Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peskovnik

Peskovnik

@It: “Če kdo posodi prostor, pripeljem kolega s kitaro, da bo bolj zabavno.

Ste za?

A ja, pa seveda tarok karte, pa bi ob tem raje merili moči…”

hihi Jaz sem pa prebrala pripeljem kolega s sekiro :)) (I have sexdaily).

Amm, evo, za tarok se pa vedno prodam, sem pač plehka.

@Robi
, ti to resno s placom?

Kar se tiče pravil, sam postavi pravila (recimo osebna degradacija, napadanje pišočega, razpravljanje o njegovem življenju, natolcevanje ipd. pač ne paše na forum, pa tudi če mu je ime “čvek forum”). In potem briši. Vseh ne boš mogel, itak, to ni fulltime job. Če se kršitve ponavljajo od določenih uporabnikov, banaj. Ali pa dobi kakega programerja, da ti mal pove, kaj kot moderator lahko na tem strežniku, kakšne pravice imaš (Primož kot admin ima marsikaj čez).

Ja.

Izvolite

Napišite pravila pisanja in kaj so to neprimerni izrazi.

Jaz ne bom, ker nočem biti za vse kriv.[/quote]
Zakaj ti pa potem piše moderator zraven ? To je tako kot, da bi nogometni trener rekel svojim igralcem delajte na igrišču kar vam paše, ali pa zmenite se medsabo kako boste igrali. Kak leader pa si ti, omojbog. Naredi red in je, če pa misliš stokat, pa predaj moderatostvo nekomu drugemu. Sem prepričan, da se bo hitro našel kak kandidat za zamenjavo. Enostavno odpreš temo in zglasujemo naslednika. Waw, cela znanost.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če bo Robi napisal pravila, bodo pravila že v redu, v to sem prepričan. Težava bo nastala pri razumevanju pravil. To je 100% jasno že vnaprej. In lahko kar naštejem tiste, ki jih ne bodo razumeli. Sadni je kapetan te ekipe, ostali pa se bodo hitro sami pokazali, ko bodo pravila napisana, če bodo. Jaz jih ne bi pisal, ker bo rezultat povsem enak, če bi bil moderator.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni

Moderator je (nogometni) voditelj? 😀 A z avtoriteto in principom “železne roke” bi moral “vladati” v totalitarnem forumskem režimu?

Npr. tebi, ker si nekonfliktna, zrela in neproblematična oseba, ki se dosledno drži boutona in vljudnega komuniciranja? 😀

Tu se edino ti buniš nad moderiranjem, kar je po svoje protislovje, da zahtevaš strožjega moderatorja, ker bi ti potem ta moral pobrisati več kot polovico postov. 😉

Uživaj! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sadni je itak v kaotičnem konfliktu s samim sabo. Niti ne vem, kaj to pomeni, ampak to je res cela žalost za nekega posameznika. Popoln primer človeka, ki se ne sprejema in posledično zavrača vse okrog sebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede na to, da je Robi predlagal piknik pri njemu doma, predlagam, da se pri njemu zberejo VSAJ tisti, ki na forumu želijo spremembe in se dogovorijo o teh spremembah. Mislim, da bi bilo veliko lažje in učinkovitejše, kot podajanje žogic sem in tja.

Tudi ti si boš moral nabavit kaka očala. 113 je prvi začel okoli moderiranja v tej temi, krivokljun je tudi imela nekaj za pripomnit, tako da jaz sem jo samo nadaljeval.

Verjel, ali ne, največja žalost na tem forumu si prav ti, ker se še vedno tako zelo rad ukvarjaš z mano, pa čeprav sem ti že 1000krat napisal, da si mi nezanimiv. Takoj za tabo pa pride tvoj klon Matjazko. Nevem, a se da z vama na kak način zmenit, da si ne pišemo več medsabo, bosta zmogla kaj takšnega ? Ker če ne bo šlo drugače vaju bom moral prijavit.

V živo se pa lahko še vedno dobimo. Seveda samo mi trije, če bosta zbrala dovolj poguma pridt seveda. Ker me res zanima kok glasna sta lahko še v živo, ker tu gor na forumu sta kar precej.

Verjel, ali ne, največja žalost na tem forumu si prav ti, ker se še vedno tako zelo rad ukvarjaš z mano, pa čeprav sem ti že 1000krat napisal, da si mi nezanimiv. Takoj za tabo pa pride tvoj klon Matjazko. Nevem, a se da z vama na kak način zmenit, da si ne pišemo več medsabo, bosta zmogla kaj takšnega ? Ker če ne bo šlo drugače vaju bom moral prijavit.

V živo se pa lahko še vedno dobimo. Seveda samo mi trije, če bosta zbrala dovolj poguma pridt seveda. Ker me res zanima kok glasna sta lahko še v živo, ker tu gor na forumu sta kar precej.[/quote]
Ne Sadni, jaz si ne želim prenehat debatirat s tabo, ker me zabava, razen če je tvoja želja, da te ignoriram. To ti lahko ustrežem. Samo daj mi jasno vedet.

To bo šele zamorilo piknik! :/ Pa saj ni treba da je piknik. Važno da so domače jagode, domača solata, domači jabolčnik in tarok karte :)))

Mislim, da sem bil že v tem sporočilu dovolj jasen.

Imaš mlajšo sestro? Lahko, da jo z Markom malo poučima, tebe ni mogoče spreobrnit, edino če bi te kakšna zrela 40-letnica dobila v roke in ti pokazala hudiča.. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Izvolite

Napišite pravila pisanja in kaj so to neprimerni izrazi.

Jaz ne bom, ker nočem biti za vse kriv.[/quote]
Zakaj ti pa potem piše moderator zraven ? To je tako kot, da bi nogometni trener rekel svojim igralcem delajte na igrišču kar vam paše, ali pa zmenite se medsabo kako boste igrali. Kak leader pa si ti, omojbog. Naredi red in je, če pa misliš stokat, pa predaj moderatostvo nekomu drugemu. Sem prepričan, da se bo hitro našel kak kandidat za zamenjavo. Enostavno odpreš temo in zglasujemo naslednika. Waw, cela znanost.[/quote]

Poleg tega si že 100krat napisal, da se več ne boš oglašal tu gor.

Da Robi, ni mi več do komuniciranja s tabo, mislim, da sem bil že prej dovolj jasen. Za drugo sem pa napisal, da se verjetno ne bom več oglašal tu gor, pa še to je bilo samo enkrat, ali dvakrat ( in ne 100krat, tako da ne napihuj ). Bom še videl, mogoče vam bom še celo ustregel 🙂 Zaenkrat kar dobro kaže v tej smeri. Se že sprašujem kaj sploh še pišem tu gor.

Robi nikar se zagovarjati za to, kar forumovci sami ustvarjamo tu gor. Tu gor, pa čeprav anonimno, vsak pokaže kakšen je v resnici – saj dolgo se ne da ‘glumiti’ niti tukaj.

Če bo piknik pri tebi, pridem tudi jaz. Peskovnik pa lahko prepustimo tistim, ki si radi mečejo pesek v obraz… ostali (bi zanalo bit, da tisti okoli 40) pa bomo počeli kaj drugega, saj smo verjetno vajeni stati na trdnih tleh, brez gradov.

Pa (če seveda prav razumem) bi bil to spoznavni piknik, ne pa dejt piknik… ker nekateri vsako komunikacijo, vsako spoznavanje jemljejo kot parjenje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če bo piknik pri Robiju, bom celo razmislil o tem, posebej, če bom takrat kaj v Ljubljani, kar je možno. 🙂

ha, ha, nikoli ne veš kaj na koncu rata. Kljub dobrim namenom :-))))))))

Saj jaz nisem iz Ljubljane.

Vem, da nisi. Ampak nisi nekje tam blizu? 🙂

ha, ha, nikoli ne veš kaj na koncu rata. Kljub dobrim namenom :-))))))))[/quote]

Eh no, lopatke in grabljice bodo frčale… se či bodo upali priti. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sadni.
Če imaš kakšne osebne težave glede Markota, potem to z njim razčistia vidva sama. Nehaj v vsakem postu omenjati njegov način življenja.

Nisem opisoval njegov način življenja, govoril sem na splošno za vse ljudi, ki se tu gor delajo nekaj kar v resnici niso. Že ogromno ljudi tu gor je napisalo, da ima sanjsko službo, da visijo v pisarnah, da so v zvezi, da imajo razburljivo spolno življenje ipd. Samo škoda tebi karkoli razlagat, ker si omejen.

Moj zadnji komentar na tem forumu

Bodite v cvetju

Niti ne. Sem pa blizu avtoceste za Ljubljano. 🙂

Sadni.
Če imaš kakšne osebne težave glede Markota, potem to z njim razčistia vidva sama. Nehaj v vsakem postu omenjati njegov način življenja.[/quote]
On razčisti tako, da pošlje privat sporočilo, v katerem se nahaja “sredinec” (sestavljen iz različnih znakcev). Nekako tako, kot smo se pogovarjali v prvem razredu osnovne šole. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close