Podarim 46m2 stanovanje v centru Ljubljane…
Življenje mi ni bilo nikoli naklonjeno. Dedovati nimam ničesar, le ljubezen svojih 3 otrok, ki me iz dneva v dan čakajo, da se vrnem domov v poznih večernih urah, saj večino časa prebijem na cesti, ko se vračam iz službe ali v njo. Živimo v podnajemnem, majhnem stanovanju.
Če bi imeli srečo in bi dobili to stanovanje, bi se lahko preselili vanj in imeli tako več časa za skupne urice, saj bi tako prebila manj časa na cesti, in bi se lahko bolj posvetila njim.
V upanju, da se mi bo kdaj naklonila sreča, vse skupaj lepo pozdravljam.
Sem 27 dekle. Uresničili mi boste sanje,če mi ga podarite.Sem brez poselna,rada bi začela z svojo dejavnostjo,pa nimam kje začet sem,brez vsakršne podpore….Vupanju,da nisem prepozna… ninanikoli7@gmail.com
Draga bogatašinja,lepo od vas,če res podarjate stanovanje.
Ni pa lepo lažno upanje dajat ljudem,ki že tako imajo stisko. V celem forumu nism zasledila,da bi se obrnili na koga ki vam je pisal o svoji stiski…med drugim tut name ne.
Skratka folk bojim se da je to zelo sladek nateg… skratka,če ni naj se oglas tist/a ki je dobila kakšen odgovor…oz.naj se pohvali tisti/a ki je dobil stanovanje.
Lep dan vsem skupaj.
Pozdravljeni!
Po večletnem nasilju,se počasi postavljam na noge.Je težko ampak,vztrajam,ker imam
dva otroka.želim začeti znova.Zaenkrat smo v podnajemniškem stanovanju.Sem zaposlena,delovna in mi ni težko poprijeti za nobeno delo.Bi bila hvaležna tudi za možnost
nastanitve za daljši čas,plačevala pa bi vse fiksne stroške.
Lep pozdrav
Marija
Moj kontakt:marijalome01@gmail.com
Dobar dan a se na tem svetu obstajajoo dobri ljudje kot si ti bogatasinja lepo upam da se bos prav odlocila komu bos podarila stanovanje sem mlada mamica 2 malih otrok fantka 3 leta starega in puncke 6 meseecov v upanju da bom srecno izbrana te lepo pozdravljam moj mail je senkabogatic@gmail.com
Ali kdo podarja stanovanje v Ljubljani, ker sem brez staršev in bi rabu kakšno stanovanje, ni važno velikosti. Važno je da je vse ok.
Če ste pripravljeni pomagati oziroma podariti me lahko napišete na alesserko@gmail.com
lep dan
Tudi jaz bi podarila ce bi imela moznostii. Jaz sem pa dozivela da me tasca vrze ven iz stanovanja,je bila zima,midva s otrokm. Moj moz je svoje starse vedno pomagal. Zdaj sva v najemu,ena placa. Njegovima samoprostila in si upam v dobre ljudje. ivana.kafena@gmail.com
sm ljubljancan redno zaposlen ,iz svojo povprecno placo se borim,za bolsi jutri,vedno sem si zelev imeti nekaj svojega ,a je tesko kaj nasparat,,je pa tudi to sploh ne morem vrjet da ti danes nekdo nekaj podari,,se sploh ce si podnajemnik ,in potem dobis nekaj kar je tvoje,,,,to je vse mogoce bom imev pa sreco in izberes mene ,,,,lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.