Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Polni ste nasvetov za druge..

Polni ste nasvetov za druge..

Heh ta forum je vedno za nikamor! Ponavadi eni in isti pišete bedarije in se ponavljate, da je prav dolgcajt!

Ja itak, stara. Ne boš valda dejtala 40 letne plešaste filozofe ?[/quote]

lej, stari.. oni so za kakšne globokoumne debate, ti si pa lep pa za khm khm, nje.. pa svoje lepa usta morš držat zaprta ;)[/quote]
Samo potem ti bo dolgčas, boš fejst zehala 🙂

lej, stari.. oni so za kakšne globokoumne debate, ti si pa lep pa za khm khm, nje.. pa svoje lepa usta morš držat zaprta ;)[/quote]
Samo potem ti bo dolgčas, boš fejst zehala :)[/quote]

kdaj bi mi bilo dolgčas? pri filozofiranju golobučnih 40-letnikov al pr seksu s tabo (z zaprtimi ustmi)?! rofl

kdaj bi mi bilo dolgčas? pri filozofiranju golobučnih 40-letnikov al pr seksu s tabo (z zaprtimi ustmi)?! rofl[/quote]
Pri meni ta nedosegljivost ne deluje. Zastonj se matraš…

kdaj bi mi bilo dolgčas? pri filozofiranju golobučnih 40-letnikov al pr seksu s tabo (z zaprtimi ustmi)?! rofl[/quote]
Mislim, da je ciljal na slednje. Sicer si mu dala dober nasvet, ampak žal… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Menda povzročajo ljudem največ težav pri slovenščini prehodi 3. os. množine na 1. os. ednine. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

bemfle vozikajo ljudje, ki mislijo, da jim lahko bemfl da veljavo, ki bi jo morali najti v sebi, a je tam nikakor niso sposobni najti, ker jih tare hud kompleks manjvrednosti… Podobno, kot tipi z majhnimi vozikajo veliiiike terence. 🙂 Samo taki si bi izbrali nick Enostavno Bog , S KATERIM BI POVDARJALI, PODOBNO, KOT Z OČKOVIM BEMFLNOM, SVOJO VELJAVO IN S TEM PRIKRIVALI SVOJ KOMPLEKS manjvrednosti… V povedanem tiči njihov največji problem, ki ga iščejo na napačnem mestu, namesto v sebi… Ko bodo to doumeli, bodo ugotovili, da je izgubljanje časa z brezplodnim čvekanjem z neznanci – nesmisel, NAŠLI REŠITEV IN DELALI NA TISTEM, KAR JIM BO DALO DEJANSKO IN NE NAMIŠLJENE VELJAVE…

…pa vendarle. Ob tej priložnosti bi pohvalila vse, ki se tukaj ventilirajo, najprej punce: Skelo, Senzo, Pandoro, Antilopo, Goldfishko, Gazelo, Misonkko in pa naše čudovite moške: Robija, On[sup]eta[/sup], Spiderja, Matjažkota, Markota, Kučkota, Frančeka, Najlepšega in Najpametnejšega, Booma, wd40 …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ta forum zame ni ventil. Ne vem, kaj drugi počnete, da se ventilirate preko virtuale in vam je tko ok, ampak zame je odpiranje ventilov nekaj povsem drugega.

Pa ne da montiraš vodovodne inštalacije? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa ne da montiraš vodovodne inštalacije? :)[/quote]

Itak ja:). Sproščam pritisk v ceveh.

ustvarja nekaj delovnih mest 🙂 IN nekaj reklame 🙂 Poganja gospodarstvo :D[/quote]

Na Polju bi imeli več od njega.[/quote]

A nisi ti uni, ki se je zadnjič tako razburjal, ker sem mu odgovarjala na brezvezno pisarijo….? In si mi nekajkrat napisal, da se ne pogovarjaš z mano….????

Mislim, da je ciljal na slednje. Sicer si mu dala dober nasvet, ampak žal… :)[/quote]Ni dober nasvet, ker on večino tega dela opravi z (velikimi) usti…… cccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Na Polju bi imeli več od njega.[/quote]

A nisi ti uni, ki se je zadnjič tako razburjal, ker sem mu odgovarjala na brezvezno pisarijo….? In si mi nekajkrat napisal, da se ne pogovarjaš z mano….????[/quote]
Če pa si ga užalila. 🙂

…pa vendarle. Ob tej priložnosti bi pohvalila vse, ki se tukaj ventilirajo, najprej punce: Skelo, Senzo, Pandoro, Antilopo, Goldfishko, Gazelo, Misonkko in pa naše čudovite moške: Robija, On[sup]eta[/sup], Spiderja, Matjažkota, Markota, Kučkota, Frančeka, Najlepšega in Najpametnejšega, Booma, wd40 …[/quote]

Hvala, tudi ti si neskončno pohvaljena….
Tko je, ventilčki so kdaj preobremenjeni in zapiskajo 🙂 drgač so pa pretežno neškodljivi…
Edin…raznolikosti in originalnosti pa človk res začne pogrešat…počas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close