Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peskovnik

Peskovnik

pssst to je med vrsticam.

khmmm nama pa iste reči dišijo 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Že že, ampak če v to tud res verjameš, se ti ne obeta nič dobrega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O ne Japkica: ne grem se enkrat grlom u jagode 🙂

Chanel 5 je premočen parfum. Raje kaj bolj nežnega, cvetnega ali pa skrivnostnega. Imaš pa take hude, vse verzije Poison. Saj veš, strup je v majhnih flaškah.

No, če je Ch No.5 močen, Poison pa ni… 🙂
Vsak ima svoj nos. :))

moški 111 … nihče ni ponujal jagod. Kar brez skrbi bodi. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brez zamere, ampak moj post o parfumih je bil namenjen moškemu 111, ker je odgovoril na moj zgornji post o čeveljcih. Čeveljci so bili sicer namenjeni Bibiti, meni pa safari – Kenija, ampak sem moškemu 111 ponudila zamenjavo. Torej, pusti moškemu 111, da sam odgovarja v svojem imenu :))).

Aja, Poison je zelo močen parfum.

O madonca no… sem mislila, da je pač replika na Ch No. 5 na splošno.
Se iskreno opravičujem tebi, ker sem te spravila v luft, še posebno pa moškemu 111, ker naj bi prevzela njegovo ekskluzivo replike na tvoj odgovor.

Bo ok? :)))

odlozil si plasnice.
trije niso dober par.

Evo ga, moški 111 v ženski preobleki, tako kot je napovedal.

Japkica, mislim da moški 111 itak ne bo kupil parfuma, tako da ni nobene panike. Veš, to bo samo virtualni parfum, tako da nobeden ne bo preveč dišal :). Saj bo bankrotiral, če bo Bibiti kupil drage čevlje, mene peljal v Afriko, tebi kupil nevemkaj…razen, če je tajkun :))).

Draga moja, meni ni nič obljubljal. Mene lahko komot preskočite pa greste v Keniji na safari.:)

Japkica, a ti razumeš, kaj je tista ženska 111 želela povedati?

Hehe, ga čisto razumem. Samo pravim, da prepričanih ni potrebno prepričevati. 111 bo že vedel/a. :)))

Japkica, prevodi se glasi: na vrat na nos 🙂
Zenska 111 ne razumem najbolje, no povokacija je dobra.
Antiliopa tajkuni niso samski. Imajo pa nek … .neopredeljvi sarm-saj ves 🙂

Se strinjam z zamenjavo, (glede telefonov,….če bi bil moski111 z menoj, še pomislil ne bi, da bi se oglašal) 🙂

Sam zdaj nisem čisto na tekočem, ali je moski111 sprejel ponudbo ali ne. Mislim, da se zastonj ne veselim in pripravljam na potovanje.:)

Razumeš ti žensko111, razumeš, sam nočeš …. :))

Kaj zdaj a si tajkun ali nisi? :))

Ja, gre za poseben “vonj po nezakonitem”, to ti je poseben parfum.

Bibita, ne pozabi se cepiti proti muhi cece :)). Sicer pa moški 111 še nabira drobiž za potovanje in za jeepa :)). Jaz bom hitreje prišla do čeveljcev.

Jp, moški 111 pazi, da ti ne spodrsne. :)))

V jeepu bo prostora za 4 🙂
Ah ja vonj po bankovcih je bil misljen…
Bibita tako torej. Sedaj bo sele naval moskih …

ps.
Da bo hitreje bom kupu srecko

Punce ne hodite v tako oddaljene kraje! Kaj pa veste mogoče vas bo samo za kakšno kamelo zamenjal, tam se to tako ovrednoti dekleta 😉

Dajte naj vam raje pri Robiju na pikniku, kakšen čevapčič postreže, samo da ne bo preveč zažgan…
Proti klopom se pa pejte vseeno cepit, ker nikoli ne veš kje/kdaj se ti lahko kak prisesa….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vonj po denarju – zdaj sem se spomnila na en komad od Shanie Twain – Ka ching. Dober komad, moškemu 111 bi bila pa všeč tudi pevka, to vem. :).

Tale komad je boljsi:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg

Se bo katera takole napravila. Moski se ze slinimo 🙂

Katerega leta in na katerem kontinetu se je pa tebi ustavil čas? :)))

Katerega leta in na katerem kontinetu se je pa tebi ustavil čas? :)))[/quote]
Mogoče pa samo tvoj čas malo prehiteva. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zdaj, če prav razumem, greme vse tri s teboj 🙂
Eh, kaj češ, če bo res naval, naj bo.. saj sem že navajena .:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close