Podarim 46m2 stanovanje v centru Ljubljane…
Dobr dan jes sem videl vaš oglas da res jes nujno rabim strehu nad glavoj sem tujc iz Republike Moldavje trenutno išcem delo in kašna soba ali stanovanje ali pa mate dobro serce bi radi pomagati jes čacam vaš odgovor Hvala lepo lep dan vam željm.Niko. moj kontakt 041634800 ali nikorinja.ss@gmail.com
No, ena gospa, je pred leti resnično podarila mercedesa.
Da ga ni dobila druga.
Jaz bom čez nekaj let podarila precej več, v zameno za oskrbo na stara leta, v kolikor jo bom potrebovala in v kolikor bom našla ustreznega srčnega človeka, mogoče par, ni pomembno.
Še bolje bi pa bilo, če bi se našlo več takšnih, ki bi v zrelih letih živeli v sobivanju.
Osamljenost na starost ni produktivna. Se da živeti polno tudi v tem obdobju, če prej ukrenemo vse potrebno in gledamo na splošno korist.
Avtorici pa svetujem, naj se zresni in končno odraste.
Sem oče samohranilec. Imam hčerko za katero skrbim sam. Trenutno sva v teski situaciji delal in garal sem 20 let. Po 20 letih sem zbolel. Trenutno sem brez zaposlitve in živim v kletnem prostoru. Drugače sem zelo skrben in odgovoren oče. Hčerka zelo pridna v šoli same pohvale. Boriva se iz dneva v dan.. Sem in tja kolikor lahko grem, in nekaj zaslužim. Vsak evro 6x obenem. Vse kar si želim je to da bi bil srečen in se pozdravil in videl otroka kako je vesel. Ko mi reče da si želi samo en normalen umivalnik ne pa lavor da si umije zobe. Ampak mi reče veš oči eni pa se lavorja nimajo…. Vedno ima vse oprano in urejeno. A vprašanje je kljub temu da ga dobi nekdo kot sem jaz. Kako pa vse to plačati. Ljubljana je drago mesto…. Jaz tesko delam in kaj zaslužim…. To kar imamo trenutno nekako gre. Mi dobri ljudje pomagajo pa nekako premagam zimo in ostalo. Poleti pa tako šparam na stroških….
A bi vseeno takole rekel. Sem vesel kar imam, in to prenašam na otroka. Kljub vsemu podarjenemu, bi vedno imel v ozadju na grbi nekoga, ki mi je nekaj dal. Ko pa nekaj sam naredim pustim otroku sem najbolj srečen in nikdar in nikoli ne bo noben mogel priti in rect mojemu otoku, tole si dobil. Ne midva se skupaj borova in skupaj bova zmagala imela skromno a najino. In tudi otrok bo ponosno prišel in mi prižgal svečo in rekel veš oči vedno sva bila borca. Zmagala sva in imava najino je…
Avtor Samota, zelo pametno razmišljate in ste lahko pravi vzor svojemu otroku. Znate ceniti kar zmorete storiti s svojim trudom, res iskreno vam želim, da se čim prej pozdravite, dobite delo in potem v boljših pogojih vzgajate svojega otroka dalje. Srečno!
Avtorju, ki je objavil, da podarja stanovanje pa povem, da je nizkotno se norčevati iz ljudi.
Že kot otroka so me starši zapustili ,odraščal sem po rejniških družinah in vzgojnih zavodih.Pri 20ih sem bil pa že prepuščen samemu sebi .Socialna služba mi ni priskrbela niti sobe ,že tako nisem vedel nič o življenju sem pristal še na cesti in svet se mi je dobesedno podrl.kmalu sem začel tudi piti in tako sem živel 20let. Zdaj ,ko imam 40 let nimam več nobene perspektive za naprej ,ker še vedno nič nimam me tudi nobena pametna noče saj imajo prav .z alkoholom sem prenehal ,najel sem sobo za 200eu in s tem sem zadovoljen ,ker imam vsaj streho nad glavo in nisem lačen.Na občini so mi rekli ,da imajo neko bivalno enoto ampak sem jo zavrnil in jim rekel če mi niste znali pomagat pred 20 leti mi tudi sedaj ni treba.se bom že sam boril še naprej za osnovne življenske potrebe.Za takšno moje življenje ne krivim nikogar mi je pač bilo tako usojeno! Edino ,kar si želim je ,da nebi bil sam! lv
Davek plača prejemnik.
To ni dobrodelnost ampak utaja davka.
Jemlje se le revnim, da so še bolj bogati.
[/quote]
Saj tako je bilo tudi mišljeno. Se ne da razbrati?
Sicer pa tov Nusdorfer, pa žani rijavec ala beli golob in tako naprej, isto sranje…
Sploh pa prodaja belega blaga, izgubljenih otrok, morjenje za človeške organe. Lep bisnis, skrit za dobrodelnostjo. Glih lep ni. Je pa.
Mnogokrat skrit zvečer pred tv, mario galunic.
Forum je zaprt za komentiranje.