Po razvezi mi je vse udarilo ven
Po dolgih letih veze v kateri je bilo veliko psihičnega in nekaj tudi fizičnega nasilja, manipuliranja, ustrahovanja, izkoriščanja, poniževanja, blatenja, zasmehovanja,…mi je vse udarilo ven. Sedaj se razvajam na vse možne načine, privoščim si marsikaj brez kančka slabe vesti, noro uživam v miru in med ljudmi, ki sem jih izbrala, da so ostali ob meni in med tistimi, ki sem jih na novo sprejela v svoje življenje. Lahko bi rekla, da sem postala ekstremno razvajena in sebična. Uživam končno v svojem denarju, v svojem domu, v svoji postelji, v svojih hobijih, v samo mojih odločitvah brez kakršnegakoli prilagajanja in sklepanje kompromisov.
Ko me kdo osvaja, se zabavam, ampak, ko samo pomislim, da bi mi kratil moj miren spanec s smrčanjem in dajal težke roke čez mene, izsiljeval na kakršenkoli način, me v trenutku mine vsa romanca.
Ni mi žal družinskega življenja, samo sedanji raj ne bi nikoli več menjala za partnersko vezo. Še kdo tako?
Pa kaj si ji fouš, svobode, no.
Avtorica, ja- paše. Sploh po dolgotrajni zvezi, ko si a svojem , finančno neodvisen, ven iz opbdobja od pleničarjev do polnoletnikov in odraslih otok iz gnezda. Ja, je dovolj včasih se preobješ ene in niste družbe nekoga, predvsem zato ker po mnogih letih zakona postane nesramen, nespoštljiv, pohlepen materialist, zasvojen. Sploh v teh časih zadnje dve leti,ko vidiš, kako si lahko minljiv od danes na jutri; brez občutka slabe vesti lahko uživaš življenje. Če ti prija, si v družbim če ne, pa ne, si v svoji intimi in zasebnosti in počeš kar te je volja.Samo samostojna možna oseba moraš biti, čutstveno in psihično neodvisna od drugih.
Imaš prav – nihče ne prdi, ne riga, ne smrči, ne zdihava alkoholnih hlapov in ne trese jogija ob tebi ob vsaki obrnitvi na drugo stran. Pa tudi naseksaš se lahko več, kot zadnje tri leta zakona, če ti je i ko ti je do tega. Brez občutka slabe vesti, ker si free as a birdie.
Ja, živela svoboda. Če ni več spoštovanja, moralnega odnosa med dvema – samo narazen, zakaj trpeti in držati neko fasado za žlahto in javnost. Prehitro smo minljivi, žal.
La vita e bella, 05.02.2022 ob 01:01
Pa kaj si ji fouš, svobode, no.
Avtorica, ja- paše. Sploh po dolgotrajni zvezi, ko si a svojem , finančno neodvisen, ven iz opbdobja od pleničarjev do polnoletnikov in odraslih otok iz gnezda. Ja, je dovolj včasih se preobješ ene in niste družbe nekoga, predvsem zato ker po mnogih letih zakona postane nesramen, nespoštljiv, pohlepen materialist, zasvojen. Sploh v teh časih zadnje dve leti,ko vidiš, kako si lahko minljiv od danes na jutri; brez občutka slabe vesti lahko uživaš življenje. Če ti prija, si v družbim če ne, pa ne, si v svoji intimi in zasebnosti in počeš kar te je volja.Samo samostojna možna oseba moraš biti, čutstveno in psihično neodvisna od drugih.
Imaš prav – nihče ne prdi, ne riga, ne smrči, ne zdihava alkoholnih hlapov in ne trese jogija ob tebi ob vsaki obrnitvi na drugo stran. Pa tudi naseksaš se lahko več, kot zadnje tri leta zakona, če ti je i ko ti je do tega. Brez občutka slabe vesti, ker si free as a birdie.
Ja, živela svoboda. Če ni več spoštovanja, moralnega odnosa med dvema – samo narazen, zakaj trpeti in držati neko fasado za žlahto in javnost. Prehitro smo minljivi, žal.
Prvi odstavek namenjen za avtorja Mitja 804
Lolgkd, 05.02.2022 ob 00:46
Zelo ti privoscim mir! Sem izkusila manipulacijo v zvezi in ja, to cloveka popolnoma izcrpa. Srecno!
Hvala! Res traja, da se sestaviš nazaj, ampak, ko prideš do te točke, ni večjega užitka nadoknaditi vse za kar si bil skozi vsa leta prikrajšan ob manipulatorju.
razvajena, 05.02.2022 ob 01:14
Fant, še potrebuješ veliko kilometrine, da boš doumel, da ni vse seksu, da te lahko osrečujejo in pomirjajo drugačne malenkosti. Samo tebi po moje ne bo uspelo tega dojet v tem življenju.
Res je, ni vse v seksu. Se nobenega nisi spravila do vrhunca, pa si zdaj tecna. Vidis, tukaj nimas kilometrine in je tudi ne bos imela v tem zivljenju. Jutro bo katastrofalno.
Forum je zaprt za komentiranje.