Platin izpadel, juhej!
Škoda, da sta izpadla, res škoda. V primerjavi z drugimi 21. bi se lahko komot uvrstila dalje, če bi bilo kaj pravice na tem eurosongu (sploh, če ima Evropa posluh za hrvaško, ki je bila daleč najbolj obupna pesem, kar sem jih slišala kdaj). Fajn sta zapela, ona je bila tudi zelo lepo oblečena. In ravno tako ni bilo pravice za Belorusijo.
Kar se pa ostalih tiče pa: dejmo Ukrajina, Malta in Albanija. Pa srbska je tud zanimiva, za take romatične duše:-)
Kva se eni zdej preseravate tuki,ne!Kako vam je to,da se Platin ni uvrstil naprej prišlo prav,da zdej tuki bluzite!!!Čist u redu sta bila,sam to telefonsko glasovanje ni bilo fer.Zakaj so šli vsi balkanci naprej?Zato, ker so čefurji (zdomci)vse odločli z tel. glasovanjem.Pustite Platin pri miru.
Pa še to;tejka-ja najbrž si ti dala za njuno poroko pol denarja,ITAK!!!!!
A sta samadva si plačala poroko vredno 14 mio sit? No, saj me ne briga, samo sta tako bedna, da verjetno si to ne morta privoščit!
Sicer bi jim čisto privošla, da bi prišla naprej, ker sta pač zastopala našo državo, čeprav zelo klavrno, saj sta zelo fušala! No, to je vsak, ki se niti malo ne spozna na glasbo lahko opazil!
Ja, za bruhnit je bil pa Simonov lubček med nastopom! Mislim, da ne more niti treh minut biti brez………..fuj! Prav osladna sta mi! Ona, Diana, me pa itak spominja na kakega transvestita, npr. je kot Salome!
Se strinjam z Aurelio.
Samo šimfate, od vsega začetka ste vsi proti našima dvema in imate neke pripombe, malo neumno vse skupaj. Lahko bi vsaj navijali za Slo, če že ne za Platin.
Po drugih državah vsi navijajo za svoje, tu pri nas pa se pljuva po njima (ali pač prejšnja leta po drugih), ni čudno, da nikamor ne pridemo.
Ja, tudi meni sta bila zdaj na koncu že prav osladna s tem izkazovanjem ljubezni in prav nadležna s to poroko, ampak vendarle- naša sta!
Meni je recimo Joksimović tisočkrat boljši kot Platin in sem tudi njemu privoščila, da gre naprej, ampak sem vendarle Slovenka in sem navijala za Platin.
Zdaj, ko ju več ni, pa bom navijala za Joksimovića. 🙂
Ja, jaz jima čisto privoščim to osladnost! Ne, vem zakaj jima nebi, aa?? Imam tudi sama doma ljubezen, ampak hvala bogu nisva tako kičasta! Ja, sej je luštno, samo saj se ni treba non stop kušvati!
Pa na bruh mi gre tudi to, da jo on na vsaki sliki drži za rit, ona ga pa s tistimi dolgimi kremplji skoz boža in gladi! Fuj…….kva sta gravžasta!
Pač jaz imam tako mnenje o njiju, ti pa svojega, a ne? Samo zaradi mnenja, kakršnega pač imam, nisem ne vem kako grozna! A bi mi mogla bit res všeč? Sigurno pa ne čutim nobene zavisti do njiju! Še najmanj….
Vesna, kaj lepših kot jaz ,tudi ti vn ne mečeš! :)))) Se ti ne zdi?? :))) Tebi sem pa pač jaz za kozlat! Pa kaj! Meni sta pa onadva sluzavca! Tako kot ti poveš svoje mnenje, ki si ga ustvariš o meni, ga lahko tudi jaz za Duo sluzavček! A ne?
Sicer sem pa navijala za njiju, ker sta glih Slovenca (sem že zgoraj napisala)!
poroka je plačana iz denarja ki ga je njima namenila država!!!
država pa smo- ti s tvojo plačo, tvoji starši….
morala bo kufre pakirat in lepo domov tako kot vsi ostali ki niso šli domov, ampak mi pa spet koot najbolj bogata država…..
dobro da sta izpadla, tako vsaj drugo leto ne bodo šli miljoni za ta cirkus
pevka zgleda ko bogomolka
Dajte punce, ve ki vse tak ponosno šinfate kako je Diana grda, itd, svoje slike gor, ker očitno morate ve bit takšne lepotice, da vam ni para. No, podelite svojo lepoto z nami, da bomo lahko še me ostale in ostali navdušeni nad njo. Ker taka lepota pa res ne sme ostat skrita:))) Prav smilite se mi ene. če so vsi tak bedni, zanič in kaj jaz vem še kaj, pa se ve prijavite na Emo, pa se potegujte za to , da boste šle na Evrosong. Očitno tukaj ven tolče samo faušija, ker sta ona dva imela praktično poroko in 14 dni Turčije zastonj, ve pa pač ne. Get a life!
Od kje vam ideja, da je poroka plačana iz proračuna?
Sicer pa glede na to koliko denarja nameni država za Eurosong, bi jim morali posneti video spot pa ga niso. Kje je torej denar?
Mogoče pa sta si namesto videospota zaželela plačano poroko. No, pošteno bi bilo.
Sicer pa je trenutno spet ena kost za glodat, vedno je teba vse popljuvati, pa če so to pevci, missice ali pa kdo drug, ki se na novo pojavi v medijih.
Preveč ste zavistni, sicer pa je to itak naša tišična slovenska lastnost…….
Citro
a ni to normalno, da ti nekdo pač ni všeč? a tebi so vsi naj , naj…. meni na žalost oz. na srečo ne!
nikoli nisem rekla, kako sem lepa! ampak ona je pač javna osebnost, in se lahko pričakuje, da ne bo vsem všeč (no saj večini itak ni), itak pa ljudje lahko izrazimo svoje mnenje!
lahko pa bi bila fouš recimo Nuši Derenta, ki je luštna in fajn poje, pa še veliko jih je! No, pa nisem! In zakaj ne šimfam Nuške – zato ker mi je všeč! :-)) izi!
Sem si pa tudi že plačala 14 dni turčije, poročila se pa tam res nisem! :-))
Forum je zaprt za komentiranje.