjim svetom, ko nas je mati dojila? haha :))[/quote]
“Zakaj moški dojenčki tako zelo jokajo, ko jih matere prenehajo dojiti?”
“Ker vedo, da bo minilo zelo dolgo časa, da bodo spet prišli do ženskih prsi!”
No meni je pa škoda, ker so v takšnih temah prisotni večinoma diplomatski odgovori, zajebancija in težnja proti operacijam. Zanimivo bi bilo prebrat resnične, iskrene in direktne odgovore moških in malo primerjat, kako odgovarjajo v drugih temah (sploh, če v drugih temah preferirajo ogromne prsi). Iskreno je odgovoril samo Spider. Kako bi odreagirali v resničnem življenju, je pa itak vprašanje. Tu samo pišete, kako ste proti operacijam, delate pa nekaj povsem drugega.
Če bi imeli možnost izbirati med popolnoma naravno Ulo Furlan (ki je recimo za moje pojme ena najlepših Slovenk s čudovitim obrazom) in Grošeljevo s prevelikimi silikoni, podaljški in peroksidom, bi vas 90 % izbralo slednjo. Sem sigurna.
Forum je zaprt za komentiranje.