Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partnerstvo – pričakujemo/iščemo tiste znake ljubezni, ki smo jih dobili v otroštvu

Partnerstvo – pričakujemo/iščemo tiste znake ljubezni, ki smo jih dobili v otroštvu

Res imamo vsi svoja merila na podlagi katerih doživljamo in označujemo druge.
Saj, če nekdo ni sposoben vzpostavljati odnosov, potem s takšnimi niti nimamo nekih stikov, ker se takšne osebe držijo bolj zase.

Kdo pa jih nima ? 🙂
Vsi smo tu pa tam hladni, egoistični, brezbrižni….Zaradi tega se ne rabiš obremenjevati.
Pomembno je tisto, kar izražamo večino svojega časa. Na podlagi tega si potem drugi ustvarijo mnenje o nas.

Šparaj svoje živce in jetra. 🙂
Sem že marsikaj delal danes…Tudi zunaj, pa čeprav je nedelja. 🙂
Za kosilo sem naredil eno veliko skledo domače zelenjave….:)

Lepo. Jaz tudi. Nimam vrta, se pa vedno najde kej drugega za narest.

ccccccc On_, kaj se zahvaljuješ za primerjavo s posluhom, saj je jasno, da ni na mestu, posluh je božji dar, (ki se menda ne deduje dominantno, ker je ljudi z (absolutnim) neposluhom dosti manj kot onih drugih, in bi sicer že davno izumrli…) s starševstvom je drugače, svojemu otroku, če ne gre za neko resno patologijo, je v prvih letih življenja najboljši starš njegov biološki starš, zlasi to velja za mater, namreč, otroci vsi po vrsti nezadržno malikujejo svoje starše še prav dolgo po tistem, ko spoznajo, da pravzaprav nimajo dobrih staršev, (ali pa samo enega), in si vendar neskončno želijo, da so skupaj. Mislim, da je o tem pripovedovala tudi svetlana makarovič, kako ji dolgo ni bilo jasno, kaj se dogaja v odnosu med njo in njeno mamo, za kar je konec koncev kriva tudi sama~~ še vedno mislim, da ni prav veliko strašev, ki bi svojim otrokom hoteli slabo in se ne bi trudili po svojih najboljših močeh. Nekateri pač sfalijo, res je~~ ampak da ne znajo biti starši?? kaj pa vem no… težka tema je to, in zelo nepravična do vseh “krušnih strašev”, ki so “boljši” (?) do otrok kot njihovi biološki…
On_, matjažko in jaz ne bova počela nič takega, kar bi vi lahko gledali cccccc… niti ne vem, čemu bi pisala knjigo skupaj, ker verjetno ne bo berljiva… se pa čutim dolžno mu vrniti eno uslugo, mogoče mu na zadnjo stran napišem opombe ali pa opremim s slikovnim gradivom, da se sam ne bo trudil s kakim photoshopom ccccc :)))))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tudi brezvezno praznoglavo govoričenje je fake. Samo real Life je nekaj kar ni fake. Sprijaznite se že enkrat s tem in nehajte živet na forumih. Raje pejte delat, najdi si aktivnosti in pejte živet.[/quote]

NASVET, hvala za skrb:). Nč bat, vse to že počnem, živil polno in dneve izkoriščam v polnosti. Tudi ob večerih, ko drugi že trdno spite:).

In vedi, da je v reali ogromno fake situacij. Tudi ljudje iz virtuale smo real:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close