Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokvarjena

pokvarjena

Pa mimogrede, beatifikacija še ni dovolj, da nekdo psotane svetnik. Če se že gremo RKC svetnike. Po beatifikaciji postanejo samo blaženi.

Kdaj je pa ženska v blaženem stanju, pa tudi vemo. 🙂

Hehe, vse tiste, ki ne naredijo podobnega prestopka, so potemtakem svetnice ali kak?

ps: nisem vedela, da je beatifikacija tako “poceni” :)[/quote]

Draga, vem, da si dovolj inteligentna in načitana, da ti ni treba tega prevajat v jezik za manj kot preproste ljudi. 🙂

Gibonni ima en komad, v katerem pravi:

“kojim imenom
kojom besidon
bi ovu jubav krstija
i ko bi normalan
a ko bi nasmijan
vaku tebe trpija

a i to triba znat
ti daješ prazno tilo
ali dušu nemoš dat
i nije lako bit
i svetica i k.urba
sve po potribi
kako se namisti u taj čas”[/quote]

Ok. A vseeno “lutam” v dvomih ali se iz mene norca delaš ali misliš kompletno resno 🙂

Draga, vem, da si dovolj inteligentna in načitana, da ti ni treba tega prevajat v jezik za manj kot preproste ljudi. 🙂

Gibonni ima en komad, v katerem pravi:

“kojim imenom
kojom besidon
bi ovu jubav krstija
i ko bi normalan
a ko bi nasmijan
vaku tebe trpija

a i to triba znat
ti daješ prazno tilo
ali dušu nemoš dat
i nije lako bit
i svetica i k.urba
sve po potribi
kako se namisti u taj čas”[/quote]

Ok. A vseeno “lutam” v dvomih ali se iz mene norca delaš ali misliš kompletno resno :)[/quote]

Moja naklonjenost tebi je pristna. 🙂

Fight in the mud:).

Pa mimogrede, beatifikacija še ni dovolj, da nekdo psotane svetnik. Če se že gremo RKC svetnike. Po beatifikaciji postanejo samo blaženi.

Kdaj je pa ženska v blaženem stanju, pa tudi vemo. :)[/quote]

Splošno znano je, da je beatifikacija prvi pogoj, da se kandidata kasneje razglasi za svetnika, ker nisem kardinal ali kaj podobnega, postopkov, ki sledijo po beatifikaciji ne poznam, zato je zame pojem blaženega sinonim za svetništvo; še vsak ki je prilezel do beatifikacije, je sčasoma postal svetnik 😛

Hja, kaj za katero pomeni, da je blažena je precej različno – zame, da sem zaljubljena, za marsikatero pa da je noseča 😉 Kje se najdeš ti?

Splošno znano je, da je beatifikacija prvi pogoj, da se kandidata kasneje razglasi za svetnika, ker nisem kardinal ali kaj podobnega, postopkov, ki sledijo po beatifikaciji ne poznam, zato je zame pojem blaženega sinonim za svetništvo; še vsak ki je prilezel do beatifikacije, je sčasoma postal svetnik 😛

Hja, kaj za katero pomeni, da je blažena je precej različno – zame, da sem zaljubljena, za marsikatero pa da je noseča 😉 Kje se najdeš ti?[/quote]

Po tvoji razlagi sem kar svetnica 🙂

Drugače pa marsiakteri blažen ni postal svettnik niti nikoli ne bo. Jim manjka ene par čudežev. In zadnje čase je čudežev vse manj.

Hja, kaj za katero pomeni, da je blažena je precej različno – zame, da sem zaljubljena, za marsikatero pa da je noseča 😉 Kje se najdeš ti?[/quote]

trape zblojene _> svetnik je lahko samo MOŠKI … kot fračarice o tem pojmu sploh nimata kaj tipkati … res je treba 1/2 človeštva deratizirati ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

trape zblojene _> svetnik je lahko samo MOŠKI … kot fračarice o tem pojmu sploh nimata kaj tipkati … res je treba 1/2 človeštva deratizirati ☻[/quote]

Ja, ja. Obstajajo tudi nedolžne svetnice. 🙂

trape zblojene _> svetnik je lahko samo MOŠKI … kot fračarice o tem pojmu sploh nimata kaj tipkati … res je treba 1/2 človeštva deratizirati ☻[/quote]

Za Mater Terezo si kdaj slišal?

Po tvoji razlagi sem kar svetnica 🙂

Drugače pa marsiakteri blažen ni postal svettnik niti nikoli ne bo. Jim manjka ene par čudežev. In zadnje čase je čudežev vse manj.[/quote]

Tako podrobno v tem zosu pa nisem, da bi lahko to komentirala 😉

Se ponižno odpovedujem – tvoji pristnosti in ravno tako naklonjenosti, lahko pa to deliš izven foruma, tam se ti bo oboje bolj obrestovalo 😉

Naj bo to provokacija ali ne. Takih primerov kot jih opisuje avtorica, je veliko.
Ima nasilnega tipa, ki je sicer (še) ni udaril.
Stran, daleč stran od takega tipa.
V glavnem tule ste sami popolneži, v briljantnih razmerjih, zato pa se tako zgražate nad avtorico. Spustite se kdaj pa kdaj iz oblakov.
Marko, ti si pa resnično bolan. Umor in seks to je tebi eno in isto. Če nekdo klošarja ubije, je tebi isto kot, če nekdo z nekom seksa. SI mogoče pomislil, da tisti klošar ne uživa? To je očitno zate previsoka matematika.

Nisem nikjer napisal, da je umor in seks eno in isto. V tem primeru se sploh ne pogovarjamo o seksu, ampak o varanju. Razume? Gre za dva različna dejanja, ki pa sta OBA družbeno nesprejemeljiva.
A zate je seks in varanje eno in isto? Potem pa tako z varanjem nič ni narobe. Seks=užitek, kar pomeni da je tudi varanje=užitek. Po tvoji logiki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bukvca, ti pa malo pazi, kako ocenjuješ druge forumaše in forumašice. Oznaka, da je nekdo “bolan”, je huda. Če ti pristajaš na zlagano razmerje, je to tvoj in ne naš problem. To seveda ne pomeni, da imamo mi idealna razmerja, ampak tudi v razmerju nismo za vsako ceno. Saj veš, kako pravi reklama za DM – KER SE CENIM! :))

Verjetno je samo ciljala na to, da sem prehlajen ali pa kaj takega. No, nič mi ni, zdrav sem kot riba trenutno, kakor tudi moje razmerje. Hvala za skrb. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če eno leto nista bila skupaj, verjetno niti nasilja ni bilo v tem obdobju. Da bi bilo nasilje oziroma strah pred nasiljem razlog za nezaupanje, je sicer možno. Ampak potem spet pridemo do istega zaključka, da takšno razmerje dolgoročno gledano nima perspektive. Ampak ona tudi tega ne pravi. Pravi nekako tako, da je ugotovila, da je njen partner super, da si zasluži najboljše, da si želi biti z njim. Nič pa o tem, da si želi stran od njega zaradi nasilja ali česarkoli drugega.
Pri tem sploh ni bistveno v kakšnih razmerjih smo mi in ali sploh smo v razmerjih. Recimo da podobnih težav, po katerih nas sprašuje avtorica, nimamo. Če smo “idealni” pa bogsigavedi. Ampak, če smo zadovoljni s tem, kar imamo, bo to kar dovolj.

Spustimo naj se iz oblakov in začnemo varat, zganjat nasilje, da ne bomo delovali tako popolno? Si to mislila? :)) Nisem vedel, da je to popolno. Očitno imamo različne poglede na popolnost. :))

Antilopa, si ti Markova odvetnica? Samo vprašam. Ja, Marko, govori se o seksu v tej temi. Dva sta seksala in uživala. Ti pa to daješ v isti koš z umorom klošarja, kjer pa bo kvečjemu morilec užival, umorjeni pa verjetno ne, ali pač? Bolene, skrajno bolane primerjave imaš.
Očitno se imate vsi za idealne, ker ste se tako spravili na avtorico.
Kako jaz vidim njuno razmerje? Ženska je ponižna, tiha, ker se boji, da bi jo premlatil, ker je očitno nasilnež, nekoč si pa zaželi nekaj boljšega, to izvede in potem se vrne nazaj v začarani krog. Namesto, da bi se osvbodila agresivnega tipa, se vrne k njemu.
Ta je (še) ni udaril. Dejstvo pa je, da se pretepene žene vedno znova vračajo k možu. Krivdo valijo pa nase.

Uživajte v svoji popolnosti. Vi imate vsi odlične odnose, zato lahko sodite druge. Vi in vaši partnerji ne delajo napak. Uživajte, meni se ne da več prerekat z vami. Sem bolj na realnih tleh. Ne sodim drugih, ker sama nisem popolna.
Samo nekaj mi ne gre v glavo. Če imate tako popolne odnose in razmerja, zakaj dneve in dneve preždite tu gor?
Uživajte, adijo.

A ni boljši forum kot varanje, ko ni moža doma? 🙂

Lepo povedano, ni kaj dodat lahko le vsak sam pri sebi razmisli o napisanem.

Tema se mi zdi vse bolj izmišljena kot pa resnična, iz preprostega razloga, ker avtor/ica piše svoja “vprašanja” v duhu kakor se odvija debata.
Tudi če ni izmišljena gre pa za nekoga, ki se je poročil/vezal “na horuk”, ker se to pač tako dela, brez, da bi pri sebi razmislil kaj vse to sabo prinese, brez pravega razloga, želje bit z nekom in sedaj smo kjer smo.
Ja in takih razmerij res ni malo….. žal.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hej kam greš sedaj? Ne zdej še nas prevarat….. ;)Ne se ne, še najmanj se govori os seksu kot takem, bolj se pogovarjamo o zaupanju v zakonu/vezi. 😉
Mogoče ravno zato ne razumeš kaj ti je želel Marko povedat s tistim absurdnim primerom, ko je šel tako v skrajnost.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Niso tako bolane. Misliš, da bi njen mož užival, če bi vedel? Si vedela, da umor ne boli? Ko človek umre, ne čuti bolečine? A ti si pa mislila, da po umoru še dolgo čutiš bolečine? :)) Malo te hecam, ker si tako bolano resno zagrabila, razumet pa tako ali tako nočeš.

S tem se pa strinjam, ponavadi gre tako. Ampak tu ni govora o njenem odnosu, saj ni pokazala nobene želje po tem, da bi se tega odnosa rešila, temveč obratno. Zelo si želi ostati, o njunem odnosu pa dejansko ne vemo nič oziroma zelo malo. Govora je o VARANJU, ne o seksu. Seks je le orožje za varanje. To je tako, kot da bi se zgodil umor z nožem, ti pa bi se pogovarjala o nožu, kako zelo nenevaren je in kako lepo si lahko z njim narežeš salamo in uživaš pri jedi. Nož je torej namenjen užitku. Kaj pa je narobe s tem? No, tako razmišljaš.

Nesmiselno se mi zdi z vami popolneži ukarjat. Jaz nisem tako popolna tako, da ne pašem med vas.
Avtorica vas okrog prenaša s provokacijo.

Ker, če bi bila na forumu, ko je on doma, bi on lahko videl, da ga varaš z nami tako pa itak ne ve? 😉 :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close