Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Platin izpadel, juhej!

Platin izpadel, juhej!

Tebe pa razganja od foušije!

Juhej.

No, pa pustmo Platin pri miru….rajši povejte, kateri tipček vam je bil najbolj všeč?

Željko Joksimović – glup, ampak lep!

zakaj pa glup???? pojdi na njegovo internet stran pogledat – igra 11 različnih inštrumentov (eden redkih glazbenikov na svetu, ki se lahko pohvali s tem). ne vem zakaj more bit vedno “lep/a, ampak glup/a”… drugače pa, ja željko, samo mu bolj paše bradica.

ne vem, če si slišala, kaj vse je govoril na tiskovkah v carigradu. da se bo z zmago maščeval za oblast turkov na njihovem ozemlju, da je to tekmovanje narodov, ne pa glasbe, na živce so mu šli slov. predstavniki… očitno je poln samega sebe in se počuti superiorno, zgleda da je še tako glup, da daje take izjave.
sicer pa menim, da ima čudovit glas, pesem Lane moje je krasna, navijala sem zanjo, ker menim, da glasba ne pozna meja. pa lep moški je.

men je bil pa kul tisti, ki je zastopal VB

makedonec….tko so se mu učke svetle :)))

uf…men tud Makedonec! Pa mulo ima šele 23 let, pa je že pravi dedec. No ja pa Željko tud ni slab…

to morš vzet v zakup (tekmovanje narodov), se meni tut zdi kr neki, da je to govoril. samo za to ni glup, ampak poln sam sebe, kakor si napisala 🙂

To se samo tako reče po srbsko: ljep ali glup (lep, ampak neumen)! zato je to Zalika napisala. vsaj tako mislim.

ne vem zakaj se cudite da je Platin zadnji?saj ste jih prvo vi slovenci tukaj spljuvali tisti vecer ko so zmagali,zakaj potem pricakujete dobro uvrstitev na evrosogu?Glede Joksimovica,poznam ga osebno.Ce bi vedeli kaksne kvalitete ima tip nebi take nakladali.Juznjak gor ali dol,boljsi je od vsakega slovenskega pevca,

ne vem zakaj ljudje tako verjamete casopisu?ce bi Zeljko Joksimovic dajal take izjave za tisk bi ga nejprej spljuvali srbi potem se ostali,Zeljko je clovek,ki spostuje vse okrog sebe,ce bi imel karkoli proti SLO. nebi prihajal sem.Dober je nimas kaj…………..premalo je ponosen na sebe,glede na njegove kvalitete,poglejte ga kdaj na Pink tv, obnasa se kakor da se ni zgodilo nic.lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close