Po razvezi mi je vse udarilo ven
Odgovor za RAZVAJENO 2…..zakaj smo vsi moški za vas manipulatorji….tudi mi odidemo od partnerke ko pač več ne gre nismo vsi slabi moški…pač če v partnerstvu ne gre greš in tako sem odšel..sedaj pa pač se nočem vezat za ljubljenje pa vedno dobim kakšno in jo prav nič ne izkoriščam se pač samo zabavam in nobeno ne silim da mora iti z menoj…nočem pa skupnega življenja kar veliko dam to predlaga in brez zamere ko vidijo stanovanje in dobrine se takoj stopijo…takoj že hočejo komandirati v mojem domu kako bi bilo dobro če bi na steni visela slika pa halo pojdi domov in delaj kar hočeš…še enkrat nismo vsi isti…samo očitno za vas smo vsi manipulatorji vi ste pa vse normalne…za razhod sta vedno kriva dva in to je treba priznati
Mitja804, 05.02.2022 ob 01:31
razvajena, 05.02.2022 ob 01:14
Mitja804, 05.02.2022 ob 01:10
Mitja804, 05.02.2022 ob 01:08
razvajena, 05.02.2022 ob 01:03
Mitja804, 05.02.2022 ob 00:58
razvajena, 05.02.2022 ob 00:43
Mitja804, 05.02.2022 ob 00:37
Samo, da ne unicujes tujih zivljenj s svojo bolano glavo. Drugace pa zarad mene, ce imas pet kurcev u riti, druzga si tak nezasluzis.
Avtor zgleda, da si ti bolan v glavo. Če nisi sposoben odgovoriti na zastavljeno vprašanje, potem pssst.
Ce se bom s tabo se mal pogovarjal, bom ratal res bolan ja.
Priporočam ti, da greš lepo spančkat, ker zgleda, da ta tema v tebi vzbuja nestrpnost. Sprašujem se, zakaj le?
Nis ga fasala pa si spet tecna. Upam, da ga usaj v sanjah, da nebo se jutro tecno.
Priporocilo je za Razvajena.
Fant, še potrebuješ veliko kilometrine, da boš doumel, da ni vse seksu, da te lahko osrečujejo in pomirjajo drugačne malenkosti. Samo tebi po moje ne bo uspelo tega dojet v tem življenju.
Res je, ni vse v seksu. Se nobenega nisi spravila do vrhunca, pa si zdaj tecna. Vidis, tukaj nimas kilometrine in je tudi ne bos imela v tem zivljenju. Jutro bo katastrofalno.
kasni otrocji tipi v komentarju
upam d se vm baba kavsa z drugim
kmetavzarji zabiti
kr ene fore glupe d ga ni fasala p neki
prov ti je npisala
obris mlek okol ust kmetavz
Enaka, 17.02.2022 ob 10:55
Kot bi brala svojo zgodbo…imam sicer novega partnerja ampak niti pod razno ga ne spustim v moj mali raj..
ti nimaš partnerja, ti imaš nekoga, ki si občasno jajca sprazni vate. In verjemi, da če mu je tak odnos OK, tudi on kaj več ne bi hotel s tabo, kakor ne z drugimi, v katera si jajca prazne ob dnevih, ko si jih ne prazni vate 🙂
razvajena, 05.02.2022 ob 00:20
Po dolgih letih veze v kateri je bilo veliko psihičnega in nekaj tudi fizičnega nasilja, manipuliranja, ustrahovanja, izkoriščanja, poniževanja, blatenja, zasmehovanja,…mi je vse udarilo ven. Sedaj se razvajam na vse možne načine, privoščim si marsikaj brez kančka slabe vesti, noro uživam v miru in med ljudmi, ki sem jih izbrala, da so ostali ob meni in med tistimi, ki sem jih na novo sprejela v svoje življenje. Lahko bi rekla, da sem postala ekstremno razvajena in sebična. Uživam končno v svojem denarju, v svojem domu, v svoji postelji, v svojih hobijih, v samo mojih odločitvah brez kakršnegakoli prilagajanja in sklepanje kompromisov.
Ko me kdo osvaja, se zabavam, ampak, ko samo pomislim, da bi mi kratil moj miren spanec s smrčanjem in dajal težke roke čez mene, izsiljeval na kakršenkoli način, me v trenutku mine vsa romanca.
Ni mi žal družinskega življenja, samo sedanji raj ne bi nikoli več menjala za partnersko vezo. Še kdo tako?
Jaz pa dolgoletne zveze, sožitja, medsebojne podpore, skupnih dogodivščin, skupnega smeha in tudi skupnega joka, plus rednega dobrega seksa ne zamenjam za samsko življenje.
Ne bi ne, 17.02.2022 ob 13:10
Jaz pa dolgoletne zveze, sožitja, medsebojne podpore, skupnih dogodivščin, skupnega smeha in tudi skupnega joka, plus rednega dobrega seksa ne zamenjam za samsko življenje.
Tvoje sploh ni merodajno; ker nisi doživela psihičnega in čustvenega nasilja s strai partnerja, jasno da ne bi zamenjala. Uživaj i nek traje.
No pa da se jaz dodam svoje.
Full razumem avtorico. Tud jaz sem po dooolgih letih samski in sem srecen in zadovoljen, delam kar mi pase, kdaj mi pase, s kom mi pase.
Zivlnenje je prelepo da bi sr nonstop ptilagajal. Ze tako imam sluzbo in otroke, da bi pa mel se eno….tota bi pa res morala bit popolna?
Skratka razumem avtorico in mi je hudo za butla ki je nesramen
citirabno: “Lahko bi rekla, da sem postala ekstremno razvajena in sebična.”
“da bi mi kratil moj miren spanec s smrčanjem in dajal težke roke čez mene”
“me v trenutku mine vsa romanca.”
Avtorica mene bi tudi na vse tvoje navedeno, minila vsa romanca, tudi če bi bila še tako naparfumirana, da sploh ne bi zaznal vonja tvoje osebnosti in telesa.
ž
Avtorica mene bi tudi na vse tvoje navedeno, minila vsa romanca, tudi če bi bila še tako naparfumirana, da sploh ne bi zaznal vonja tvoje osebnosti in telesa.
ne bi, 18.02.2022 ob 21:07
Avtor, če si so obregnil v to, ti priporočam en test, da boš bolje razumel o čem govorim. Recimo, da v 1 minuti 15x vdihnemo/izdihnemo v mirovanju. Nastavi si en piskajoči/moteči zvok in ga v postelji preden zaspiš , poslušaj cca.30 min (to je 450 x slišan zvok v 30 minutah) in daj si čez pas en hlod (namesto težke moške roke), ter se poskušaj pod njim udobno namestit ali obračat. Po poskusu bi želela ponovno tvoj komentar, kako si preživel noč, s tem, da si to piskanje poslušal par ur s hlodom na sebi. Si se naspal, si se zbudil spočit in dobre volje? Hvala
Hlod sem dala za mojo primerjavo z moško roko, ker jaz imam 56 kg, bivši jih je imel cca.110kg.
ne bi, 19.02.2022 ob 07:45
V tem primeru, bolje da si se ločila od njega, pa ne zaradi njega, ampak zaradi sebe, jasno, ne preneses ga več, in tako bo z vsakim naslednjim, do tvoje starosti in ovenelosti. Pa lepo se imej v svojem svetu. Ja res je tako, tudi dihanja ne prenesem poleg sebe, če me ne ljubi.
Ne govorim o dihanju, ampak o smrčanju. Lahko še človeka ne vem kako ljubiš, pa se ne boš kvalitetno naspal ob njem, če smrči.
Nisem se spoznal zenske ,ki ne bi vsaj obcasno smrcala,se posebaj tiste ki jih je to motilo. Une znajo žagat! Edino pri eni mi je zal k nisem istih bolanih for spuscal vsakic ko je smrcala.
Verjetno ga ni cloveka ki ne bi obcasno ko je na smrt utrujen smrcal.
Je pa res,da se po temu kako reagira (ti tezi pa te budi ali pa jo skrbi zate in ponoci poslusa ce si ok) spoznas a je to ena za hitro neobvezno avanturo (gor v tekstu je izraz za to) al pa dejansko tista,ki jo je treba cuvati in je za omožit.
Forum je zaprt za komentiranje.