Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Polni ste nasvetov za druge..

Polni ste nasvetov za druge..

…svoje situacije pa še vedno ne znate in ne zmorete rešiti. Zaradi tega čveka ni nihče pametnejši, nihče samozavestnejši, nihče ne bo zahaklal komada s pomočjo tega čveka, če tega sam ne zna, vaše zveze niso nič bogatejše zaradi vašega udejstvovanja tukaj, kvečemu nasprotno, stvari, ki bi jih morali povedati partnerju, pišete neznancem na forumu..Ta čvek je samo nekoristen ventil, nič drugega…In ker je ventil, imajo vse informacije tukaj isto vrednost, zato je čisto vseeno, kdo je neresen in kdo resen, ker tukaj vsi isto zapravljamo dragoceni čas.

Saj se samo šalim. Zakon ste vsi, še posebej tisti, ki veliko pišete.
Vaše delo je cenjeno in spoštovano. Se opravičujem za zgornji izpad.

Ravno sem hotela napisati, da ti je končno prišlo:))). Potem pa samozanikanje. 11 minut kasneje.

Ni bilo samozanikanja, nekdo očitno rad krade nicke. Pa naj, pa naj..

Kaj te vleče sem ob vsem tem vedenju?

Isto vprašanje lahko zastaviš sebi…

Zase vem.

štos dneva

štos dneva[/quote]

Si se že streznil?

štos dneva[/quote]

Si se že streznil?[/quote]
jaz se vedno lahko streznim … tebi pa IQ ne bo zrasel preko številke tvojega levega čevlja nikoli

Berem ta forum, nasvetov vidim pa bore malo, sploh jih ne opazim, nimam občutka, da bi prevladovali oziroma bili moteči. Verjetno, ker jih niti ne iščem.
Človek velikokrat najde tisto, kar potrebuje, tudi če tega ne želi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne samo, da talate nasvete, še spremenit nas želite, da bi se obnašali točno tako kot vi 🙂 Robi je guru kar se tega tiče, takoj za njim si pa že ti Marko 😉

Če tako čutiš, bo že nekaj na tem, da ti ne paše trenutno stanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko se tudi s tem tolažiš 🙂

Nekatere je potrebno še vzgojiti, to pa ni enako spreminjanju. Če je človek prazen v sebi, ga lahko kvečjemu obogatiš. Čakam naval zahval s strani praznih monovcev, ki so se vsaj malce okrepili tu gori na forumu.

S čim točno bi nas pa vi lahko obogatili ? Z nepreizkušenim znanjem in izkušnjah drugih, ki jih ne poznate osebno ? 😀

Otroci so ljubezen in podobnih debilnih izjav pač ne morem jemat resno, sorry 🙂

In se tudi bom. 🙂

In se tudi bom. :)[/quote]

Daj še mene 🙂

Kar so njihovi starši zamudili pri vzgoji, tistega tudi mi ne bomo nadoknadili.
Ko je človek odrasel, se vzgaja sam. Bolj je trmast ali vase zagledan, težje se bo česa naučil in naredil kakšno pozitivno spremembo.

Čist hudo, zdej bomo pa že vzdevke kradli. Zrelost kr prbija iz vs 🙂

Otroci poznajo brezpogojno ljubezen. Kaj pa so po tvoje otroci?

Marko, a je možno vzdevek “ukrasti”? Prosim, če mi odgovoriš. Hvala za odgovor.

LP, Tvoj skrivni oboževalec

Kar so njihovi starši zamudili pri vzgoji, tistega tudi mi ne bomo nadoknadili.
Ko je človek odrasel, se vzgaja sam. Bolj je trmast ali vase zagledan, težje se bo česa naučil in naredil kakšno pozitivno spremembo.[/quote]
Kakšna je šele tvoja vzgoja morala izgledat, da si danes tako pust, resen, temačen, pesimistično naravnan. S tem zadnjim stavkom si pa čisto sebe zadel. Bolj trmastega človeka od tebe ni tu gor 😉

To je moj peskovnik in moja lopatka. Najdi si svojo. Pa na igle pazi. Baje so bli ponoč narkomani tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close