Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Po razvezi mi je vse udarilo ven

Po razvezi mi je vse udarilo ven

Ohhh se men jo liz, moj mi jo nece…

Odgovor na objavo uporabnika
Zalci, 05.02.2022 ob 01:53

Ohhh se men jo liz, moj mi jo nece…

Zalci z velikim veseljem!

Mitja804, 05.02.2022 ob 02:02

Zalci z velikim veseljem!

Jaz sem pa mislila, da se to dela z jezikom…hahaha

razvajena, 05.02.2022 ob 01:14

Mitja804, 05.02.2022 ob 01:10

Mitja804, 05.02.2022 ob 01:08

razvajena, 05.02.2022 ob 01:03

Mitja804, 05.02.2022 ob 00:58

razvajena, 05.02.2022 ob 00:43

Mitja804, 05.02.2022 ob 00:37

Samo, da ne unicujes tujih zivljenj s svojo bolano glavo. Drugace pa zarad mene, ce imas pet kurcev u riti, druzga si tak nezasluzis.

Avtor zgleda, da si ti bolan v glavo. Če nisi sposoben odgovoriti na zastavljeno vprašanje, potem pssst.

Ce se bom s tabo se mal  pogovarjal, bom ratal res bolan ja.

Priporočam ti, da greš lepo spančkat, ker zgleda, da ta tema v tebi vzbuja nestrpnost. Sprašujem se, zakaj le?

Nis ga fasala pa si spet tecna. Upam, da ga usaj v sanjah, da nebo se jutro tecno.

Priporocilo je za Razvajena.

Fant, še potrebuješ veliko kilometrine, da boš doumel, da ni vse seksu, da te lahko osrečujejo in pomirjajo drugačne malenkosti. Samo tebi po moje ne bo uspelo tega dojet  v tem življenju.

Saj tako je , ko je češpa enkrat  kot poper vam dejavnosti med rjuhami ne dišijo več, ne rabite več desca, dovolj dolgo vas je porival , končno ste speljale.

Vem. poznam take, češpa suha kot poper, one pa bi sedaj bile umetnice, pisateljice, pa noge bi imele za glavo v nekih joga pozah, ko te je pa pred leti desc malo bolj  pritisnil si pa vpila kako da te bo polomil, vse ste enake, meditacija je drugi izraz za zabušavanje, potlej pilates za lepo rit in še jih je nekih takih dejavnosti za osušene slive

Ti samo uživaj. Nič nisi razvajena, samo sebe si končno dala na prvo mesto. Uživaj življenje. Kot vidiš po odgovorih jih veliko tega ni zmožno 🙂

razvajena, 05.02.2022 ob 00:20

Po dolgih letih veze v kateri je bilo veliko psihičnega in nekaj tudi fizičnega nasilja, manipuliranja, ustrahovanja, izkoriščanja, poniževanja, blatenja, zasmehovanja,…mi je vse udarilo ven. Sedaj se razvajam na vse možne načine, privoščim si marsikaj brez kančka slabe vesti, noro uživam v miru in med ljudmi, ki sem jih izbrala, da so ostali ob meni in med tistimi, ki sem jih na novo sprejela v svoje življenje. Lahko bi rekla, da sem postala ekstremno razvajena in sebična. Uživam končno v svojem denarju, v svojem domu, v svoji postelji, v svojih hobijih, v samo mojih odločitvah brez kakršnegakoli prilagajanja in sklepanje kompromisov.

Ko me kdo osvaja, se zabavam, ampak, ko samo pomislim, da bi mi kratil moj miren spanec s smrčanjem in dajal težke roke čez mene, izsiljeval na kakršenkoli način, me v trenutku mine vsa romanca.

Ni mi žal družinskega življenja, samo sedanji raj ne bi nikoli več menjala za partnersko vezo. Še kdo tako?

Uživaj. Zasluženo..! Da si sploh zdržala tako dolgo z enim takim, me preseneti vsakič ko slišim tako zgodbo.

Izgleda sem jaz res zadela na loteriji.

M320, 05.02.2022 ob 09:44

Uživaj. Zasluženo..! Da si sploh zdržala tako dolgo z enim takim, me preseneti vsakič ko slišim tako zgodbo.

Izgleda sem jaz res zadela na loteriji.

Hvala! Ni se ti potrebno čudit. Mama bi vse storila, da zaščiti svoje otroke. Ko spoznaš koga si si nabasal na grbo in česa je sposoben, tudi krutega maščevanja prek otrok, si prisiljen zdržat in se prilagodit iz strahu za svoje življenje in življenje svojih otrok.

Avtorica sem vesela zate, da si našla moškega v pravem pomenu besede. Jaz verjetno ne bom nikoli več nobenemu zaupala. Moj bivši je bil na začetku pravi kavalir in bi vse naredil zame (zdaj vem da je to bila past, da me je zvabil v peklensko kletko), ko je prišel prvi otrok pa je pokazal svoj pravi obraz.

Jaz sem paporočena in sem tudi sklenila, da se ne mislim živcirat. Skuham za vse kosilo. Kdor je, pač je, kdor ne pač ne njegov problem. Ko sem zaspan grem spat. Če se moj mož pritožuje ne pomaga nič. Dons sem šla z enim full lušnim na kavo. Ne bom imela slabe vesti in ne bom povedala možu. Kje pa mož hodi, ko ga ni me ne briga 8n ne vprašam.

Hjcg, 16.02.2022 ob 15:59

Jaz sem paporočena in sem tudi sklenila, da se ne mislim živcirat. Skuham za vse kosilo. Kdor je, pač je, kdor ne pač ne njegov problem. Ko sem zaspan grem spat. Če se moj mož pritožuje ne pomaga nič. Dons sem šla z enim full lušnim na kavo. Ne bom imela slabe vesti in ne bom povedala možu. Kje pa mož hodi, ko ga ni me ne briga 8n ne vprašam.

Ko si zaspan greš spat. Al si baba al si desc?

Razvajena? Nisi razvajena. Samo končno imaš sama sebe najraje in to je bistvo življenja. Nisi edina. Ne oziraj se na to, kaj pisejo in mislijo drugi, ne obremenjuj se s tem. Samo uživaj svobodo. Tudi jaz jo.

tudi sama si zelim enako. samo me je bolezen omejila in bo se nekaj casa trajalo da se postavim na svoje noge. ampak vem da se bom v roku enega leta potem pa ne zelim niti slisati vec za zvezo. samo se jaz moji ljubljencki in slikanje na platno z pohodi v naravo. drugega ne potrebujem.

Ce bi bla zadovoljna s tem kar pocnes ne bi pisarila po forumu in soraševala drugih o tem. Verjetno kaj normalnega ne pocnes in imas slabo vest. Ce bi bila resna bi tako obstala v zvezi.

Čisto nič ni narobe, če človek uživa sam – se je pa pametno zavedati, da je to zdaj zanos v drugo smer. Iz ene skrajnosti (ki je bila očitno kriminalno slaba zveza) te zdaj nese v drugo smer. Uživaj – a priporočam tudi pošten razmislek, kaj v življenju pravzaprav hočeš in kako boš do tega prišla.

In potem, ko te zanos samozadostnosti malo spusti, se loti doseči cilj, ki ga boš v vmesnem času določila.

Zavedaj se, da niso vsi odnosi grozni in tudi niso vse neodvisnosti krasne. Drugače rečeno – obstajajo tudi dobri odnosi in slabe neodvisnosti – ti pa želim, da bo tisto kar boš izbrala, dobro.

Avtorica je delila svoje občutke! Žalostno, kakšne pripombe posameznikov je dobila nazaj.

Eni se slikajo z otroki, eni z mačkami, eni z viskijem,… in kaj vas boli k**ac, kdo si je kaj izbral za prioriteto v svojem življenju!!

Avtorica ima prav če hoče biti sama naj bo in to je edino pravilno…..ker taka oseba je škoda da najde partnerja in upam da bo večno sama…..me pa zanima a zares vsi moški take pošasti in manipulatorji….kakor vem za razhod sta vedno kriva dva…..je pa nekaj zanimivo da mi moški najdemo zelo hitro partnerko in je pripravljena živite z nami….ženske imate pa vedno problem da po teh vezah najdete partnerja pol je neki narobe z vami….no pa še to ko dobim partnerko kar ni problem in prespi par noči pri meni bi že hotela skupno življenje…halo pojdi domov in bodi samska

O bog, kako te razumem. Sicer sem mlajša, imava malega otroka. Po njegovem rojstvu nisem mogla nikamor. Nimamo babic za varstvo, in sem bila za vse sama. Služba, domov, skrb za otroka, kuhanje, pranje. Frizerja nisem videla 2 leti. Da o kakšnih kozmetičarkah sploh sanjam ne. In potem so bila še očitanja, zakaj je danes spet zelenjavna juha za kosilo. On bi snicle dan na dan. In da slučajno nisem kdaj skuhala kaj nepredvidljivega. Npr. kuskus namesto riža. Zdaj šele živim. Vsak drugi vikend, ko je otrok pri njemu imam zase. To so celi 4 dnevi na mesec. Veste, kaj je to zame. Luksuz. Lahko grem na tržnico, na kavico, v savno… Seveda ne bom vedno sama, sem mlada, pametna, z dobro službo, dobro izgledam. Ampak vsaj še nekaj let se ne dam nikomur.

Se strinjam z avtorico,  sama isto kot ti. Lahko pustiš kontakt?

Glede na opisano, te popolnoma razumem in delim enako mnenje.
Ko postaneš enkrat žrtev na začetku sladkega manipulatorja, ki se kasneje spremeni v čustvenega in verbalnega nasilneža, je najboljše, kar si lahko podarimo dobro situirano samsko življenje. Seveda bojo moški s problematično psiho, vedenjem, vzgojo znova in znova udrihali po takih ženskah, ker jih preprosto jezi, da je niso ukrotili. Sem v vezi z znamo osebnostjo, in fasada je eno, kaj je pa za štirimi stenami nas pa ve ene par. Seveda bo gospodič dobil kinder surprise, ko bo najmanj pričakoval 🙂

Babica

Razvajena, popolnoma re razumem in zivim podobno. Upam se kdo priznat da je noro dobr obcutek,ko te nihce ne maltetira, govori kaj smes in kaj ne…kaj moras…delas kar zelis, se ni treba prilagajat v nicemer nikomur in imas dom kot zelis in se noben ne vtika k si nabavla roza stole???

In to je samo izsek iz mojega svobodnega zivljenja, na sreco ne potrebujem moskega,  za financno varnost…za obcasno druzbo jih je kukr ces…

O  od tega kr je našteto kaj je blo človek ne rabi in nevem zkej more bit.normalno da ti je sedaj ok ko pa smela drek ob sebi.probi še kj dobrega. L.p

La vita e bella, 05.02.2022 ob 01:01

Pa kaj si ji fouš, svobode, no.

Avtorica, ja- paše. Sploh po dolgotrajni zvezi, ko si a svojem , finančno neodvisen, ven iz opbdobja od pleničarjev do polnoletnikov in odraslih otok iz gnezda. Ja, je dovolj včasih se preobješ ene in niste družbe nekoga,  predvsem zato ker po mnogih letih zakona postane nesramen, nespoštljiv, pohlepen materialist, zasvojen. Sploh v teh časih zadnje dve leti,ko vidiš, kako si lahko minljiv od danes na jutri;  brez občutka slabe vesti lahko uživaš življenje. Če ti prija, si v družbim če ne, pa ne, si v svoji intimi in zasebnosti in počeš kar te je volja.Samo samostojna možna oseba moraš biti, čutstveno in psihično neodvisna od drugih.

Imaš prav – nihče ne prdi, ne riga, ne smrči, ne zdihava alkoholnih hlapov in ne trese jogija ob tebi ob vsaki obrnitvi na drugo stran. Pa tudi naseksaš se lahko več, kot zadnje tri leta zakona, če ti je  i ko ti je do tega. Brez občutka slabe vesti, ker si free as a birdie.

Ja, živela svoboda.  Če ni več spoštovanja, moralnega odnosa med dvema – samo narazen, zakaj trpeti in držati neko fasado za žlahto in javnost. Prehitro smo minljivi, žal.

Bravo

Se popolnoma strinjam.?

pošast, 16.02.2022 ob 19:14

Avtorica ima prav če hoče biti sama naj bo in to je edino pravilno…..ker taka oseba je škoda da najde partnerja in upam da bo večno sama…..me pa zanima a zares vsi moški take pošasti in manipulatorji….kakor vem za razhod sta vedno kriva dva…..je pa nekaj zanimivo da mi moški najdemo zelo hitro partnerko in je pripravljena živite z nami….ženske imate pa vedno problem da po teh vezah najdete partnerja pol je neki narobe z vami….no pa še to ko dobim partnerko kar ni problem in prespi par noči pri meni bi že hotela skupno življenje…halo pojdi domov in bodi samska

To pa ti lahko povem iz prve roke, zakaj nekateri moški po razhodu tako hitro dobijo partnerko in zakaj ženske ne partnerja. To so ponavadi moški manipulatorji, ki niso sposobni samostojnega življenja in dobesedno skočijo iz ene zveze v drugo. Pri novi partnerki spet potegnejo na plan vso svojo očarljivost in vrhunsko igro manipuliranja in  na tak način zvabijo v zvezo eno revico naivno. Seveda ti tipi pred vsemi igrajo kako so pa zdaj srečni v novi vezi, ampak na dolgi rok jih večina dobi brco v rit tako kot so dobili v preteklosti, ko jih ta nova razkrinka, seveda če si niso že takoj omislili kakšnega otročka in imajo spet v rokah orodje za manipuliranje, da ohranijo  zveze za vsako ceno.

Ženska, ki zapusti zvezo z manipulatorjem pa  potrebuje kar veliko časa, da si opomore na vseh področjih in zaradi tega ne rine v novo vezo. Seveda večina bivših in takšnih kot si ti avtor misli, da je s takšno žensko nekaj narobe in da si ne more takoj dobiti drugega  partnerja. Resnica je takšna, ne da ne more dobiti drugega takoj, ampak ga NOČE in če še na poti okrevanja odkrije kako lepo je življenje brez določenih moških pijavk in brez dram, je našla čarobnost v svojem samskem življenju. Seveda je še vedno odprta za novo vezo, samo ne več s komerkoli. Ponovno je pripravljena v ljubezni dati vse od sebe, ampak tokrat le za harmoničen odnos in za nekoga, za katerega bo ocenila, da je tega vreden.

Razvajena…bravo. Odlicna razlaga, ki 100 % drzi ?

razvajena, 16.02.2022 ob 20:28

To pa ti lahko povem iz prve roke, zakaj nekateri moški po razhodu tako hitro dobijo partnerko in zakaj ženske ne partnerja. To so ponavadi moški manipulatorji, ki niso sposobni samostojnega življenja in dobesedno skočijo iz ene zveze v drugo. Pri novi partnerki spet potegnejo na plan vso svojo očarljivost in vrhunsko igro manipuliranja in  na tak način zvabijo v zvezo eno revico naivno. Seveda ti tipi pred vsemi igrajo kako so pa zdaj srečni v novi vezi, ampak na dolgi rok jih večina dobi brco v rit tako kot so dobili v preteklosti, ko jih ta nova razkrinka, seveda če si niso že takoj omislili kakšnega otročka in imajo spet v rokah orodje za manipuliranje, da ohranijo  zveze za vsako ceno.

Ženska, ki zapusti zvezo z manipulatorjem pa  potrebuje kar veliko časa, da si opomore na vseh področjih in zaradi tega ne rine v novo vezo. Seveda večina bivših in takšnih kot si ti avtor misli, da je s takšno žensko nekaj narobe in da si ne more takoj dobiti drugega  partnerja. Resnica je takšna, ne da ne more dobiti drugega takoj, ampak ga NOČE in če še na poti okrevanja odkrije kako lepo je življenje brez določenih moških pijavk in brez dram, je našla čarobnost v svojem samskem življenju. Seveda je še vedno odprta za novo vezo, samo ne več s komerkoli. Ponovno je pripravljena v ljubezni dati vse od sebe, ampak tokrat le za harmoničen odnos in za nekoga, za katerega bo ocenila, da je tega vreden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close