Polni ste nasvetov za druge..
Samo potem ti bo dolgčas, boš fejst zehala :)[/quote]
kdaj bi mi bilo dolgčas? pri filozofiranju golobučnih 40-letnikov al pr seksu s tabo (z zaprtimi ustmi)?! rofl[/quote]
Mislim, da je ciljal na slednje. Sicer si mu dala dober nasvet, ampak žal… 🙂
bemfle vozikajo ljudje, ki mislijo, da jim lahko bemfl da veljavo, ki bi jo morali najti v sebi, a je tam nikakor niso sposobni najti, ker jih tare hud kompleks manjvrednosti… Podobno, kot tipi z majhnimi vozikajo veliiiike terence. 🙂 Samo taki si bi izbrali nick Enostavno Bog , S KATERIM BI POVDARJALI, PODOBNO, KOT Z OČKOVIM BEMFLNOM, SVOJO VELJAVO IN S TEM PRIKRIVALI SVOJ KOMPLEKS manjvrednosti… V povedanem tiči njihov največji problem, ki ga iščejo na napačnem mestu, namesto v sebi… Ko bodo to doumeli, bodo ugotovili, da je izgubljanje časa z brezplodnim čvekanjem z neznanci – nesmisel, NAŠLI REŠITEV IN DELALI NA TISTEM, KAR JIM BO DALO DEJANSKO IN NE NAMIŠLJENE VELJAVE…
…pa vendarle. Ob tej priložnosti bi pohvalila vse, ki se tukaj ventilirajo, najprej punce: Skelo, Senzo, Pandoro, Antilopo, Goldfishko, Gazelo, Misonkko in pa naše čudovite moške: Robija, On[sup]eta[/sup], Spiderja, Matjažkota, Markota, Kučkota, Frančeka, Najlepšega in Najpametnejšega, Booma, wd40 …
kdaj bi mi bilo dolgčas? pri filozofiranju golobučnih 40-letnikov al pr seksu s tabo (z zaprtimi ustmi)?! rofl[/quote]
Mislim, da je ciljal na slednje. Sicer si mu dala dober nasvet, ampak žal… :)[/quote]Ni dober nasvet, ker on večino tega dela opravi z (velikimi) usti…… cccc
Na Polju bi imeli več od njega.[/quote]
A nisi ti uni, ki se je zadnjič tako razburjal, ker sem mu odgovarjala na brezvezno pisarijo….? In si mi nekajkrat napisal, da se ne pogovarjaš z mano….????[/quote]
Če pa si ga užalila. 🙂
…pa vendarle. Ob tej priložnosti bi pohvalila vse, ki se tukaj ventilirajo, najprej punce: Skelo, Senzo, Pandoro, Antilopo, Goldfishko, Gazelo, Misonkko in pa naše čudovite moške: Robija, On[sup]eta[/sup], Spiderja, Matjažkota, Markota, Kučkota, Frančeka, Najlepšega in Najpametnejšega, Booma, wd40 …[/quote]
Hvala, tudi ti si neskončno pohvaljena….
Tko je, ventilčki so kdaj preobremenjeni in zapiskajo 🙂 drgač so pa pretežno neškodljivi…
Edin…raznolikosti in originalnosti pa človk res začne pogrešat…počas…
Forum je zaprt za komentiranje.