Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podarim 46m2 stanovanje v centru Ljubljane…

Podarim 46m2 stanovanje v centru Ljubljane…

A je stanovanje prebeljeno ali bomo morali poleg selitve trpeti še ta strošek?

Še bolj bi bili veseli, če imate slučajno na razpolago trisobno stanovanje, ker imamo dva psa in mucko. Pa da ni starejše od dvajset let in po možnosti blizu kliničnega centra.

Odgovor na objavo uporabnika
vprašanje za avtorja, 23.04.2022 ob 12:10

A je stanovanje prebeljeno ali bomo morali poleg selitve trpeti še ta strošek?

Še bolj bi bili veseli, če imate slučajno na razpolago trisobno stanovanje, ker imamo dva psa in mucko. Pa da ni starejše od dvajset let in po možnosti blizu kliničnega centra.

A da je tema stara dobrih 10 let, vam pa ne kapne? Pa da je itak provokacija, če pa ni, je že zdavnaj podarjeno!

Pa dajte ljudje pogledat na datum objave, zdaj so tako blesavo naredili na novem forumu, da se ne vidi, kdaj je bil datum prve objave, potem pa narod odpira in odgovarja. Da ne govorim o zadetkih, ki gredo sami na 590. stran in odgovarjajo na 10 let staro temo.

ojoj no, 23.04.2022 ob 12:17

A da je tema stara dobrih 10 let, vam pa ne kapne? Pa da je itak provokacija, če pa ni, je že zdavnaj podarjeno!

Pa dajte ljudje pogledat na datum objave, zdaj so tako blesavo naredili na novem forumu, da se ne vidi, kdaj je bil datum prve objave, potem pa narod odpira in odgovarja. Da ne govorim o zadetkih, ki gredo sami na 590. stran in odgovarjajo na 10 let staro temo.

Mi tega ne bi nikoli pogruntali:)))

Tako stara tema, a še vedno aktualna. Vse se ponavlja, deset let mine hitro.

Pozdravljeni smo 3 članska družina ki nujno potrebujemo stanovanju sama sem bolana z možem ne kladiva in ne pijeva alkohola

Samo javljam, da v Ljubljani ne bi hotela biti niti na črno-beli sliki, kje šele tam stanovati.
Podari komurkoli, mene preskoči.

zeh, 14.02.2012 ob 09:38

škoda, ker ni vsaj 3 sobno, enosobnega že imam!

Enako, včasih se mi zdi da eden po drugem hodimo ?

Je majhno ampak moje…pa veliko starega kruha pojedenega, da smo zdaj z otrokoma pod svojo streho.

Res škoda da ni 3 sobno, ali vsaj 2,5 ?

Spoštovana, zanima me oglas če je še aktuelen. Sem mlajša upokojenka in pripravljena pomagati če je pomoč potrebna. Sem brez stanovanja. Hvala

Groza, ne nasedajte.

Se ločujem in nujno potrebujem stanovanje.Moj dohodek je invalidsko nadomestilo v višini 340€.To je edini vir mojega prihodka.Hvals za odgovor lep pozdrav .

Iz tvojih ust v moja ušesa.

Življenje je res lahko kruto, ločitve in bolezni… Vsi se učimo vsaki dan. Moj moto je: kaj si danes naredil dobrega?  Tako se dobro z dobrim vrača… Krediti cel life, ker sem pošten. Želim vsaj enkrat izkusiti srečo… Hvala ni dovolj, je pa lepo…

Spoštovani,

že dalj časa se trudim postaviti na lastne noge, vendar brez večjega uspeha. Star sem 27 let in še vedno živim pri starših, saj si ob trenutnih razmerah ne morem privoščiti svojega doma. Redno se prijavljam na razpise za neprofitna stanovanja, a nikoli nisem izbran. Menjal sem tudi službe – ne zato, ker bi želel, temveč zaradi višje plače, da bi bil bolj kreditno sposoben in si lahko nekoč ustvaril kaj svojega.

A realnost je, da cene nepremičnin in stroškov življenja stalno naraščajo, medtem ko jaz vedno znova ostajam brez prave priložnosti. Če obstaja kdo, ki bi bil pripravljen pomagati – z darilom ali podporo – bi to zame pomenilo začetek novega poglavja življenja. Obljubim, da bom z vsem ravnal odgovorno in hvaležno.

Juš

olivija39, 14.02.2012 ob 09:44

…jaz pa sem oddaljena od Ljubljane 2 uri vožnje, imam otroka v zadnjem letniku gimnazije, nadarjenega učenca, ki si želi študirati, kar pa mu verjetno ne bom mogla nudit, z vašo pomočjo pa bi mu lahko…

Študentski dom ni ok?

Jaz imam že več nepremičnin in avtov. Zbiram. Pač za otroke gre. Ampak žalostna plat zgodbe je, da v Ljubljani nimam pa prav nobene, čeprav bi moral dedovat, ampak sem bil pri dedovanju pozabljen. Mislim da sem tapravi za tole stanovanje. Se pa priporočam še za kakšno, saj je to dokaj majhno in menim, da mi pripada še vsaj eno z min 50m2. Še raje vzamem nekaj blizu morja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close