Polni ste nasvetov za druge..
Lahko si ga izposodiš za nedoločen čas, ukrasti ga ne moreš, ker ima vsak dostop do njega. To je tako, kot da bi vse, ki imajo isto ime kot jaz, označil, da so mi ukradli ime. :))
Tudi jaz sem istega mnenja,kdor koli si si to lepo napisal.Imam kolegico ,ki se pritožuje,da njen, kar naprej visi na netu,kaj vse počne, kdo bi vedel?To zame ni nobeno partnerstvo,zveza dveh,ki naj bi spoštovala drug drugega se prilagajala,pogovarjala…….ne pa vsak po svoje.Menim, da ste vsi tle gor v nekih težavah,zasvojenosti.Osebno si tega ne želim.Bom pač toliko časa iskala,da bo našla ta pravega in mi nebo treba po forumih jokcat in iskat rešitve ali pa se tle gor zabavat.
Tudi jaz sem istega mnenja,kdor koli si si to lepo napisal.Imam kolegico ,ki se pritožuje,da njen, kar naprej visi na netu,kaj vse počne, kdo bi vedel?To zame ni nobeno partnerstvo,zveza dveh,ki naj bi spoštovala drug drugega se prilagajala,pogovarjala…….ne pa vsak po svoje.Menim, da ste vsi tle gor v nekih težavah,zasvojenosti.Osebno si tega ne želim.Bom pač toliko časa iskala,da bo našla ta pravega in mi nebo treba po forumih jokcat in iskat rešitve ali pa se tle gor zabavat.
Tudi jaz sem istega mnenja,kdor koli si si to lepo napisal.Imam kolegico ,ki se pritožuje,da njen, kar naprej visi na netu,kaj vse počne, kdo bi vedel?To zame ni nobeno partnerstvo,zveza dveh,ki naj bi spoštovala drug drugega se prilagajala,pogovarjala…….ne pa vsak po svoje.Menim, da ste vsi tle gor v nekih težavah,zasvojenosti.Osebno si tega ne želim.Bom pač toliko časa iskala,da bo našla ta pravega in mi nebo treba po forumih jokcat in iskat rešitve ali pa se tle gor zabavat.[/quote]
Po tej definiciji je vsak ničvreden, če karkol na net napiše, tako da si komot enega iz neta snameš, ko sta glih za skup 😉
Forum je zaprt za komentiranje.