Peskovnik
Haha, ti si pa tud. Jaz piknika in srečanja sploh nisem dojemal kot dveh različnih dogodkov. In, če bi prišel, bi zagotovo prišel sam, moja nima s tem forumom nič skupnega. Hrana? No ja, rad jem, to je res, vidi se mi pa ne. 🙂
Kdo ti je pa kriv, če si def…..en :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]Noooo, dajmo malo kulture.
Napiši mu raje, da pač ni vsakemu dano vse videti. ;)[/quote]Tisto moje je čista zaj..cija tole drugo pa človek ne ve kaj si lahko misliš :/
Zdi se mi, da je Japkica hotela dat vedet, da nekomu že predstavlja bogastvo in me je potem izzvala s tistim “pogojnikom”. Vsekakor, če je tako, srečen tisti, ki jo “ima”.
No, šli smo malo “naokoli”, ker najlepše je živet v pričakovanju, ni dobro če ti je vse na pladnju prinešeno, in trudili smo (sem) se, da ne bi preveč peska okoli metali…..
Marko saj te ni zadelo, prebilo oklep? 😉
Drugače pa kakršno vprašanje, tak odgovor…. hi,hi,hi…
To je pa že nov šoder v oči? :))))))
Oklep? Pa mislim, da se sploh ne gre za prebijanje oklepa, temveč za razumevanje nekoga. Ko razumeš, lahko oklep odvržeš. 😉
Tisto zadnje pa zgleda, kot da je nekdo vrgel šoder skrit izza ograje. Po vsej verjetnosti nekdo, ki se pogosto igra v peskovniku, ko ni nikogar. 🙂
Zamenjam se z Bibito, meni prinesi čeveljce, številko 38, Bibito pa pelji v Kenijo. Ker imaš toliko žensk v igri (več železja v ognju) sem ugotovila, da bom imela več koristi od čevljev. :)[/quote]
Antilopa, moški 111 si je sestavil idealno žensko! :))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.