Peskovnik
Pred potjo razjasnimo malce.
http://www.youtube.com/watch?v=xXt3p0G2SJc
Katera je rozca, cebela in katera med? Da se ustrezno pripravim 🙂
Mislim, da v ZG zoo-ju manjka slon. Robi lahko uredi prost pretok ‘blaga’. Ziher ima kakšne veze. Imaš knjižico cepljenja? Če bi te slučajno zanimalo. :)))))))
Mislim, da v ZG zoo-ju manjka slon. Robi lahko uredi prost pretok ‘blaga’. Ziher ima kakšne veze. Imaš knjižico cepljenja? Če bi te slučajno zanimalo. :)))))))[/quote]Sem cepljen večkrat ne vem pa če je knjžica poštemplana…..
Bojim se nekaj drugega…. moj rilček ???
Hodi slon po nudistični plaži, gleda levo in desno in si reče:
-Pa kako lahko s temi malimi rilci sploh dihajo…..
Heh, jst se prostovoljno odpovem. Tebi, ne Keniji. Torej ne rabiš nič podpisov, ker sta v finalu Bibita in antilopa. :)))
ps; pa zakaj vam je vse eno parjenje????? 😉
Mislim, da v ZG zoo-ju manjka slon. Robi lahko uredi prost pretok ‘blaga’. Ziher ima kakšne veze. Imaš knjižico cepljenja? Če bi te slučajno zanimalo. :)))))))[/quote]Sem cepljen večkrat ne vem pa če je knjžica poštemplana…..
Bojim se nekaj drugega…. moj rilček ???
Hodi slon po nudistični plaži, gleda levo in desno in si reče:
-Pa kako lahko s temi malimi rilci sploh dihajo…..[/quote]
Sori, ampak za prehod meje potrebuješ veljavno knjižico cepljenja.
Glede rilčka pa takole; baje se da tudi z malim nadihat. 😉
E tu vidim jaz razliko med ljudmi: eni vidimo v potovanju potovanje, drugi razmerje … eni vidimo v kavi kavo, drugi dejt… eni vidimo v pogovarjanju pogovarjanje, drugi pecanje, eni vidimo v hecanju hec, drugi pecanje… eni vidimo v pikniku piknik, drugi pecanje… and so on and on :)))
Drugače se pa popolnoma strinjam s tabo antilopa. Le katera ženska si želi biti v vrsti???!! No ja, so tudi take.
Čeprav sama razmišljam generalno takole; če moški ne ve, da hoče ‘mene’, potem me sploh ne zanima.
Ja, tisti J je kava kava, friend pa friend… Kenija pa Kenija. :)))
Če mi ne verjameš, mi pač ne verjameš.
ps; Veš na katerem forumu si?
Seveda. Ravno o tem sem pisala zgoraj. Vendar ne morem pisati v imenu moških, ker sem ženska. Pa še to lahko pišem le v svojem imenu. In nikjer ne trdim, da smo ženske perfektne, ker smo daleč od tega. Čeprav mi je lepo biti ženska. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.