Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partnerjev mladostni prijatelj

Partnerjev mladostni prijatelj

Priznam, nisem vsega prebrala ampak….

Tako dober prijatelj, že iz otroštva, pa tvojemu možu ravno sedaj pade na pamet ga reševati iz seksualne suše?? Kje pa je bil vsa leta, ko je bilo še marsikaj lažje rešiti?
Plus tega se poraja vprašanje – prijatelj, zelo dober, pa si ne zaupata v čem ima težave? Kaj če ima ta prijatelj kakšne zdravstvene zadržke, (impotenca), če zato ne najde ženske? Kaj če pred vama skriva, in ga zanimajo moški? Mislim da vseeno niste tako povezani, kot ti opisuješ. Toliko nelogičnih kontradiktornih zadev je tukaj pisanih, da se človeku res poraja dvom v resničnost vsega.
Definitivno pa lahko rečem zase nekaj – če mi mož predlaga kaj takšnega, ne bom nikakršna MATI TEREZA ter poseksala njegovega prijatelja. Razen, če bi mi ta prijatelj vzbujal kakšne vibracije spodaj. Pa še to – po tolikih letih se spomni, da je možno, da ima prijatelj težave? Kaj pa če mu za rojstni dan plačate kakšno žensko? Za led razbiti je vseeno če je kladivo, sekira ali pa cepin. Glavno da se led razbije. Vsekakor pa se boste odločili sami. Bi pa svetovala, da malce premislite – lahko prijatelj to sprejme kot žalitev, ne kot uslugo. In to “brezhibno” prijateljstvo lahko splava po vodi. Tudi to vzamita v račun, da prijatelju predlog ne bo všeč.

Jaz pa mislim, da se je mož samo zezal in da malo preizkuša svojo ženo, kak daleč bi šla.

Potem mu lahko tudi žena reče, da se je samo zezala, da je videla, če bo on sprejel. Ampak v odnosu, ki vse štima in so trdne osebnosti, se to ne počne. No ja, odvisno v kakem smislu so trdne (toge). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No kaj tako premknjenega pa v življenju nisem slišal. Prepričan pa sem, da gre v tem primeru za neke nenormalne ljudi. Posledice kasneje po tem ‘projektu’ bodo zelo presenetljive in boleče.

Seveda daj se položit dol z njegovim prijateljem, naj te pokavsa, enkrat ali 10 krat ampak vedi, da se želi za vsem tem oziroma v tem ‘projektu’ tvoj mož poigrati s tem svojim prijateljem oz z njegovim onetom. Tip je biseksualen in to zagotovo 110%!

Veliko odgovorov, pa vsi mimo tarče! Point njenega vprašanja je v bistvu njena želja po sexu z drugim!
S svojim vprašanjem išče le potrditev da ni s tem predlogom nič narobe! In dejansko ni, če se vsi trije s tem strinjajo!

jaz pa pravim,da kar pojdi z njim med rjukhe. kajti tvoj mož je izpričani cuckold. Rad bi te videl z drugim in v tem uživa. Imam izkušnje in vem,da je to enkratno.

Draga Vlasta,
žal mi je vašega prijatelja, vendar idejo tvojega moža odvsvetujem. Meni se ne zdi nič čudna, verjamem, da bi rada pomagala prijatelju, a menim, da tako ne bo šlo.
Menim, da spolnost preveč nepredvidljiva energija, ki jo težko obvladujemo in ne vemo, v katero smer se bo odnos zasukal. Morda se bo prijatelj zaljubil vate, potem bo šele štala….. Bo trpel zaradi tebe in še zasovražil tvojega moža…. Možnih zapletov je nebroj…. In pogosto se odvijejo v drugo smer, kot pričakujemo.

Kako pomagati prijatelju? Predlog
Vsak večer z možem si vzemita 5-10 minut, se umirita v alfa stanje in npr. ponavljajta (sklepe menjajta po svoji intuicij):
– globoko sva prepričana, da bo najin prijatelj xx(ime in priimek) v kratkem zelo srečen v partnerstvu in to vizualizirajta.
– najin prijtelj xx se osvobaja vseh travm, strahov in blokad v odnosu do parterke
– najin prijatelj je v odnosu do žensk sproščen in z lahko naveže stik z njimi
…..
Kadar pride k vama, mu recita, da je zelo v redu človek in da bi ga vidva imela enako rada, tudi, če ga ženska-partnerka zavrne, da bo za vaju enako v redu človek. To naj ne bo rečeno mimogrede, naj bo globok pogovor…….

Bodita vztrajna in verjemita v vajinega prijatelja, da bo je sposoben rešiti zadevo, malo pa ga le spodbudita.

Bom še razmislila o zadevi in če se še kaj spomnim, se še javim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close