Platin izpadel, juhej!
Ej babe, meni ste pa ve za kozlat in bruhat!!!!!!! Takšne izjave imate kot petletniki na igrišču. pa kaj za božjo voljo je bilo narobe s komadom? A sta ga mogoče pela v marsovščini? A je bilo grdo besedilo? Morda čuden ritem? A je ona mogoče prefejst za svoja leta? A je mogoče to narobe, da ima fejst mladega možakarja? Sploh vas ne razumem. A lani, ko pa so šli(e) sestre, a to je pa OK? Pa kaj pol,če je komad bil moderen pred 10 leti? Raje to, kot pa neka rave varianta, kjer takoj dobim povezevo z extazijem. hvala bogu, zaljubljena sta, zakaj ne bi tega pokazala tega celemu svetu. Ko sem jaz srečna, bi kar kričala in bi želal, da to cel svet ve. A ni bolje videti poljubljanje Platina kot pa plesanje moških v kiklah?
sicer pa nič čudno, da je šla cela juga dol, ko pa vsi za njih navijate. Če so vam pa tako vsi fejst, pa kar dol pejte, pa navijajte za njih!
Platin sta zastopala Slovenijo in bi morali navijati za njih! Naša sta!!!! In ne glede na to, všeč, ne všeč. s tem pokažete pripadnost Sloveniji1
No, pa lep dan!
ps: meni pa moj mož tako lepo zapoje You will allways be my baby…
Samo nekaj o tej romantični ljubezni – tip ima v Krškem žensko in dva otroka, ki jih je nekega dne lepo zapustil (brez, da bi povedal, da ne misli priti nazaj).
Tako, da bi lahko vsaj iz spoštovanja do svojih otrok in bivše partnerke malo manj razglašal svojo ljubezen.
Poroko so jima pa plačali sponzorji – malo gorenjsko vse skupaj izpade, ampak, če se znajdeta, tudi prav…….
Maaa v kakšno kregarijo se je vse to sprevrglo… Ok, ene ju zagovarjamo, da imata gelde na vse ostale pesmi, komad, ki bi moral prit naprej, drugi pa pravite, da ne. Dobro, nehajte se prepričevat, saj tu ne gre za to kdo ima prav, temveč gre za različnost mnenj. In svojo odraslost ter zrelost se dokaže s tem, da se sprejme, da nima vseh 2 mio. Slovencev enak posluh in okus za pesmi. Lani je meni recimo bila Karmen milijonkrat slabš kot ta dva pa se nisem kregala:-))
Ina, zelo podobno čutiva glede Platina, a očitno ne smeš na glas povedati, da se ti kdo gnusi, takoj ti prilepijo, da si mu favš (LOL)
To, da je nekdo nekomu všeč, drugemu pa ravno nasprotno, je najbolj naravna stvar na svetu, to ne pomeni, da nisi domoljuben ali zavisten! Ne vem zakaj bi zavidal nekomu, ki ti je grd in glup, to je nesmisel!
Ne razumem, kako lahko pošiljamo zmeraj take bedaste pesmi na Eurosong in na koncu še upamo, da bo kaj iz tega!
Meni onadva nista všeč, to pa še ne pomeni, da jim neki zavidam. Kaj pa bi jim sploh lahko zavidala? Toliksno medijsko pozornost, da ne mores iti normalno na en drink, brez ta te obkrozi creda ljudi? Ali mogoce to, da vsi vsem na oceh in vsi te kritizirajo, brez da te sploh poznajo? Ali pa to, da te gledajo postrani, ker imas lahko 5 kg prevec (ne govorim za Diano… ona jih sigurno nima), a prav oni jih imajo 15? Mah……
Če pa ona v redu izgleda…postarana, tipično za ženske, ki so presuhe, da so čist izžete in kažejo več let kot jih imajo… Sploh pa aleluja make upu, ker bogve, kakšna je šele brez njega..tko kot me vse, heheh…
Meni tudi pesem pač ni všeč, osladna do amena, ampak vsak ima svoj okus, verjamem, da zasanjanim najstnicam pa je všeč in prav je tako.
Kje vi živite…Upam da to ne bere kdo iz drugih držav k se bi vam prav smejal.Če se gre na evrosong se prvič ne gleda izgleda.Diana in Simon imata res dober glas,pa nisem njuna oboževalka.Diano in Simona imajo zelo radi v Nemčiji,Švici,Avstriji.Do drugot se še nista prebila…In da nista pršla v finale nista onadva po samem kriva,ker Slovencev itak noben ne bi opazu tud če bi tam pel ne vem kdo.Ker jim očitno nismo prav simpatična državica,pa še če ste letos kej gledali glavni finale,ste videli do kakega glasovanja je prišlo.Med samimi sosednjimi državami.Drugače imam pa kolegico iz Londona, ki je rekla, da ima Diana svetovn glas,pravi da jo spominja na Cher.Tk da ne govorit neumnosti, pa upam da bo slovenski folk dobu malo več okusa.
Men sta bla pa naša všeč in glede na ostale bedne pesmi v predizboru, bi bla z lahkoto izbrana….tko levi pa spet nismo bli….
Vse skupaj je izpadlo, kot da sploh ni pomembna pesem – kot že tolkokrat ampak spet politika, ker so ble ene take pesmi da ni za verjet….kot npr. BIH, Hrvaška, pa grška je bla tud več slačenja kot dobrega petja…….
Sem bla pa res presenečena nad Joksimovičem, super pesem in še toliko bolj potem ko je bil drugi….in potem sem pač navijala zanj, saj se mi je zdela res kvalitetna pesem – ne glede na to al je kopija originala al ne, poleg Albanije…..
Škoda ker ni zmagal….a si je pripravil odlično promocijo…
Komad se je včeraj najmanj petkrat zavrtel po radiu…medtem ko zmagovalne nisem slišala….
🙂
Ja, seveda, najlažje je vpiti, da je kriva politika! Zato pa vsako leto zmaga druga država, največkrat kaka manjša in revna (Latvija, Litva), prosim lepo, koliko sosedov pa majo Srbi in Estonci, da so oboji zbrali skoraj 300 točk?
Razumem, da vam je Platin všeč, da pa si nočete priznati, da ljudje širom Evrope kličajo za pesem/nastopajoče/nastop, ki jim je najljubši, pa je sramotno.
sour_cream…..
Pa sploh ni fora v tem Platinu…sej nista ena pevca, ki obetata predor na svetovnem trgu….samo v primerjavi kaj vse smo slišal, bi -roko na srce-lahko prišla naprej….tam bi pa itak pogorel…..
normalno da je politika…sicer pa je blo za pričakovat da bo srbija dobila tolk točk, če je bla pa dobra pesem…sej je cela juga glasovala za njo in še kdo…še naši so ji dal 12 točk….kar pa ni nihče napovedal…normalno je da bodo sosedje – tud tisti, katerih meje se ne dotikajo dal pike svojim…
sicer pa sploh ne vem, kaj se tuki pregovarjamo…pač vsak ma svoje mnenje….
sploh ne bi blo slabo ko bi Srbi zmagal….zdej vsi neki pametujete, pol bi ble pa kolone do Beograda – Evrosong….
:-))
Forum je zaprt za komentiranje.