Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Polni ste nasvetov za druge..

Polni ste nasvetov za druge..

Lahko si ga izposodiš za nedoločen čas, ukrasti ga ne moreš, ker ima vsak dostop do njega. To je tako, kot da bi vse, ki imajo isto ime kot jaz, označil, da so mi ukradli ime. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej stari, ful si me razjezil s krajo vzdevka. Thanks for ruining my day 🙁

ustvarja nekaj delovnih mest 🙂 IN nekaj reklame 🙂 Poganja gospodarstvo 😀

ustvarja nekaj delovnih mest 🙂 IN nekaj reklame 🙂 Poganja gospodarstvo :D[/quote]

Na Polju bi imeli več od njega.

Samo pomagati ti hoče. Naj te ne bo strah pomoči. Vsega ne zmoremo sami!

Zdej se bo Marko končno imel z nekom za pogovarjat. Bo cel cajt mislu, da jst stojim za tem vzdevkom, haha 😀

No to je standard za nekatere tukaj. Razen, če misliš da obstaja nekdo, ki je lahko 24/7 prisoten. Temu se reče deljenje identitete in je zelo priljubljeno pri organih.

A spolnih?

Ja spolnih. Pa kok si ti star? Jeeeeez

ta čvek je samo ventil, to sem hotel povedati. zato je čisto vseeno, kolk je kdo resen, neresen, to niso relevantne informacije, saj tukaj vsi samo čvekamo in nič drugega..

Seveda 😉 Se štekamo 😉 Ne bom omenjal več omenjal kuvert in osciloskopov.

Tudi jaz sem istega mnenja,kdor koli si si to lepo napisal.Imam kolegico ,ki se pritožuje,da njen, kar naprej visi na netu,kaj vse počne, kdo bi vedel?To zame ni nobeno partnerstvo,zveza dveh,ki naj bi spoštovala drug drugega se prilagajala,pogovarjala…….ne pa vsak po svoje.Menim, da ste vsi tle gor v nekih težavah,zasvojenosti.Osebno si tega ne želim.Bom pač toliko časa iskala,da bo našla ta pravega in mi nebo treba po forumih jokcat in iskat rešitve ali pa se tle gor zabavat.

Tudi jaz sem istega mnenja,kdor koli si si to lepo napisal.Imam kolegico ,ki se pritožuje,da njen, kar naprej visi na netu,kaj vse počne, kdo bi vedel?To zame ni nobeno partnerstvo,zveza dveh,ki naj bi spoštovala drug drugega se prilagajala,pogovarjala…….ne pa vsak po svoje.Menim, da ste vsi tle gor v nekih težavah,zasvojenosti.Osebno si tega ne želim.Bom pač toliko časa iskala,da bo našla ta pravega in mi nebo treba po forumih jokcat in iskat rešitve ali pa se tle gor zabavat.

Otroci poznajo brezpogojno ljubezen. Kaj pa so po tvoje otroci?[/quote]Mislim, da so njemu zgolj “stranski produkt seksa”… :/
Nemara je tudi on tako nastal cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi jaz sem istega mnenja,kdor koli si si to lepo napisal.Imam kolegico ,ki se pritožuje,da njen, kar naprej visi na netu,kaj vse počne, kdo bi vedel?To zame ni nobeno partnerstvo,zveza dveh,ki naj bi spoštovala drug drugega se prilagajala,pogovarjala…….ne pa vsak po svoje.Menim, da ste vsi tle gor v nekih težavah,zasvojenosti.Osebno si tega ne želim.Bom pač toliko časa iskala,da bo našla ta pravega in mi nebo treba po forumih jokcat in iskat rešitve ali pa se tle gor zabavat.[/quote]
Po tej definiciji je vsak ničvreden, če karkol na net napiše, tako da si komot enega iz neta snameš, ko sta glih za skup 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ideal moške lepote je Enostavno bog! tko

Ja itak, stara. Ne boš valda dejtala 40 letne plešaste filozofe ?

Brb. Grem po glavnik, čupa se mi je sfukala

Ampak talele forum je postal…za nkamor.

Ja itak, stara. Ne boš valda dejtala 40 letne plešaste filozofe ?[/quote]

lej, stari.. oni so za kakšne globokoumne debate, ti si pa lep pa za khm khm, nje.. pa svoje lepa usta morš držat zaprta 😉

Jaz sem pa že leta in leta samski. Zgledam super, ženske pa me ne marajo. Kako naj pridem do ženske?

Pokaži jim (zlaži se) da zaslužiš neto vsaj 2.100,00 €.
Kupi si en dober avto. Najbolj pederski so črni AUDI. Vsaj A4.

Malo razvij telo in prični hoditi v fitnes.
Skrbi za svojo postavo in obleko!

Naslednje: takoj se odseli od mame.

Ti je še ostalo kaj las?
Baje si 3/4 plešast.

Kje je to?

Saj imam hud avto, sicer od očeta, ampak ok. Je pa bemfl.
Hodim v fitnes, oblečem se dobro, elegantno, športno – odvisno od situacije.
Zakaj odseliti od mame?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close