Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokvarjena

pokvarjena

res si ne morem kaj, da nebi bil zloben: bogi tvoj mož … a ima on vsaj ljubimca ☺[/quote]

On ne šteje.On je moja druga polovica. Del mene. Pa itak skozi pravi, da ima celo pisni dokument, da me je “ownal”.[/quote]
doumel – to sta dve bejbi poročeni ☺♥
emmm od vaju je možakar’ca in katera ženež ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

On ne šteje.On je moja druga polovica. Del mene. Pa itak skozi pravi, da ima celo pisni dokument, da me je “ownal”.[/quote]
emmm od vaju je možakar’ca in katera ženež ☺[/quote]

Sami hermafroditi. Če bo po sreči, bo mogoče kar on noseč. Hepi? 🙂

emmm od vaju je možakar’ca in katera ženež ☺[/quote]

Sami hermafroditi. Če bo po sreči, bo mogoče kar on noseč. Hepi? :)[/quote]
a ni to najbolj normalno ☺
v vseh spodobnih filmih ona reče: “we are pregnant” ☺ ☺ ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sami hermafroditi. Če bo po sreči, bo mogoče kar on noseč. Hepi? :)[/quote]
v vseh spodobnih filmih ona reče: “we are pregnant” ☺ ☺ ☺[/quote]

Točno tako! Če se že vsi moški hvalijo s tem, naj vsaj en tudi hodi 9 mesecev naokrog ves okrogel. 🙂
Tisti film s Schwarzeneggerjem ne šteje.

v vseh spodobnih filmih ona reče: “we are pregnant” ☺ ☺ ☺[/quote]

Točno tako! Če se že vsi moški hvalijo s tem, naj vsaj en tudi hodi 9 mesecev naokrog ves okrogel. 🙂
Tisti film s Schwarzeneggerjem ne šteje.[/quote]
evo babje pretiravanje o nosečnosti ☺ — trebuh se vam pozna šele od 5. meseca dalje … torej je to vsaj 50% več nakladanja kot resnice ☺
takrat pa tudi fotru začne rasti trebuh, ker itak nima kaj drugega početi kot jesti in piti (beer bauch ) ☺

Tisti film s Schwarzeneggerjem ne šteje.[/quote]
evo babje pretiravanje o nosečnosti ☺ — trebuh se vam pozna šele od 5. meseca dalje … torej je to vsaj 50% več nakladanja kot resnice ☺
takrat pa tudi fotru začne rasti trebuh, ker itak nima kaj drugega početi kot jesti in piti (beer bauch ) ☺[/quote]

Ja, ja, to ti misliš. Kaj pa recimo napihnjenost? 🙂

takrat pa tudi fotru začne rasti trebuh, ker itak nima kaj drugega početi kot jesti in piti (beer bauch ) ☺[/quote]

Ja, ja, to ti misliš. Kaj pa recimo napihnjenost? :)[/quote]
desc prdne … ženska pa rodi. Konec težav ☺

To jr posledica prepredanja, ker jeste za dva…. pol vam je pa slabo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, dobro da zdaj vem, da prdec reši vse. 🙂
Grem… preden mi kdo odklopi internet.

jutri pa nam povej, ali je treba strop v spalnici že prebeliti

Orhideja na robu, dej ne kompliciraj.
Uživala si, spoznala, da je sedaj vajin odnos z možem boljši, spet pravi. Se pravi, čeprav se grdo sliši, konec koncev vajini vezi naredila celo uslugo. Bolelo bo oba, če boš možu povedala za skok čez plot, tako pa se moraš sama soočit s tem in ko boš vse skup sprejela, bodo sanje spet ok. Pojdi naprej, ne oziraj se nazaj, sama sebe kriviš in to je ok, zmenjeno, gremo dalje. Ne kompliciraj in raje zdaj uživaj v tistem, kar imaš.

Zanimivo, ko ženska napiše, da vara, se najde polno mon, ki jo branijo, “kar ne veš ne boli”…. Če je pa tema mož me je prevaral, je pa vse narobe, imejte merila enaka za oba spola in ne da ste pristranske….

Jaz sem kot ženska dala pošteno oceno situacije.

Jaz sem kot ženska dala pošteno oceno situacije.[/quote]
koliko v € si pripravljena položiti — za oceno “poštenosti” ☺

komentarji s takšno logiko me nasmejejo

tale mojcakor — kot da daje samim takim … poročenim, oddaljenim od svojih babnic ☺[/quote]

Napačno sklepaš! Preveč zgodb sem uspela v svojem življenju slišat od moških, ki so hodili po terenu. In zato je moje mnenje takšno kot je. In edini poročeni moški, ki mu dajem je moj mož. Neporočenih pa v mojem življenju ni. Sem že napisala, da varanja ne odobravam. Ampak priznanje po enem letu???? Halo!!! Da sebe razbremeni? Ker o nekem poštenju smo nehali govoriti takrat, ko je seksala z drugim.

A, da ni upal zdržati eno leto? Zakaj pa ne. Na terenu se ponavadi dela cel dan in po moje zvečer ni bilo volje nekam lutat pa se zabavat do jutra. A si mogoče pomislila na samske, ki zdržijo v abstinenci lahko tudi 30 let ali celo več ….[/quote]

Moški, ki abstinirajo tudi 30 let, niso primerljivi s poročenimi in tistimi, ki redno seksajo. Primerjava je milo rečeno smešna.

Se ti res zdi, da se bo razbremenila s tem, ko bo tvegala, da jo zapusti nekdo, katerega “ima rada” in ne želi, da jo zapusti, se tega boji? Razbremenilo bi jo morda šele čez leta, v kolikor bi se izkazalo, da je njun odnos kljub temu obstal in hkrati postal boljši. V kolikor pa bi jo mož zaradi tega zapustil, bi imela na svoji grbi novo breme. Ali res ne vidite posledic tega priznanja, ki je posledica egoističnega vedenja?

Tudi, če si slišala veliko zgodbic moških, ki hodijo po terenu, ali misliš, da so takšni vsi? Ni izjem?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si ga že kiksnila ko si dala drugemu noge narazen

Kako se je ta zgodba razpletla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close